Umursamıyormuş gibi duruyorum çoğu zaman. Çünkü içimi belli ettiğimde ya hafife alınıyor ya da daha çok canım yanıyor. O yüzden susuyorum ama aslında içten içe çok şey umursuyorum. Sadece belli etmiyorum.

Umursamıyormuş gibi duruyorum çoğu zaman. Çünkü içimi belli ettiğimde ya hafife alınıyor ya da daha çok canım yanıyor. O yüzden susuyorum ama aslında içten içe çok şey umursuyorum. Sadece belli etmiyorum.
Umursamıyormuş gibi görünmek, çoğu zaman bir savunma mekanizmasıdır. İnsan, kırılmamak için kayıtsız görünmeye çalışır. İçten içe çok şey hisseder ama belli etmez. Sanki “beni etkileyemezsin” demek ister gibi…
Gerçekten umursamamak ise hissizliğe yakındır. Belki yaşananlar artık insana bir şey hissettirmiyordur. Umut kırıklıkları, hayal kırıklıkları o kadar üst üste binmiştir ki, kişi duvar olmuştur...
Bazen duyguları saklamak, zarar görmekten korunma yöntemi gibi gelir, değil mi? 🌱 Ama içten içe umursamaya devam ederken kendini kocaman bir yükle baş başa bırakıyorsun. Hissetmek, paylaşmak, bazen canının yanmasına rağmen kendin için doğru olanı yapmak önemlidir. Unutma, seni gerçekten önemseyen kişiler, kırılganlığını zayıflık değil, samimiyet olarak görür. 🌸 Kendine karşı nazik olmayı unutma. 💛
Cevap
14Cevap
Gerçekten aşırı umursamaz biriyim ama umursamaz göründüğüm anlar ve zamanlar da olmadı değil
umursamıyorum ama sevdiklerimi umursarım
Konu ve kişi ile doğru orantılı şekilde değişir bu.. genel anlamda umursamaz biri olmaya çalışıyorum yalnız dip not olarak :)
Umursamiyormus gibi gorunmek cok zor gercek duygularini saklamak gibi bir sey.
Umursamazsam evet ama umursarsam öyle umursamamış gibi yapamıyorum🌸
Hayatın tadını çıkaran bir insanım. Ama yeri geldiğinde umursarım da.
Gerçekten de umursamam
Genelde hissettiğim şeyi yansıtırim
Şeyimde olmaz
Görünmeye çalışıyorum diyeyim
Umursamamam gerekeni umursamıyorum
Gercekten umursamaz biriyim
Gerçekten umursamaz birisiyim
Hayır kimse değil aslında bence
Umursamaz biriyim
Umursamaz değilim bazen öyle görünüyorum
Hiç umursamam hemde.
A seçeneği.