Valla hiç çekinmeden söylerim pat diye ne hisseder be düşünürsem 😃 ama tabi özel olan kişilere.. Günaydınlar efenim 🌺❤️

Valla hiç çekinmeden söylerim pat diye ne hisseder be düşünürsem 😃 ama tabi özel olan kişilere.. Günaydınlar efenim 🌺❤️
İletişim en önemii şeydir bence. Saygıyı kaybetmedikten sonra açıkça her şeyi ifade etmek gerekir. Bugüne kadar hep yapmaya çalıştım buna ama karşılığında nankörlük ile yanıt aldım genelde hep. Olsun yine de tarzımızı bozmamız gerektiğini düşünüyorum ki başka insanlara haksızlık etmeyelim.
Ben duygularımi asla saklamam. O tip oyunlarla ile uğraşmam. Mesaj atmayayim simarmasin gibi şeyler bana göre değil. Mesajı gördüm mü cevap atarım. İçimden geldi seviyorum derim, içimden geliyorsa isiririm :) zaten temas bagimlisiyim yanımda sevdiğim kadın varsa araba sürerken bile elini tutmam gerekiyor. Bazı insanları anlamıyorum bu konuda.
İnsanların geninde var ama o durum psikologlar bile diyor 1 adım yaklasana 1 adım gideceksin. Ben bazen 1 adım bazen koşuyorum. O an içimden ne geliyorsa :) hal durum böyle olunca simariyorlar biraz.
Az önce bir konu vardı yalnızlıkla ilgili, şimdi yalnızım ve daha mutlu hissediyorum. En azından biri kafamı karistirana kadar 😊
Cesurum da biraz zoru oynamak gerekiyor maalesef günümüz ilişkilerinde. Kaçan kovalanıyor. Anlamadım ki köpek miyiz biz kaçanı kovaliyoruz.
Öfkemi içimde tutmayı istemem, ama maalesef öfke kontrolüm fazlasıyla var. Güzel duyguları ise paylaşmaya korkar oldum, çünkü bunu yaptığım anda muhakkak kaybediyorum.
Öyle düşünme 😊iyi düşün iyi olsun
Bunu da denedim 😊
Cevap
52Cevap
Hayır, çok belli edemem. Karşı taraftan emin olmadıkça...
Duygularımı açıkça ifade ederim
Evet cesurum
Bu dobralığım yüzünden ve cesurca duygularımı ifade ettığim için pek sevilmediğimde doğrudur. Doğruyu söyleyeni 9köyden kovarlarmıydı neydii...🤔😅
Kızdığım konularda acımasız biriyim, söylerim ama kadına karşı duygusal konularda benden güzel söz duyamaz. Duyunca değeri kalmıyor.
Cevabını verdim ya, seviyorum derse kadına der ki seviyorsan yatakta meziyetini göster der. Bazısı ise onun sevgisine dair terketmez, daha da birleşir.
Ben onu bunu bilmem. Kadın seviyorsa ve sevdiğini söylüyorsa ilişki başlıyor ve devam ediyor. Erkeğin sevgisi kadın için çok belirleyici değil
Cesareti olmayan bedelini esaretle öder. Çok fena özlü söz yazdım ha.
Kesinlikle.
Ama karşımdakine güvendiğim andan itibaren
Hiç çekinmem seviyorsam bunu söylerim. Bunaltacak kadar ilgilenirim sevdiceğimle😝
:)) çok komikkkk
Bakırköy yalan ozaman
Belli belli 👏
Beki çıkıyorum ozaman
Sevgimi aşkımı duygularımı net bir şekilde ifade ederim ve karşıyı da dinlerim ama kalbini kırmam incitmem sana ne yapılmasını istiyorsan onu yap
Hep öyle olduğumuz için böyleyiz ya zaten 😂 ama artık eskisi gibi değilim ben şahsen önce karşıdan emin olmam lazım.
Gerçek hayatta evet gider tak diye söylerim yapmışlığım çok 😀
ben kızgınsam direk söylerim de duygusal olanları duyan sayısı oldukça az 😉
Sevilmediğimi bilirim yalnızlıktan şaşmam en açık duygum budur...
Karşıdan emin olmadığım hiçbir duygumu dile getirmem. Bin düşünür, bir söylerim 🙂
Cesaretle ilgisi yok bilmesini istemiyorsam bilmez. Bilsin istiyorsam söylerim.
Evet cesur biriyim. Eğer ki cesur olmazsa insan zaten her zaman hayatta kaybeder. :D
Çok rahat ifade ederim. Karşı tarafın anladığı kadar
Cesaret etmeden hiç bir şeye ulaşamazsınız cesurumdur
Genellikle evet ancak ortamına ve kişisine göre değişiyor bazen.
Günaydınlar 😊
Cesaret benim işim.. 😄
genelde söylerim. İyi vaya kötü sevdiğim birisi ise kötüleri de söylemem gerekli bence
Eh iste ozellere🙆♀️
ozelliklede coşmamı😂
Nedek hemserim ganimizda var😎
Evet, istediğimi söyler konuşurum. Korkacağım bir durum olmuyor.
Her zaman değil
Bazen çekiniyorum
Evet haklısınız
Duygu mu kaldı 😶 ifade ederim ederim.
Bence yanlış söylemek. Karşıdaki her zaman merak edecek. Emin olamayacak. O zaman karşıdaki de sen de zevk alirsin
Her ne kadar umduğum gibi olmasada cesurum 😂
Evet zaten hep bu yüzden kaybettim
Kime gerçek beni gösterip duygularımı actiysam tamda oradan vurdu
Evet gerektiği kadar cesurum.
Yok değilim fazla
Vayy hayırlı işler sizee
Az kaldı neeemek 🤔
Bu konuda fazlasıyla cesur biriyim.
Sadece biraz içince cesur oluyorum ama sonuç olarak anlatıyorum çekingenim çünkü
Gerekirse anlatırım. Gerekmiyorsa anlatmam.
Hayır hiç cesur olamıyorum
Ben hareketlerle belli ederim
Evet, cesurum. Amaçlar belli olması lazım.
Hiçte cesur değilim. O konuda başarısızım. 😊
Cesurum
Hayır çok iyi değilim bu konularda…
Evet ama bir işe yaramıyor işte
Anlayabilirse, rahatım...
Ölçüsüz cesaret, aptallıktır.
Ay ben korkarım, hayır😨
Hayır, değilim.
Bu konuda biraz çekingenim.
Yok.
Duygularımın karşılıklı olduğunu düşününce ama yağarım resmen ozamanda susmam çok romantiğimdir
Fazlasıyla
🙏🙏
Değilim
Evet her zaman
Teşekkür ederim ❤️
söylerim niye çekineyim ki
Çok cesurum
Tabi ki değilim
Eskiden daha cesurdum
Söylerim
Hayır değilim sevdiğim kıza açılmam 2 yıl sürdü
Ne konu da olduğuna bağlı