Tanıdığın hatta değer verdiğin insanlar seni ciddiye almadığı zaman hatta dalga geçtiği zaman, sakinliğini ne kadar koruyabilirsin?

Tanıdığın hatta değer verdiğin insanlar seni ciddiye almadığı zaman hatta dalga geçtiği zaman, sakinliğini ne kadar koruyabilirsin?

Tabi ki insanın zoruna gider, değer verdiğimiz kişilerden böyle darbeler yemek zorumuza gider, böyle durumlar defalarca geldi başıma, başlangıçta başa çıkmak zor oldu benim için, epeyce zor, lakin kendimi güçlendirdikçe, yüzleştikçe ve savaşmayı öğrendikçe eğlendim.
Benimle alay mi ediyorlar, bende onlarla alay ederim, düşmanı kendi silahindan vurmak lazım, bazen dosta da aynı tepkiyi göstermeliyiz, attıkları silahı onlara ustaca doğrultmalıyız, beni ciddiye mi almıyorlar bende onları ciddiye almam, beni ciddiye almayan kişilerden mahrum bırakırım kendimi, sınır çizerim, onlara anlatmam kendimi, açıklama yapmam ve onlar bana geldiğinde onlar gibi ciddiyetsiz olurum, tıpkı onların bana olduğu gibi, bana yapılanı iade ederim, bu kişiler empati yapmayı bilmeyen kişilerdir ve aynı şekilde karşılık vererek onlara empatinin değerini öğretebiliriz, bizim hissettiklerimizi, bize hissettirdiklerini hissederlerse bizi anlayabilirler, anlamasalar bile aynı davranışa yeltenemezler bir daha, onların niyeti zaten bizi çileden çıkarmak ama delilirsek onları mutlu ederiz, sakinliğimizi koruyup onları kendi silahlarıyla vuralım.
Ciddiye alınmamak beni kesinlikle çileden çıkarır. Hele bir de dalga geçilirse benimle emoji ile bile yeterlidir delirmeme. Çok rahatsız olurum bu durumdan. Konuşmayı sonlandırırım direkt zaten
Cevap
23Cevap
Ben umursamam. çünkü kendi düşüncelerimi daha çok umursuyorum aslında biri bana nasıl davranırsa öyle davranıyorum. ayni bir kişi beni ciddiye almıyorsa hiç umursamam ciddiye bile almam bu yüzden de öfkelenmem sadece hayatımdan çıkartırım o kişiyi
Tanıdığım ve bana değer verenlerden bu güne kadar ciddiye alınmamak gibi bir durum yaşamadım, beni sevenler beni hep ciddiye aldıkları gibi bende onlara karşı ciddi oldum, değer verdim ve sevdim, çok şükür hala da öyle, bizim kitabımızda ciddiyetsizlik, gevşeklik ve alaycılık olmaz, ha diyelim ki oldu, kim olursa olsun haddini bildiririz.
Öyle mi, sağ olun hanımefendi 😅 hayat bu, her zaman mantıklı olacağız diye bir şey yok, duygularımızıda dile getirmeliyiz…
Biliyorum canım samimiyetinizi anladım zaten, gerçekçi yorumunuz ise hoşuma bile gitti, senin gibi her kes dürüst olabilse💁🏻
Bir şey değil✌🏻
valla resimde Jolie ile pitt birbirlerine giriyolar ama ne hikmetse tek kurşun bile birbirlerine degmiyo Allah nazarlardan saklasın
öhö öhö şimdi kendi cevabima gelim
ciddiye alinmamak beni çok öfkelendirmez beni ciddiye almayan insanla mesafemi Bayaa bi açarım onla yanyana gelmek zorundaysam etkileşime gerekmedikçe girmem cunki akıl sağlığım bana lazım
Çok güzeller yaa bay ve bayan Smith 🥰
tahminen bu kadar :P şaka filan hiç umurum olmaz :D
Böyle durumlara girmem sevmem
Ciddiye almıyorsa dalgasına baksın derim
Dalga geçebilir sabrımı sınayabilirler. Kendi karakterlerini yansıtırlar.
