Ne bir kusurum oldu ne bir hatam oldu askere gitmeden 2 hafta önce bizden olmaz uyumuşyoruz çok zıttız dedi ayrıldı oysaki çok iyi anlaşıyoruz yol etmeye gittim çağırmadı ama dayanamadım gittim bir kere sarılabilir miyim dedim tam sarılacakken geri çekildi ağlamamak için zor durdum seni çok seviyorum dedim hiç bir şey demedi
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aklınca arkasında birisini birakmak istememis gibi geldi bana
Geri gelecek sonuçta ben beklerdim onu
Klasik bazı insanlar herseyden uzak kalacagı için hemen ayrılmayı tercih ediyorlar. Bir macera gibi görüyorlar.
Bilmiyorum son kez, sarılsaydık iyice psikolojim bozuldu
içinde şu an ukte kaldı
Hemde nasıl onun yanında hiç ağlamadım ama gidince annesi sarıldı bana ağladığımda tek çocuk olduğu için annesi beni kızı gibi görürdü çok kötü hissettim kendimi o an sanki tüm varlığım elimden alınmış gibi hissettim
Ayrılık, tüm köprüleri yıkar. Geri dönse bile hersey eskisi gibi olmaz. Ayrılık, aşkın katilidir. Ayrıca terk eden o olduğu için. Senin gururun baskın gelecektir her zaman. Bir umut geldi diyelim affetsen bile cok rahatsız olacaksın. Bu ilişkinin şu an yasını tutmaya devam ediyorsun. Yasını güzelce tut ama güçlü dur.
6 ay onsuz ne yaparım biz hiç bu kadar ayrı kalmadık en azından ayrılmasak asker yareniyim der gururla beklerdim yine bana gelecek derdim ama bu sefer dayanamıyorum
6 ay boyunca aynı bu acıyı yasamayacaksın bunu kabullen. 6 ay boyunca her gün aynı seyleri yasayamayacak hissetmeyeceksin. Ayrılıgı daha kendine kabul ettiremedin. Kafan çünkü karışık. Kendi içinden veda etmediğin sürece bu sancıyı yasayacaksın.
Annesiyle olan bağımız kopmadıkça olmuyor benim annem varla yok arası bir şey onun annesi hem ona hem bana 2 senedir annelik yapıyor ondan vazgeçtim peki annesinden?
Annesinden bağları koparman gerekecek, zaten koparmasan bile ailesi mecbur senden bağları koparması gerekecek bu gidişat böyle gitmez zaten.
Ama
Olmaz
Aranızda samimi şefkat düzeyi bir bağ var anlayabiliyorum ama ortada bir ayrılık var. Onun ailesiyle ilişki kurmaya devam edersen. Ayrıldıgın eski sevgilin ne alaka diyecek istemeyecek. Çok karışır hersey.
Olacakları söylüyorum üzgünüm.
Yazdım baksana
tamam yazdım
Askerdeyken terk edilmemek için giderken terk etmis
Bırakmazdım ki başımı kaldırıp kimsenin gözüne bakmazdım biliyor
Canim sorun sende değil bu durumda terk edilme korkusu ya da travması olmuştur eskiden tekrar yaşamamak için yapmis
Geri gelince tekrar olur muyuz
Bilemiyorum hatasını anlarsa olur çok karşılaştım gelince sevdiğini özleyip ona geri dönenle
Özlediğine eminim en yakın arkadaşı da sürekli bana yazıyor 2 neden var ya yavşıyor ya da ona haber veriyor
Diğer arkadaşlara pek güven olmaz
Kesinliklee
Muhtaç mısın ona ezik olma 🥴
2.5 senedir hayatımda iyi kötü herşeyi beraber yaşadık sevgi farklı bir şey
Farklı olsaydı o böyle mi davranırdı sana Allah aşkına 🥲
Geçmişindeki bi hataya takılı kalmış olabilir
Bilmiyorum çok canım yanıyor 3 haftadır kokusunu bile alamıyorum
Geçer bu günlerde geçer ilk başta zor olur
2.5 senede çok şey yaşadık unutamam onu
Unutursun la merak etme sjfj
Onu unuttum peki annesi ne olucak kadının 2 lafından biri kızım
Yaw kes şu duygusal ayakları ksjfjdjs seni bırakana tekmeyi vuracan aw