Duygularınızı açık ve net bir şekilde dile getirir misiniz? Ne derece açık sözlüsünüz?

Duygularınızı açık ve net bir şekilde dile getirir misiniz? Ne derece açık sözlüsünüz?

Evet dile getiririm ama değer verdiğim birisi ise.. çünkü genellikle insanlara ne kadar açık sözlü dürüst olursak o kadar kaybediyoruz bazı insanlar gerçekler yerine yalan duymayı istiyor çünkü.. bu durumda da o insanla konuşmuyorum zaten çünkü anlayacağına inanmıyorum beni.. ki zaten kolay kolay duygularımı açabilen samimi olabilen biri de değilim herkese karşı.
Açık ve şeffaf bir biçimde yalın ve duru anlatımla dolaylama ve istiare ile istişare ederek enfes bir cümle yapısı kurarak anlatım biçimlerini o biçim kullanarak güzel adlandıran ekleyerek ve pekiştirmelerin gücünü edat ve bağlarlarla ara sıcak ekleyerek net biçimde tatlı bir üslupla anlatırım. Anlayan anlar anlamayanlar oyalanir durumlar gecer hayat işte böyle...
Bir hikaye misali.. 😄
Bir masal anlatımıyla
Aynen kitap okuyor gibi hissettim bir an kendimi.. 😅
Kitap okumak en güzel etkinlik birimlerinden bicimlerinden birtanesi cok severis.
Kesinlikle ruha en iyi gelen şeylerden biridir..
Ruhu beslemez aç bırakırsak hiddetli bir fırtınaya dönüşen öfke edinmiş oluruz o yuzden kitap ruhu dinlendirir ve dinginleştirip, rahatlatır. Her kitap farklı bir hikaye anlatıyor. İmkan olsa da hepsi okunabilse ama bunun için zaman maalesef yok. Okuduklarimizla yetinmeye devam
Kesinlikle öyle.. Çoğu insan da kitap okumayı sevmiyor zaten..
Kitap okunmaz mi yahu kitap dili zenginleştirilmiş, girişimcilik ruhunu artırır, kendi duygularını ve başka duyguları anlamayı sağlar, ifade özgürlüğü getirir, düşünceyi geliştirir ve beyinde bulunan kapalı pencereleri açıp ufku aydınlatır ve nice faydası vardır. Kitap: zeka sobasına odun atıp beynin donmuş, buz tutmuş sarkılarını eritir ve bahar getirir. Bunu sadece okuyanlar anlar, bilir, görür ve hisseder. Kitap hayatın kendisidir. Sevenler çok şey katar kendilerine sevmeyenler ise katıla katıla katı halde kalır asla sıvılasamazlar ve suyun alışkanlığında bulunan erdemi çözemezler veya anlayamazlar. Neyse bolca kitap okumaya devam
Evet kesinlikle.. Bunu ne kadar anlatmış olsak da kişinin kendisi istemedikten sonra bir fayda sağlamaz.. Umarım bir gün anlayabilirler..
Umarim..
Çok teşekkürler
Rica ederim..
Evet sonuçta karşımdaki kişi müneccim değil hem saklayıp hem bilmesini bekleyemem iyi ya da kötü söylerim ki karşı tarafta ona göre hareket etsin. Sorun varsa çözüme ulaşsın
Karşımda hödük gibi dikiliyorsa görseldeki gibi ne pişmiş kelle gibi bakıyosun yeahhh diye tokat atardım... karşılık verirse vay haline😂
Aman dikkat et kendine karşılık vermesin.. 😅
Deneyemez bence denememeli de.. 😂 Karşısında sert bir kadın var.. 😄
Bunu deneyecek adam henüz anasının karnından doğmadı.. 😂
Cevap
18Cevap
Karşı tarafın duygularından eminsem, dökülürüm. Aksi pek mümkün değil..
Karşımdakine göre değişir. Beni duyuyorsa ve aynı dilde konuşuyorsak evet. Dile getiririm ancak duymuyorsa bir kelime dahi sarf etmem
Çok net, direk söylerim yani direk şlakk diye :D
Geneli evet ama artık bu kadar anlatsam da anlamak istemeyenlere yürek tüketmek istemiyorum
Normalde açık sözlüğüm ama içimde tutmayı tercih ediyorum artık mutsuz oluyoruz yoksa
Karşımdakine bağlı tamamen kapalı kutuya hiç bir şey söylemem
Hiç çekinmem sakınmam. Seviyorsam da nefret ediyorsam da
Artık eskisi gibi değilim içimde tutuyorum çoğu şeyi.
Gerçek hayatta duygularımı pek belli etmem edemiyorum. :D
evet duygularımı direk belli ederim etmemeye çalışsam da hemen anlarlar ayrıca biriyle konuşurken de çok mu konuştum falan diye açıkça belirtirim ne hissettigimi direk soyliyorum söylemezsem icim rahat etmiyor
her duygumu belli ederim sözlü söyleyemiyorsam bütün uzuvlarım ve tepkilerim ve her zerrem ile belli ederim nefretim de dahil
Aşık olduğun kişi hariç herkese duygularımı açık ve net söylerim.
Önceden çok çekingendim ama şimdi karşımda kim olursa olsun duygularımı dile getirmekten çekinmem
Evet ilişkilerde şeffaflığa önem veririm. Kesinlikle açık net olma taraftarıyım
İçime kapanık biriyim 😒
evet hiç çekinmem bundan
Herzaman netim...
Aklımda kalacağına söylerim.
Getirmek lazım. Herkes anlamayabilir
bazen o kadar cesur olamıyorum :/
Her zaman her daim söylerim. İçimde tutmam.
Evet neyse söylerim saklamak sadece durumu erteler
Dile getiririm gerekirse gizlerim
Duygumuz kalmamıştır 🙄
Duygularımı gizlemeyi başaramam
Evet öyle yaparım
Her zaman. Net olmak en güzeli.
evet
hayır.
Duygular kalmadıki artık
Fazlası ile 😉
Evet
ooooooo