Kendimle alakalı bir konu olduğunda dinliyor, önemsiyor , anlıyor gibi yapıp alaycı bir şekilde davranıyor (lar) ise o kişiler eski adı Altında kalacaktılar…
Valla teyze o durumu ben minimize ediyorum bir şekilde
Koruyamam. Özellikle değer verdiğim insanlar tarafında takılmama muamelesi görürsem çabuk öfkelenirim. Karşımdaki değer vermediğim ya da yeni tanıştığım biri olsa bi değeri olmadığı için belki bir süre sineye cekerim ama değer verdiğim birisiyle o an yüzüne söylerim.
Ona ağzıma geleni söyleyecek kadar 😀 böyle bi durumda zaten karşı tarafın değeri gittikçe azalıyor onunla hiçbir şey paylaşmıyor, sürekli soğuk yapıyorum.
Ciddi olmayan insanlar ciddiye alınmazlar. Ciddiyetten kastım somurtmak değil. Fikri olmayan, açılan konuda yorumu olmayan, alıngan kişiler ciddiye alınmazlar
Sinirlenmektense üzülüyorum daha çok. Kalbim kırılıyor ve o insanla bir daha bir şey paylaşmıyorum, bir şey anlatmıyorum.
Umursamadığım insalar ise sıkıntı yok çünkü ben de onları ciddiye almıyorum. Umursadıgım insanlar ise üzülürüm..
Yani öyle bir konuma düşmedim ama sevdiğim kişiler tarafından önemsemek isterim saygı duymuyorsa bende bitmiştir
Kişiselleştirmem herkes kendi karakterini yansıtır o onun karakteri derim ama kızarım tabiki yaptığı ayıbı söylerim.
Samimiyetimin durumuna göre değişir. Aynı şekilde karşılık veririm. Samimi değilsem karşılık bile vermem
Sakinim ben akılcı yaklaşirim ve o tavrın sebebini anlaya çalışırım komik biseyde bende güler eglenirim ciddi biseyde alay konusu olursa ciddiye almazsa üzerinde bile durmam onu da yok sayarım unutmam ki bir daha bana öyle davranması kolay olmasin
Beni şu hayatta en çok öfkelendiren şey ciddiye alınmamak sanırım.
beni ciddiye almayan insanları ben de ciddiye almam, onlar için moralimi bozacak değilim..
Beni ciddiye almıyorsa sakin kalırım uzaklaşırım
Pek öfkelenmem açıkçası.
Ciddiye alınmamayı severim hatta, ozaman her şey mübah oluyor çünkü.
Beni ciddiye almayanı ben de ciddiye almam. Mutlu hayatın tüyolarından biri.
Değer verdiğim biri yaparsa sinirlenirim sıradan biri yaparsa sallamam
Sakinliğimi gayet iyi korurum ama sırası gelince taşı gediğine koyarım
o an sakin olamıyorum sinirleniyorum zoruma gidiyor
Cok sakin kalamam karsimdakine bakarim ilk once deger mi diye ona gore davranirim
Sevdiğim biriyse çok etkiler onun dışında umrumda olmaz soğur uzaklaşırım
Beni deliye döndürüyor ve karşımdaki kişiye olan saygımı yitiriyor
Sakin olan ılıskısını yönetır arkadaslar unutmayın bunu
Ben de almam olur biter
Koruyamam artık sabrım taştı
Onları yok sayarak
Belki fevrilik ama konuşmayı keserim.
Direk soğurum.
Seni ciddiye almıyorum
@yaramazmiço soğumadım bir daha dene😄
Onunla ilişkiyi keserim
O ortamın anasını bellerim
Çoooooooooooooooooiooookkkk
Umursamam, ayrılırım oradan.
Ciddiye aldıklarım söz konusu ise içerlerim. Haricileri umursamam.
çokta işim olmaz almazsa almasın
Hiç sakin kalamam çok sinirlerim.
Baya patlarım
Hiç almayani almam
Bidaha o ortamda konuşmam heralde
Böyle durumları takmıyorum!
Çok hem de çok
Boynunu kırarım
Normal alisigim
Öldürürüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?