Selammmsss
“dikkat dikkat tehlikelidir 😅 dokanma yanarsın” gibi..

Selammmsss
“dikkat dikkat tehlikelidir 😅 dokanma yanarsın” gibi..

Görsel çok güzelmiş 😀
Ben istemezdim.
Çünkü her insan her insana aynı davranamaz, istese de yapamz bunu, insan uyumlanabilen bir canlı ki bu noktaya da bu sebeple gelebildik. Ona uyumlanmıştır ister istemez, az veya çok.
Hem de bir insanı tanımak, keşfetmek çok daha keyifli. Hazır bilgi, kitabın sonunun öğrenilmesi gibi, resmen spoiler. Evet yanlış insan ise bu zaman kaybı olabilir ama doğru insan için hazırlıktır.
Dimi çok tatlı 😃
Ne güzel kızlarsoruyorun böyle üyeleri olmasıda hoş yani :)
Bence yanlis bu. Eski sevgilisiyle enerjisini bilemeyiz ve herkes herkese ayni sekilde davranmiyor. Herkesi ayni sekilde sevmiyoruz, herkesle ayni enerji uyumu yasamiyoruz, herkese ayni sekilde guvenmiyoruz ve herkeste ayni kaybetme korkusunu yasamiyoruz o yuzden eski sevgili konusu takilacak veya ciddiye alinacak birsey degil bence. Ben hicbir eski sevgilimi kocami sevdigim kadar sevmedim, guvenmedim. Kocama davrandigim gibide kimseye davranmadim. Cunku kimsede kaybetme korkusu yasamadim. Onlar benimle ilgili konussalar umursamaz, ilgisiz, dik basli, ters, cabuk sinirlenir, mesajlara cvp vermez, surekli bulusmaz, her zaman mesguldur falan derler ama kocama ayni sekilde davranmadim hic. Sok olur.
Kesinlikle güzel olurdu. Çünkü mesela eski sevgilisini aldatsa " Eski sevgilimi aldattım." mı diyecek? Hiç sanmam. Aksine "O beni aldattı." veya "O, herkesin her dediğine çok inanıyor ve takılıyor." diyecektir.
Bu bakımdan güzel olurdu. Bu sadece bir tanıma nedeni. Mutlaka zamanla göreceğim farklı saçma sapan özellikleri çıkabilir.
Katılıyorum 😅
😅
Teşekkür ederim 💖
Rica ederim 💙
Ahahahah keşke yaa mantıklı yani ilaçların kullanma klavuzunu yapıyorlar yan etkiler falan bence ilişkilerinde yapılmalı😂
Aslında dimi yani 😅 bn gerçekleri söylerim sorun yok hahdhsh
💓şeklini sevdiğim sosyetik minnoşum 🥰✌🏻
😚💕 pamukşekerim
🥰💓🙏
💚
Cevap
20Cevap
Evet bi özgeçmişi öğrenmek gerekiyor yoksa tatsız sürprizler ceee eeee diye çıkıyor ortaya jfjffjjff
değil mi? Bazı durumlarda müq olur 😅
shsjsh ya zaten kimse kimsenin exiyle muhatap olmak istemez :D sadece iyi olabilirdi yani
Eyvahlar olsundu 😅
Eskisi ile neler yaşamış bilmek istemezdim açıkçası
Güzel olabilirdi heralde emin olamadım...
geçmişi beni ilgilendirmiyor
Mükemmel olurdu valla.. ne cacıklar yemişş bi göreydikk şöölee 😂😂
Cacık olacaklar şuraya, olmayacaklar şu yana 😃
günümüz ilişkilerin de en çok karşılaşılan problemi çiftlerin birbirlerini çabuk tüketmesi
hızlı ilerleyen ilişkilerde özellikle buna çok rast geliniyor
kaldı ki eski sevgiliden ön bilgi alınıyorsa tüketme süreci hızlanır keşfedilmemiş tüm yaşanılması gerekenler yaşanmadan bitmiş olurdu
Hicte güzel olmaz.
Benim yeni sevgilim. Eski sevgilimin arkadasina beni sordurmus.
Oda eski sevgilime sormus.
Eski sevgilim demis ki. ya onun ben, pavyondan cikmiyor. Konsamatrislerle takiliyor demis.
Yeni sevgilim de senden hic beklemezdim deyip bana trip attı ve ayrildi.
Ulan ne pavyonu Türkü bara bile gitmemis adamım desemde inandiramadim tabiki.
Adim bile isyerin de payyoncuya cikti.
Allahım sen bizi boyle kadınların şerrinden koru. Amin.
Tatlım o feedback ' i çaktırmadan alırsan doğru bilgilere az çok ulaşabilirsin. Bence mantıklı. Fakat tehlikeli de çünkü abartılı söyleyişler olacaktır kötü yanlı.
Aynen balım :D sadece aklımdan geçen bir soru oldu. Yoksa kimse kimsenin exiyle muhatap olmak istemez 😃
Ya öyle ama burdan fena bilgiler de cikabilir aslında. Kendimi 5 10 dk tutardım kıza dalmamak için :D o sırada ne sorarsan sorarsn zaten yeterli süre.
Mümkündür, dalmamaya söz verilemez haha
Ben geçmişte bunu istemeden almıştım.
Milletin lafına bakmam ben kendim tanır kendim karar veririm dedim.
Dee bazen de dinlemek gerekiyormuş 😂 boşuna kötülemediler sonuçta 😂
Hiç sorma :D ne kadar acı deneyimler bunlar hajsah
Bunun güzel olacağını düşünmüyorum ya, bir dediğini iki etmediğim toksik olduğu için ayrıldığım ilişkim arkamdan aldattı iftirası atmıştı dhdhshshs
Çok sağlıklı geri dönüşler almayız yani
İyi ayrılırsan sorun yok 😅
Saç baş birbirinize mi giriyorsunuz 😄
hahaha :D
ben kendim keşfetmeyi seviyorum banane öncesinden
bana onunla olduğu gibi olmaz ki..
