Duygularımızı açıkça ifade edebilmek; kendimizi anlamak, ilişkilerimizi güçlendirebilmek, stres yönetimi yapabilmek ve kişisel gelişimimiz açısından önem taşır ve en önemlisi de duyguları ifade edebilmek, zayıflık değil, güç göstergesidir 💛

Duygularımızı açıkça ifade edebilmek; kendimizi anlamak, ilişkilerimizi güçlendirebilmek, stres yönetimi yapabilmek ve kişisel gelişimimiz açısından önem taşır ve en önemlisi de duyguları ifade edebilmek, zayıflık değil, güç göstergesidir 💛
Bazı insanlar duygularını çok gösterirsen güçsüzsün dik dur, gururlu ol derler. Duygularını saklarsan da duygusuz, taş kalpli damgası yersin. Her türlü laf yiyorsun yani. Sanki bu bizim isteğimizle oluyor da. Ben zamanında duygularımı çok bastırdım. Güçsüz gözükmeyim dedim. Ama bu sefer de içime attıkça daha çok canımın yandığını hissetmeye başladım. En alakasız yerlerde duygu patlaması yaşar oldum. Her şeyin ortası olmalı bence. Duygularımızı yerine göre göstermeliyiz ama içimize de atmamalıyız ne olursa olsun. Bu sefer olmadık yerlerde patlıyoruz. Kendimize zarar veriyoruz.
ederim de gerek yok ki anlattiginla kaliyon Allah yardimci olsun zor falan gibi tepkiler sevmiyorum ben sesizlik tercihim dir
tesekkür ederim günün güzel gecsin küçük çiçeğim 🌺😚😊
Cevap
16Cevap
evet açıkça ifade edebilirim.
ederim ama genelde son ana kadar soylememeyi tercih ediyorum ahahahha
Evet buna rağmen anlaşılmadığı zamanlarda kestirip atıyorum. Herkese tek tek açıklayacak takatim kalmadı
Ederim, ama genel olarak insanlar anlayamadıklarını ve önyargılı oldukları için anlayacak kişilere ifade ederim.
Acikca ifade etme taraftari degilim. Cekingenlikten degil ama
Gurur çalıştırıyorsam duygularımı göstermem onun haricinde kendimi tutmam açıkça ifade ederim
Etmem zaten kimse benim nasıl hissettiğimi ya da düşündüğümü tam kestiremiyor.
Evet, bu konuda zorlanmıyorum pek.
Evet fazlasıyla
Evet açıkça ifade edebilirim
Duygularımı açıkça ifade etmekten cekinmem.
Genellikle evett
Yok uzerime siyah berde orterim
Evet bundan cekinmem asla
Edemiyorum maalesef ki. Çekingenim...
Neyse direkt söylerim hiç umurumda bile olmaz
Evet her daim ederim genelde.
Evet ama içimden 😂
İçimden a diyorum konuşunca b çıkıyor 😂
🤣🤣🤣🤣 valla öyle 😂
Önceden edemiyor dum şimdi ediyorum
Sende mi böyle sin
Özele gelsene