Evlendikten sonra ailesinin anne baba olduğu düşünen biriyle ömür devam eder mi?

1 yıldır evliyim esimle kendimize ait yaşamamız olmadi hep eşim eşimin ailesiyle vakit geçirmek istiyordu. Her haftanin bir günü anne babasina yemege gitmek sartti birde hafta sonlari bahce evlerine gitmek istiyordu. Dün tartışma nedenimiz şu annesi beni aradığında yeni doğan bebeğim var onunla ilgileniyorum o ara kahvalti yapiyorsum duymadim telefonu acmadim sonradan gördüğümde geri dönmedim aksam tekrar aramış uyuyorduk bu sefer eve eşim geldi kapıyı çarptı o sıra uyandim telefonu aldim geri döndüm aramasına ve bana bayıldın sandım niye açmadın korktum diye eşimi aramış eşimin biliyor dengesiz olduğunu bu sefer biz kavga etmeye başladık açacaksın annemin telefonunu mecbursun o an müsait değildim ya da konuşmak istemedim bunda bile emir veriyor ve benimle olmak istemediğini artik söyledi ailenle konusucam dedi bu şahsın 2. Evliliği benim ilk Evliliğim ben sürekli ailesiyle olmak istemediğim kendi hayatimiz olsun dediğim için kötü oldum suclu olan benmiyim?

Evlendikten sonra ailesinin anne baba olduğu düşünen biriyle ömür devam eder mi?