Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet sahiplenmeli ama bu bir hayvana sahip çıktığı gibi değil. Bir geri kafalilarin sahiplenme biçimi gibi değil. Bazıları sahiplemeyi özgürlüğünü kısıtlama olarak anlıyor. Halbuki çok farklı. Onu sadece kollayacaksın , kötülüklere karşı çünkü kadın daha narindir , zayıf demiyorum 'narin, kibardir'.
Tabikide sahiplenmeli ancak bu gereksiz absürt kıskançlıklar ile karıştırılmamalı.
Absürt kıskançlığı açar mısın?
Örneğin bir kadın arkadaşları ile buluşmaya gidecek bunun için kendine özenmis ve buluşmaya gidiyor sahiplenen bir erkek kadının özgüvenini yükselten konuşmalarda bulunur ve destek verici şeyler söyler nerde buluşacaklarını ne yapacaklarını sorar istediğin zaman beni arayabilirsin seni alırım veya farklı tarz cümleler her zaman kadını güvende hissettirir bu da sağlıklı bir ilişki çeşididir. Absürt kıskançlığa sahip olan erkek ise kadının gününü zehir eder sen neden böyle giyindin sen kendini kimlere beğendirme ye çalışıyorsun vb vb cümlelerle kadının gününü mahfettigi gibi özgüvenini ve psikolojisini de mahfeder ve buna da ben seni kıskanıyorum hayatım o yüzden böyle diyerek bir savunma içine girer işte bu absürt kıskançlıktır.
Anladım. Teşekkürler
Özgüvenini yükseltin ki iki gün sonra sizi terk etsin skskakak
@Makineciii kardeşim söyleyecek çok şey var ama konuşmak istemediğimi anlamışsındır. boş ver
Terketmek veya terkedilmek özgüvenini arttırmak veya düşürmek ile ilgili değildir ki. İlişkinin gidişatı bireylerin istekleri düşünceleri vb vb bir çok etkisi vardır.
Özgüveni düşükse zaten beklentiside düşüktür. Yükselince partner beklentisi yükselecektir. Karşısındakini daha statülü daha güçlü birinin olmasını isteyecektir
@Hsnsjdhslsjd son yorumuna katılıyorum. Keşke doğru düzgün bi nick koysaydın 😂
@makinecii sizin söylediğiniz senaryoda kadının özgüvenini düşüren erkeğin terkedilme oranı çok çok daha fazla kadın kendini değersiz hissetmeye başlıyor ve çevresindeki insanlar ona farklı davranınca ya ben bu kadar değersiz değilim ki bilincine sahip olup karşısındakini terkedebiliyor diğer oranda terketme ihtimali evet var ama bu oran çok çok düşük bizzat kendi çevremdende düsünürsem oranlar bu şekilde
@withpeakme aklıma bir şey gelmedi bende random attım
Pekala 👌
Evet ama hepsininki lafta
🤔🤔🤔🤔
ne yapacaktı senin için katil mi olacaktı hayatını mı karartacaktı
@sporcuqenc Evet
hadi ordan
@sporcuqenc sana ne bundan, atlama yorumuma
bu siteye giriyorsan katlanacaksın bu yorumlara katlanamıyorsan asıl sen gidebilirsin istediğime yorum yaparım
@sporcuqenc engeli yedin
çok üzüldüm :(
Cevap
23Cevap
Evet beni sahiplenmeli. ama kıskanmamalı çünkü kıskançlık sevmiyorum ben hiç bir şekilde
Sahiplenmesi kıskanması sakınmaktan ileri gelir
Hoşuma gider
bizler insanız hayvan değil... sahiplenmek tanımını dogru koymamız lazım.. bazıları bır ınsanla sevgılı olunca onun hem ruhunu hem bedenını satın almıscasına ustunde hak ıddıa edıyor bunlar ınsanı bunaltan kısıtlandıgını hıssettıren seyler... sahıplenme tadında guzel.
Bana değer verdiğini hissettirse yeterli... fazlasında gozum yok.
