Arkadaşlar troll soru değil baya ciddi ciddi evlenmek için aday arıyoruz annemle beraber 😂 çevremizde bulamadık oda bende arayış içindeyiz bu işler nasıl olur bilmiyoruz internetten ya da dışardan biriyle tanışmak benim için sorun değil ama nerden bulacaz tavsiye?
Aramakla bulunmaz bence. Sırf evlenmek için evlenirim diyorsan kolay iş. Ama kafa dengi ve gönlüne hitap edecek birini bulmak zor. 😄 Aklına yatan birileri varsa konuş. Yoksa da biraz sosyalleşmeyi deneyebilirsin. Yeni ortam, yeni yerler, yeni arkadaşlıklar...
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bunca yıldır aramadan bulmayı bekledim e hani nerde 😕 sırf evlenmek için evlenecek olsam şimdiye çoktan evlenmiştim, zor işte bende ondan bulamıyorum 😮
Bir Murphy Kanunu’na göre bir şeyden ne zaman vazgeçerseniz, vazgeçtiğiniz o şey size geri gelir. Bu bazen bir insan, bazen bir eşya, bazen de bir istek olabiliyor. Yani öyle hadi olsun denilince olacak bir şey değil.
Bu biraz farklı bir durum ama. Nasıl desem, kazanmayı istediğin bir sınav değil. Mesela üniversiteyi kazanmak istersin ve oturur ders çalışırsın ya, öyle bir şey değil işte. 😅 Bu tarz evlilik ya da sevgililik durumlarında doğal oluşumlar daha güzel bence.