Tüm suç benim mi?

Öncelikle lütfen küfür veya hakaret etmeyin zaten çok küfür ve hakaret yedim ben en yakın arkadaşımın SEVDİĞİ (BÜYÜK YAZDIM ÇÜNKÜ SEVGİLİ DEĞİLLER) kıza aşık oldum ilk başlarda yanlış olduğunu düşündüm sonra bence ben bu kızı daha çok hak ediyorum diye düşündüm yazdıklarımı olursanız belki sizde bana hak verirsiniz

Kız, arkadaşımın teklifini kabul etmedi sonra baya zaman geçti arkadaşım kendine baya sevgililer yaptı kız ise hiç kimseyle çıkmadı sonra ben kıza aşık olduğumu hissettim zaman geçtikçe daha çok sevmeye başladım ve arada uzun zaman geçti kıza açıldım kabul etmedi neymiş efendim insan arkadaşının sevdiğine yan gözle bakamazmış kız bana etmediği hakaret ve küfür kalmadı ama ben ona o kadar çok sevdalandım ki hayatımda ilk defa aşık olduğumu anladım onun için neredeyse her gün ağladım kız kabul etmiyor ne yapmam lazım bana diyor sen arkadaşının sevdiğine nasıl yan gözle bakarsın ama arkadaşım her ay biriyle çıkıyor ben onu sevdiğimden beri ne bir kıza bakıyorum nede sevebiliyorum yemin ederim ki ondan başka kimse aklımda yok kız

şimdi size soruyorum hangimizin sevgisi gerçek ve ben ne yapmalıyım

Tüm suç benim mi?