İnsan enerjileri bu konuda klavuzdur. Yani yüzmeye giderken yanında mayo yoksa çıplak girerek ne bakıyorsun demek kadar absürt bir durum oluşuyor.
Doğru enerji yaymak diye bir şey var misal ben ne kadar dürüst ve doğru kalmaya çalışırsam o kadar doğru insanla yolum kesişiyor ama ipin ucunu biraz bıraktığımda karşıma nerde Şam şeytanı var onu çekiyorum. Bunu defalarca denemiş ve onaylamış biri olarak enerjin bozuksa insanlardan doğruluk ve dürüstlük beklememek popo istmemek kadar aptalca ama insan oğlu zaten aptal olduğu için kendine döndürülecek her ayna da 🦁 gibi kükremeyi biliyor 😂
İyi günler. Ben doğru bir insan olduğumu düşünüyorum. Neden mi?
Başkalarına sarkıntılık etmem. Sevdiğime sadığım. Kadınların yanında küfretmem. Kimseyi aldatmadım. Hiç hırsızlık yapmadım. Ahlaklıyım. Yalan söylememeye çalışırım. Emanete ihanet etmem. Büyüklerime saygılıyım. Sakin bir kişiliğim var. Fiziksel ve sözel kavgalardan kaçınmaya çalışırım, ancak saldırıya uğrarsam kendimi ve sevdiklerimi savunurum. Yardıma ihtiyacı olanlara yardım ederim. Kalp kırmamaya özen gösteririm. Esprili ve eğlenceli biriyim. Annemin gurur duyduğu ve razı olduğu biriyim.
Bunları karakterimde barındırdığım için doğru bir insan olduğumu düşünüyorum. Eksik yönlerim elbette vardır ancak kendimi geliştirebilirim.
"Ben, acaba kendime ait olmayan bir hayatı başka bir hayat ile yaşıyor olabilir miyim?" diye bu soruyu hep kendime soruyorum. Lakin yerimde patinaj yapmaya devam ediyorum. Cevabını çok aradığım zamanlar oldu. Bulduğumu düşündüğüm zaman ise ayaklarıma vurulan pranga nedeniyle yerimden kımıldayamaz hale geliyorum/getiriliyorum.
İnsanoğlu işte,, doğru düşündüğün bir hayatı yaşamak için çabalarken, aslında çabaladığı bir hayat değil hayatta kalma çırpınışları oluyor.
Sevdiklerimiz için kendimizden ödün veriyoruz çok değerli vaktimizi sırf onlar iyi olsun diye harcıyoruz...
Aslında tam burada düşünmek lazım. Taktığın prangaları çıkardığında daha mutlu biri olarak sevdiğin insanlara karşı sorumluluklarını yerine getirmek, daha mantıklı ve verimli olmaz mı?
Bilmediğimiz geleceğin korkularından sıyrılmak gerek diye düşünüyorum...
En olumsuz haller tüm gücüyle beni sınar iken akla düşen binlerce soru işaretlerini tek nokta ile sonuçlandıracak gücü kendimde henüz bulamıyorum. Bundandır harcadığım zamanlar umutlar ve tüm benliğim
Başkası denilince ucu çok açık. Bana göre yanlış olan kişiye de ben doğru olamam. Değer yargıları uyuşan iki insan ancak birbiri için doğru seçim olabilir. Diğer türlü uyumsuzluk varsa ikisi de birbirine yanlıştır.
Cidden artık umrumda değil😂 doğruyu kaçırdım zaten allaha şükür kendi ellerimle olanaklı şeyi olanaksız yaptım kdkkx artık bende yanlış insanım karşı tarafın ilgisini kullanıp atarım ötesi yok
Herkesin doğrusu ve yanlışın kendine. Benim doğru olduğunu düşündüğüm şey bir başkasına yanlış gelebilir. Bunun tam tersi de olabilir. Ben genel olarak doğru bir insan olduğumu düşünüyorum. Hem dünyaya, hem başkasına karşı.
Gunes de, ay da zamani geldiginde parlar. Biri gunu, digeri geceyi aydinlatir...
Herkes dogru insani arar da ancak dogru yerde, dogru zamanda, baktigi son yerde bulur. Dogru insani bulan, "ben dogru muyum" diye sormaz kendine... akar diger olmasi gereken de bu degil midir 😊
Eski ben herkes icin cok yanlisti. Ters, huysuz, agresif biriydim o yuzden ayakli yanlistim. Ama simdiki ben dogru kisi bence. Kirmayan, dokmeyen, hayalleri olan, pozitif olan ve gunesli gunleri gorebilen biriyim.