Aşk İlişkileri Yanındaki kişi seni hak ediyor mu? limonlutart Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Bla bla 🤪 Güncellemeler+1 yıl Yanımda kimse yok diyenlere 🚬 Yanındaki kişi seni hak ediyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı. Yanımda kimse yok 1 0 Yorumla
Sezen33 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yanımda kimse yok! Ama olmasına gerekte yok😃 1 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Kedim var ben olmasam ölür yiyosa haketmiyo desin 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Yanımda kimse yok.. Demek ki hak eden de yok.. 1 0 Yorumla
HollandEUnl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. bla bla bal yakinimda kimse yok 1 0 Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hak etmezse yanımda olmazdi 1 0 Yorumla
Tam4gunolmusdunn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Yanımda kimse yok 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. yanımda biri yok 1 0 Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. kimse yok ki 1 0 Yorumla
makenzaviich Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 771 cevap paylaştı. yanımda kimse yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yanımda kimse yok
Yanımda kimse yok! Ama olmasına gerekte yok😃
Kedim var ben olmasam ölür yiyosa haketmiyo desin
Yanımda kimse yok.. Demek ki hak eden de yok..
Kimse bana layık değil 🤷♂️ 😂
bla bla bal yakinimda kimse yok
etseydi yanımda olurdu
Yanımda kimse yok kanks.
Hak etmezse yanımda olmazdi
Yanımda kimse yok
Yalnızım
Yanımda kimse yok
yanımda biri yok
kimse yok ki
yanımda kimse yok