Bence çok çirkin olurdu be sosyetik.
Yapacağım en son şey bile değil.
Haklısın mesela yani :D
Tamam mesela yani 🤭
Aslında işte hshsah
Tarafsız bir geridönüş olacaksa iyi olabilirmiş aslında :D
Dimiii 😃
Kasti zehirleme ihtimalinin daha yüksek olduğunu bile bile mi?
Bazen insanların niyetini anlamak zor değildir
Bazen de insanlar politikadır.
Poly = çok
Tika = yüz
Eski sevgililerin hepsi öyledir :D fakat zaten biz demiyoruz ki, gidin milletin eski sevgilisine sorun ne olduklarını, sadece öyle bir şey olsaydı fena olmazdı
Ben hatunumu severim gerisi dış kapının mandalı kalsın sağa sola sormaya gerek yok diye aynı şekilde kadınlar için de düşünüyorum. Sevgi aşktan üstündür.
Bravo sana
Sana da. Sağol
Kimse sevgili yapamazdı o zaman😄 iyi bir şey diyebilecek biri yok bence djjd
Herkesler single kalırdı 😛
Ayyy hakkaten yaa. Biz cunku maliz aptaliz karsimizdakini kendi basimiza tanimaya yetmiyor kapesitimiz, malum trnin iqsu buna el vermiyor, o yuzden mutlaka eski sevgilisinin anlaticagi iftiralari yalanlari duymaliyiz. Bu kadar iqdan da bukadarlik istekler geliyor iste...
Gerek yok bence kendin tanı daha iyi. Ne derece doğru olur bilinmez ki güvenilmez. Belki talan dolan anlatacak. Yaşayarak tanıyarak öğrenmek daha iyi olur.
Ben döverim. Ayrılmışsın geçmiş gitmiş sen kim köpek lan seninle muhatap olayım derim.
Manitanın kullanım klavuzunu verir gibi istemem , müsade etmem
Doğru bilgi verileceğini sanmam. Kuyruk acısı vardır 😌
On numara olur kaşke kartlar olsa oa bilgileri yazsa , benim eski eşimle evlenecek olan olursa bana sorarsa eğer ne kadar puşt olduğunu söyleyeceğim
shsjsh güzel bu ya :D
Ne görcemm eski sevgilisini falan, ne görmek ne duymak isterim, hele çocuğa adını verirse varya😀😀
Kimse ayranım ekşi demez kendini kotulemeyecegine göre karsidakine camur atmaktan da geri kalmazlar. İyi bir fikir degil
Ben karakter bozukluğu dışında pek dikkate almam her ilişkinin dinamiği farklı olur diye düşünüyorum 🙂
Eski sevgili ne söylerse doğru çıkıyor, denendi. 😂 Abaza, her kıza yazıyor denmişti gerçekten öyleymiş 😂
Biz erkekler pek hoşlanmıyoruz böyle şeylerden
Keşke hayatımıza aldığımız insanın alnında ne olduğu yazsa, pişmanlık çok kötü bir şey..
Yok olmaz heyecanı kalmaz yılanların ilk önce kelebek olarak görünmesi hoş 😂
Yok ya istemezdim. Aldatma durumu olduysa o ayrı😂
Bu biraz kötü olabilir, bilemiyorum ne kadar doğru olur ya da iyi olur...
İyi ve kötü yanları olabilirdi diye düşünüyorum 😂 ama net bir şey bir şey diyemiyorum bu konuda
Olabilir herseyi daha net freş yaşar ve gőrurduk nihayetinde🤭☺️
Eski sevgilisiyle olanları görsek ya da sorsak ne olacak ki, sana doğruları söyleyeceğini mi sanıyorsun 😂
Genel olarak ilişki bittikten sonra herkes birbirini kötüleme içerisine giriyor. Kalitesini koruyan insan nadirdir.
Heee o da gerçek bilgiler verecekti kızlar ors bu erkekler var os
Benim hoşuma gitmez kank, kendim keşfederim.
Knk nerdesin :D adına soru açılmış hsjs
Oo hayırlı olsun :D 9 ay sonra görüşürüz çeyrekle gelirim hahaha
feedback nedir..
Ön bilgi :D
ee niye ön bilgi yazmıyon daha kısaymış :D gelelim hayatımıza aldığımız kişiye bir erkek asla ve asla esi sevgiliden tavsiye almaz
Evet evet :D çetrefilli işleri seviyorum demek ki
Neyse iyi geceler git uyu gundi 😂
Sus sen 😅
Ne yani şimdi babamla biz kardeşmiyiz
Ahaha bayılıyorum mizah anlayışı olan insanlara
😂😂
Bıhtık ya
Hiç gerek duymam
Hayır belki hala seviyor ve yalan söyleyecek? :D
Evlenilecek kız kalmadığı için gerek yok zatennn😂 takıl oyna git
Evlenilecek adam kaldı mı acaba?
O ne bilmiyorum ben
Neyi bilmiyorsun 😅
Yani aslında “geri bildirim” :D ön bilgi yani coliiin
En azından karakter hakkında ön bilgi sahibi olurduk :D şiddete eğilimi var mı, maskesinin altında neler saklıyor vs
Peki efenim :D teşekkürlerimizi sunuyoruz.
İyi günler Colin bey 😅
Geçmişi bilmek iyi bişey tabi..
Böyle olursa evde kalırız
Ne münasebet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?