⭐"Seni o kadar kafaya taktım ki, üzerimdeki etkin o kadar büyük ki, seni umursamadığımı söylemekten kendimi alamıyorum!!! Gidip öfkemden duvarlara kafa atabilirim, seni umursamıyorum, ispat edemem, yemin edersem çarpılırım, umrummmmmmmmmm değilsin!!!"⭐😃😃😃😃😃😃😃😃
Her fırsatta birilerini ve bişeyleri umursamadığını iddia etmek, aslında bi çeşit öfkeden kudurma ifadesiymiş, biliyor muydunuz?
Her insan için değil bu. Ben mesela umursamıyorsam umursamıyorum cidden. Kuduracak bir şey yok. Arkadaşlarım için kuduramam 😄 sevgilim bir şey yaparsa öfke duyarım onu da aşarız o.
Evt ya bu doğru ofkeleniyorsun kızıyorsun ama umursamıyor gibi davranıyor sun biri eğer umrumda değilsin diyorsa aslında ilgileniyordur umursuyordur fakat kendine itiraf edemediği için yaptığı her şeyi görmek zorunda kaldığı için kudurur öfkeden
bılmıyordum yeni öğrendim , bundan sonra insanları izlerken daha dikkatli olacağım
1
0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Her fırsatta birilerini ve bişeyleri umursamadığını iddia etmek, aslında bi çeşit öfkeden kudurma ifadesiymiş, biliyor muydunuz?