Bendemi bütün suç?

Benim tanıdığım birisi var uzun zamandır tanıdıgım birisi kendisi çocukluk dan beri tanıdığım birisi beraber büyüdük nerdeyse herşeyi beraber yapardık akrabayız uzaktan onunla biz yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi ailelerimiz de çok iyi anlaşan kişiydik sonra işte bende yakınlık duydum çocukken ona hergun konuşuyorduk mesajlasıyorduk sonra işte bana her gelmesinde hediye alıp geliyordu sevdiğim şeyleri hediye ederdi bana ayrı şehirlerdeyiz onunla geldiğinde gezerdik filan hergun de konuşuyorduk herşeyimi ona anlatırdım oda bana sonra işte böyle devam ediyordu ama aradan zaman geçince ben lisede işte birisiyle sevgili olmuştum öğrenince açıldı bana seni seviyorum dedi biliyorum ama olmaz unut dedim çocuktuk dedim akrabayız dedim sonra işte konusmadık sekiz ay konuşmadık görüşmedik sonra tekrar barıstık işte ben sana kötü bir şey demedim sevdiğimi söyledim filan dedi ama istemiyorsan git gidiyorsa da gelme dedi sonra işte ben mektup yazdım doğum günün de sensiz kimsem yok filan diye öyle barıstık yine bir çok kez de kavgalarımız oluyordu ama ben onu sevgili olarak görmüyordum tamam geziyorduk konuşuyorduk ama öyle görmedim ben onu kendisi bana hala ilgiliydi yine hediyoer kıyafetler alıyordu Filan bana sonra işte kıskançlığı oluyordu bunun içinde kus kaldık aylarca yine barıstık ama sonra ben üniversite kazandım orada birisiyle konuşmaya başladım flört etmeye başladım bunla konuşmayı kesmek istedim mesafe koymak istiyorum dedim suphelenmis tabi mesaj atmıyordum artık aramıyordum soruyordu birseymi oldu diye yok bir şey dedim ama suphelenmis tabi araştırmış bulmuş konuştuğum kişiyi eklemiş ağzına geleni demiş ona oda bana söyledi seni tanıyan birisi bana küfür etti sanada etti diye bende ne hakla benim hayatıma karısamazsın dedim beddular ettim engelledim onu ölsen umrumda değilsin dedim bir daha da aramadım kendisini de engelledim numaramı değiştirdim filan aradan zaman geçti hala karşılaşmadık bile aileler de etkilendi tabi bu durumumuzdan onlarda mesafeliler bilmiyorum sadece bendemi hata burada hediyelerini yollayım diye mesaj atmıştım oda istemez senden bir şey dedi

Bendemi bütün suç?