Daha flörttük ayrıldık Bikaç kez. Dün öyle konuştu ki şaşırdım. Kaç flörtün var doğru söyle dedi. Sabaha kadar çevrimiçiydin dedi. Daha önce seni çok seviyorum diyen kişi dün kuyruk acın için sana ilaç yazarım dedi. Her yerden engelleyecem dedim. güldü falan sonra hemen whatsappa girip sen zahmet etme engelleyecem dedi. Şaşırdım. Umursamayan kişi böyle yapar mı?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sende az kasmer değilsin sabah kadar çevrimiçi neden oldun onunda aciklada cevabı ona göre berelim
Sabaha kadar falan değildi gece ve kimseyle konuşmadım o da çevrimiçi diye baktım ona.
Ben bir kızla tanıştım. Sizin gibi 2 ay sonra buluştuk. kız yalan atıyordu hissediyordum her işten çıkışta otobüse bincem diyordu. mesaji kesiyordu. Otobüse binen insan sence mesaj atmaya devam edemedim hergun aynı muhabbet. En son dayanamadım sen yalan atiyorusn yalancısın dedim. Çünkü bende arac vardı her seni alım diyisimde babam alçak diyordu normal konusrken otobüse bincem diyordu. Bunu bir defada değil defalarca deneyerek yaptım sonunda Allah yolunu açık etsin dedimm. ve hala beni zilmedi ve takip ediyor ne atsam 20. Tane story Tsam hepsini tek seferde izliyor. İnsanlara dürüst ol sorun yasamazsin
Ciddiyim yemin de ederim ben. Gece 3-4 e kadar ara ara girdim ama uygulama çevrimiçi gösteriyor ysni. Ve ben de o çevrimiçi diye bakıyordum ona. Ki zaten yeni ilişkiydi öylesine konuluyorduk beklenti yoktu. Böyle kıskanması saçma çünkü beklenti yoktu. Ve benim fotom bile yok uygulamada. Onun var. Engelleyecem dedim her yerden. Napıyorsan yap dedi. Sonra hemen whatsappa girdi zahmet etme ben engelleyecem dedi. Bana bi daha ulaşamayacaksın asla dedi
Bu engelleme işini ne olursa olsun asla yapma ve söyleme birisini sileceksen sil engelleme ve söyleme gerçekten istiyorsan bu şekil yap. Bak şimdi ne oldu o engelledi sen engelledin iletişim sıfıra düştü. Yapmayınız bunu ne kadar sinirlenir seniz sinirleninn engellemeyin
O kadar lafı hak etmedim şok oldum laflarına. Kuyruk acın var falan dedi. İnanıyormul gibi yapayım dedi. Kaç flörtün var falan dedi. Ben kazanovaysam sen de dişi kazanovasın dedi. En az benim kadar aptalsın falan dedi. Şoka girdim
Sonuç ne olursa olsun hakaret ergen işidir. Ayıp etmiş daha nazik daha durgun bir şekilde derdini sana anlatip ben sana güvenmiyorum diyip seninle iletişimi kesmesi daha hoş olurdu. Bence o kendine boş güvenen egoli Ergen'in teki boş ver takma kafana memlekette düzgün adam kadın kalmadı zaten maalesef ki öyle
Bence varya asıl onun kuyruk acısı var. Belliki onun egosu zedelenmiş yani. Yoksa hiç bu kadar laf bile etmezdi. Zaten beğendi ama benden istediği şekilde ilgi bulamadı çevrimiçi de gördü. Morardı
Olabilir. Oda dediğinde olmuş olabilir. Dert etme boyel şeyleri sen hayatına bak boş ver takma soyeldigi kelimeleri kafana
Yok ya kalitesiz seviyesiz biriymiş
Yani tamam işte vermişsin notunu zaten
Umursamakla alakalı bi şey göremedim, daha çok egosu zedelenmiş birinin davranışı bu.
Niye zedelensinki. Sabaha kadar çevrimiçiydin diyor. Ne zaman girsem çevrimiçisin diyor. Sabahlara kadar kimle konuşuyorsan onunla devam et konuşmaya falan dedi. Engelleyecem diyorum her yerden. Madem umursamıyor neden hemen whatsappa girip beni engellemeye çalışıyor? Zaten ben yapacam yani
Takıntılı olduğu için. Senle alakalı değli biz konuşuyor olsak da bana aynı tepkileri verecekti
Sabaha kadar çevrimiçi olduğunu neden sorgulamiyorsunuz?
@Fosmodern Sabaha kadar çevrimiçi olmasındaki sorun nedir, arkadaşıyla konuşuyor olamaz mı?
Yok sohbet uygulaması gibi bi yer ama kimse yoktu
Olamaz. Empati kur bakalım. Sabaha kadar çevrimiçi arkadaşımla sohbet etmem ben anca bir kadın olur oda sevgilim olur veya flört olur o şekil de. Ben sabaha kadar arkadaşımla neden konuşayım bu nasıl bir kafa? Yanlış anlama hatalı sensin çünkü çocuk. 1 bakar 2 bakar 3 bakar aynı durum onun kafasındaki şeyleri silip atamazsın sende olsan bu sende aynı şekil de dusunurusjn
@Fosmodern Sabaha kadar çok konuştum arkadaşımla, çok ön yargılısınız. Ha sohbet uygulamasıymış ben yine iyi düşünmüşüm ama kız arkadaşlarımla konuştuğum çok oluyor o yüzden kendim gibi sanmışım demek
@Fosmodern yani sence böyle kinci konuşmasının sebebi çevrimiçi olduğum için o mu aklında? Çünkü kaç flörtün var doğru söyle dedi. Ben yok dedim. İnsnmış gibi yapayım dedi.
Bak şimdi bende sabaha kadar çevrimiçi birisini görsem aynı tepkiyi veririm hakaret etmem. yüzune vurur çekilirim. Sabaha kadar arkadaşımla konuştum kelimesi bak ben sı*tım tüy dikiyorum demektir.
@Fosmodern İyi de soru benim sorum değil. Ben niye yalan atayım onu anlamadım? Konuştum ki konuştum diyorum
Tamam 1 konuştun 2 konuştun arkadaşla hergun sabahalara kadar ne konusabilirsinki? Hadi birgün derdin vardı oldu sonra birsaha oldu sürekli bu sekildeyse doğru olsa bile karşı taraf haklı olur maalesef. Aynısını sana o yapsa yeme beni Recep dersin demszmisin? Dersin
Bakın ben ona bakıyordum yazan oluyordu sohbet uygulaması sonuçta. Ama biz ilişkiye öylesine başladık adını koymadık kıskanması saçma. Çünkü kendi ilişki istemedi. Sabaha kadar bakması saçma. Ben ona bakıp çıkıyordum kimseyi umursamıyordum. Yanlış anladı