Evet bir gün sevgilim olursa sahiplenmeli yani benim ilişkiden anladığım bu ve çok ilgi görmek beni bunaltmaz mesela..
Elbette sahilenmelidir bende onu sahiplenirim gerektiğinde duygular birbirine bağlı olmalıdır
sahiplenme kelimesini üzerimde hak idda etmesi olarak kullandıysan hayır kimse kimsenin sahibi değil olmamalı ama arkasında durmak sahip çıkmak yalnız bırakmama anlamlarındaysa evet zaten ilişkide aranan şeyşerden en önemlisi bu
Aslında şöyle dozunda bir sahiplenme güzel olur ama aşırı olmasını istemem😀
Şerefine şerife
Evet sahiplensin kıskansın bu hoşuma gider
Sevmiyorum sahiplenmesini kedi miyim köpek miyim kimsenin beni sahiplenmesine gerek yok ve saçma geliyor bir insan için bu benim denilmesi
Herkes sahiplenilmek ister. Ama bu kısıtlama şeklinde olmayacaksa olabilir. Yoksa ne sahiplenmesini isterim ne de başka bir şeyi.
Sahiplenmek/desteklemek ile özgürlüğüme müdahale etmemek arası o ince çizgiyi tutturursa 10/10 erkektir gözümde
Ben bi hayvan değilim beni sahiplenemez ama bana değer verebilir ve beni düşünebilir
Sahiplenme güven verir duygu aşkı muhabbeti getirir ömrün oldukça !
Bunu dememek gerek dediğinde itici olur. Kendiliğinden oluştuğunda hoş.
her şey ayarında dozunda olursa sıkıntı yok, olabilir.
Aman Allah korusun cin tayfası gibi sahiplenmesin. Rabbim kiskanclardan korusun kizlar saf olmayın böyle böyle psikopatlara bulasiyorsunuz görüyoruz neler olduğunu.
Evet ama abartmayın ayarını iyi ayarlayabilmek gerekiyor
Abartmasın*
Sahip ilişkisini farklı anda severim ama takıldığımı sevgi arkadaşı olarak görüyorum
murat sonerin kısmetse olur yorum videosundaki o anlar aklıma geldi
SATIN ALMA SAHİPLEN
Soruya cevabım hayır hayır hayır
sahiplenilmek hoşuma gidiyor ya benimsin ya kara toprağın desin
Yuh artık
Yani bir ilişki varsa her iki tarafta sahiplenmesi içten gelen bir duygudur bu
Köpke miyiz biz. Aşırı sahiplenme değil de yerine göre
Tabiki sahiplenmeli. Bu karşılıklı olan bir şey çocuk gibi bakmalı hatta yeri geldiginde 😅 Boyle diyorum cunku ayni seyi bende yapiyorum
bedenimi ele geçirebilir ama fikirlerimi asla!
Ben karşımdaki kişiyi sahiplenirim bu nedenle karşımdaki kişiden de beklerim.
Sahiplenmeli, aidiyet olmalı diye düşünüyorum. Sonuç olarak ortada bir ilişki var sevgi var bağ var.
Beni kimse sahiplenemezz
Evet ama beni kısıtlamadan
Bunu ne şekilde yaptığına göre değişir 😊
Kadınlar ister bu en doğal hakları
Evcil hayvanmıyım niye sahiplensin
sahiplenipde nüfusa mi yazadiracak
Sahiplenilmek herkesin hoşuna gider
Niye olm köpek miyiz biz a. mk?
Ne kadar sahiplenmeye meraklıymışız
Sahiplenme duygusu herkesin hoşuna gider.
Kesinlikle sahiplenmeli
Kedi miyim ben kendini sahiplensin
Hoşuma gider açıkcası
Nooii bn kndime sahip ckrm
Sokak adamı olsaydim isterdim.
Evet kanki biraz kıskansın sahiplensin tabi
Evet.
Evet. Öyle de yapıyor enişteniz.
Tabii ki
Hayirr
evet dominant kadınları beklerim :)
bi zahmet