Genelde her iki tarafta böyle düşünür. Ama önce dönüp kendinize bakın ben ne kadar samimiyim. Ben çoğu zaman kendini güzel sananlardan uzak durdum. Bu daha çok sizin elinizde
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Samimi olmasam yazmazdım sanırım güzellik ya da çirkinlik açısından ön yargım asla olmadı düzgün insan istedim hayatımda sadece.
Niye haketmeyen olarak ifade ettin? herkes mutlu olmayı hakeder
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim çevreme hep aynı düzeyde insanlar çıkıyor. Yani nerede ne konuşacağını bilmeyen saçma sapan hareketler yapan işi gücü bel altı olan ego manyağı türden kişiler ama çevremdeki bazı kızlara bakıyorum kız erkeği gram haketmiyor ama erkek kul köle olmuş vaziyette peşinde dolanıyor.
Benim çevreme hep aynı düzeyde insanlar çıkıyor. Yani nerede ne konuşacağını bilmeyen saçma sapan hareketler yapan işi gücü bel altı olan ego manyağı türden kişiler ama çevremdeki bazı kızlara bakıyorum kız erkeği gram haketmiyor ama erkek kul köle olmuş vaziyette peşinde dolanıyor.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Çevreme bakıyorum haketmeyen kızlar Cillop gibi erkekler ile ciddi birliktelikleri oluyor bana ise mal insanlar denk geliyor neden?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kapiyorlar çünkü. ya da onu elde etmek için gurursuzluk yapıyorlar. Biz ise herkese yüz vermiyoruz.
Öyle kesinlikle ne yapalım bize de izlemek düşüyor sanırım
Cillop gibi olup onlara yüz vermeyen erkeklerde var
Elbette vardır bu siz erkekler içinde vardır illa bu durum.
Genelde her iki tarafta böyle düşünür.
Ama önce dönüp kendinize bakın ben ne kadar samimiyim. Ben çoğu zaman kendini güzel sananlardan uzak durdum. Bu daha çok sizin elinizde
Samimi olmasam yazmazdım sanırım güzellik ya da çirkinlik açısından ön yargım asla olmadı düzgün insan istedim hayatımda sadece.
Bence sizin önce düzgün bir çevre yapın konuşmak isterim sizinle
Çevremi elimden geldiğince eledim zaten.
Konuşma konusuna karar verdiniz mi
Cilloptwn kastın nedir mesela? Tip mi para mı zeka mı?
Hayır düzgün bir erkek orta halli
Çok muallak ifade gibi geldi
Niye haketmeyen olarak ifade ettin? herkes mutlu olmayı hakeder
Senin adına üzüldüm ama o kızların o erkekleri niye haketmediğini anlayamadım
Çünkü onlar ile konuşurken akılları farklı erkeklerde de ondan
Uzun sürmez o zaman
Evlenen oluyor desem 🙂
Evleniyorlarsa akıllarında farklı bi erkek yoktur o zaman
Canım arkadaş cevremdeki insanlar birebir konuşuyorum ve ben bile aklında o varsa ayrıl diyorum olmaz diyor yapamam boşlukta kalamam diyor
ne bilek neden senin cünibikliğin olabilir 😂😂
denk geliyo demekki ya da senin gibi çekingen olmadıklarındandır
Bilemiyorum kendimi elimden geldiğince iyi şekilde yansıtmaya çalışıyorum artık bıraktım inan ki
boş ver bırak zaten çokda şaapmamak lazım ille olcak ille olcak die
Belki de haklısın umarım herkes hakettiği ile birlikte olur.
olmuyo ama 😂 insan hak ettiğini her zaman alamıyo
Zirkon bey siz hakettiğinizi aldınız mı?
ben babayı aldım efenim bu konuda neye heves ettimse hevesim kursağımda kaldı 😂😂
Eeee sende öylesin desene
aynen o yüzden bende akışına bırakan dayı moduna geçtim
bana da hep mal kızlar denk geliyor
İşte benim gibi çekiyorsunuz
nolcak bu halimiz yaş oldu 32 yaşlanıyoruz valla
Orta yaşa yaklaştık diyelim
Çekim gücün oylelerini çekiyor demek ki
Buna inanıyorum ben gerçekten korktuklarım başıma geliyor kader diyelim.
Güzel şeyler düşün güzel olsun her şey. Korkma olumsuz dusunme
Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum ❤️ hepimiz adına geçerli olsun bu söylediğin.
Estağfurullah rica ederim olması gereken bu. Pozitif düşünmek gerekir
Alın yazısı :)
Belki de alın yazısı
Aynı dertten muzdaribiz be dostum :D
Yaslanacağız desene.
O kadar da değil be olm :D :D
Orspular daima sansı kapar
Cilveli diyelim bizde cilve yok yalan yok ondan kaybediyoruz
Cilveden kasıt ne gosterıp vermemek mi
Evet öyle
Geldim
Yorum yapsaydın
Düzgün erkek yok dediğin için geldiğimi ifade ettim.
Mal insan derken
Nerede ne konuşacağını bilmeyen işi güç bel altı olan gereksiz egosu olan insan türü
Heee