3 ay
En İyi Cevaplar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
13Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Eski sevgilim yok zaten hiç sevgilim olmadı hayatta ama bu yüzden de aşkın gerçek olmadığını öğrendim. çoğu kişi zaten dış güzelliğe görünüşe bakarak seçiyor. kızların kendisi bile diyor görünüş önemli diye. hatta bazıları boya bakıyor öyle seçiyor günümüzde insanların seçimleri tamamen buna bağlı maalesef. gerçekten aşk ve sevgiyi isteyen ya da kalbe bakan yok
Sen sen ol benim gibilerden uzak dur derdi bence
Cevap
13Cevap
Bana bir nasihat vermeden önce aynayı bir kendine tutup kendi yanlişlarini ve geldiğimiz noktaya gelene kadar ne kadar saçma sebeplerden iliskiyi kaç kere bitirdiğini ve arayip toparlayanin hep ben olduğumu düşünsün.
Bir şey demişti en son unuttum. Benden sonraki kıza şöyle davranma falan diyordu. Yıllar önceki konuşma. Hatırlamam normal.
Onda öyle bir zeka belirtisi yok ki nasihat versin aldatmayı yetenek sayacak kadar vizyonsuz adam çapkınlığı ile övünüyordu
Hayatı ciddiye almayı denedin mi hiç? diye soracaktı ve Cevabım aynı olurdu. Hayır hiç o kadar oturup düşünecek vaktim olmadı.
boş ver be. Benim hayatımı zorlaştırdın bu kıza kolay olsun.
Eskisi ancak kendiyle uğraşabilir.
Tren duraktan kalktı o ancak kaçırdıklarına yansın.
Nasihat tarih gibidir günü gelince anı yaşarsın nasihatı dinlersin yapıp yapmayacağın sana kalmış 😀
"Sakın o burnunu yere indirme sakın dikine git bakayım "😁😅
O kim oluyorda bana nasihat versin. Nasihat alacağım en son kişi bile olamaz.
Nasihat verecek kapasitesi olsaydı hala birlikte olurduk
Çok agresif olma derdi birde beni saf buluyor kendileri saf olma bu kafayı değiştir derdi
Yaptığım yanlışlar
O kim ki bana nasihat verecek pardon 🤣🤣
Bu kadar odun olma! Biraz kibar ol!
Sen ne diyorsun be abla
Bana nasihat verebileceği bir konu yok.
Benim gibi biriyle olma bir daha desin :)
Ne münasebet bana nasihat veremez
Her tesettürlüye aldanma 🤣
Kendisi yok Allah'tan.
En İyi Cevap