Sevgilim var başkasından hoşlanıyorum (Yargılamadan önce okuyun lütfen)?

Benim bir sevgilim var neredeyse birlikte olalı 2 yıl olacak. İlk başlarda her şey çok güzeldi onu çok seviyordum. O da beni seviyordu halen seviyor sanırım. Sonradan o beni çok kısıtlamaya başladı kıyafetlerime gittiğim yerlere hesaplarıma filan. Ben ilk başta hataya düştüm ne istediyse yaptım onu kaybetmemek için. O daha fazla ileri gitti hep. Sonra sevgim azalmaya başladı çok kez ayrılmayı denedim. Sözler yeminler verdi değişicem diye. Bana karışması dışında işi de yok bu da bizim için engeldi. Ben kabul etmedim kaç kez ayrılmaya çalıştım. Ayrılırken bana bir sürü beddular etti sonra yine seni seviyorum filan dedi. Bana tehditler etti konuştuklarımızı ailene söylerim ya da canıma kıyıcam şeklinde. Ben bundan ayrılamadım. Şans verdim tekrardan ama istemeyerek çünkü ben ne kadar istemiyorum desem de beni dinlemedi. Uzak mesafe ilişkisindeyiz. Ben başka şehirde çalışıyorum. Çalıştığım yerde birisi var bana ilgisi var gibi. İlk başlarda fark etmedim sonradan hep yanıma gelmeye başladı benimle konuşma çalışmalarına girdi. Sanki bende ondan hoşlanıyorum gibi ya da duygularım beni yanıltıyor. Ne yapıcam bilmiyorum

Sevgilim var başkasından hoşlanıyorum (Yargılamadan önce okuyun lütfen)?