Çarşaflı bir kızla evlenmek istiyorum. (Lütfen yargılayacaklar, alaya alacaklar, yok çarşafa ne gerek var diyecekler uzak dursun ve SAYGI DUYSUN). Özellikle çarşaflı kızlar, kapalı kızlardan görüş bekliyorum
İstanbul'da dinden oldukça uzak bir semtte yaşıyorum, ailem dindar değil aksine seküler. (Ben dindar bir insanım). Dindar çevremde pek yok. Gittiğim bazı semtlerde çarşaflı kızlar görüyorum fakat onlarla tanışma imkanı olmuyor. Cemaate git diyorlar, oraya 3-5 gitmeyle kimse kız vermez diye düşünüyorum, en az 2 sene gideceksin sana güvenecekler sana uygun kız çıkacak tanıştıracaklar vs. En kolay yolu nedir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bakkalda bulamazsın yani onları biraz zor bulursun gibi
Nasıl dindarsın anlatırmısın
5 vakit namaz kılıyorum, Kuran tefsiri okuyorum, hadis okuyorum. Dinin emir buyruk ve yasaklarını yerine getirmeye çalışıyorum elhamdülillah kısacası. Evet?
Ozaman nasibini dışarda değilde namazda dua ederken kuran okuduktan sonra Allahtan istemen daha doğru değilmi
Sen düzgün birini bulmakta zorlanıcağın bu devirde Allahtan senin için hayırlısını seçip sana göndermesi daha iyi değilmi
Elhamdülillah her namazdan sonra dua ediyorum zaten, İsra Suresi 13. ayette ne diyor: Biz kaderi insanın çabasına bağladık. Evde namaz kılıp dua ederek gökten kız gelmesini bekleyeceğim. Ona vesile olacak şeyleri yapmalıyım elbette, gerisi Allah'ın takdiri
Ayrıca şunu unutma dinde çarşaf yok dinde kapanmanın ölçüsü vardır çarşaf giymedende dine uygun kapanabilirsin bunu unutma
Kuran'da cilbab olarak geçiyor, vücudu baştan sona örten en düzgün kıyafet çarşaf. Ayrıca hadislere baktığımız zaman, tesettür ayetlerinden sonra mekkede ki kadınların çarşaf giydiğini biliyoruz. Çarşafsız pardüse ile tesettür sağlanabilir belki fakat ben hiç görmedim, hep dar vücut hatlarını belli eden, desenli, renkli dikkat çeken giyiyorlar
şimdi dostum mesleğin var mı
Evet var hocam, yaşım 24, maddi durumum fena değil çok şükür.
güzel sohbetlere falan katıl oralardan kısmetin çıkar karsına çünkü diğer türlü bu çarşaflı dediğimiz kızlar gerçekten muhafazakarsa zaten sosyal medya kullanmazlar
youtube da ihramcızade , c. ahmet hoca var benim izlediğim ya da sözler köşkü onlara bakabilirsin
Cübbeli dinleyen adam boş adamdır Allah akıl fikir versin üfürükcu din tüccarlari ruhbanlarina hoca demeyin ya
sosyal medyadan öyle bir kıza adım atmayı da hoş bulmuyorum zaten. Sözler köşkü vs bir kaç yere gittim de, hep erkek zaten :D oradan çok zor.
@SiyahınPeriliçesi siz kimi dinliyorsunuz, tavsiyeniz var mı?
dostum oraya kız gelmezki cevre edine edine olacak zaten
Kimsenin vebaline girmek istemem ama cübbeli şey diyordu eğer azap melekleri ölüyü yaka paça alıp azaba götürürlerse nakşibendi tarikatının halidi kolundanım dese azap melekleri bırakır diyor
Cemaat sohbetlerinde
İstanbul tavsiye verebilir misin gidilebilecek uygun yerler? Sözler köşkü vs nurcu gruplara çok gittim de, oralarda öyle şeyler pek dönmüyor. İsmailağa cemaati çok severim, oraya da gittim ama onlarda çok çok dindar, biraz bana ağır geliyor. Neresi olabilir? Orta seviye civarı
Bende İsmailağa diyecektim
Siz oradan mısınız, bir kaç sorum varda, orayla ilgili
Hayır bir kaç tanıdığım orada sadece
Medresede yokmu
önce bir medrese bulmam lazım : ) var mı öneriniz İstanbul'da
Maltepe muhafazakar diye biliyorum. Oralarda vardır. Özbek, azeri, evlenmek isteyen birçok kadın var oralarda.
Söylediğin iyi oldu teşekkürler, işe giderken bazen oradan geçiyorum. Bir mahallede arabayı park edip sorarım insanlara : )