Aşk İlişkileri Bir hanımefendi beni evimden alıp, kahve içmeye götürmek istiyor arkadaşlar sizce ne yapmalıyım? IXARESXI Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Mercedesi var dbsjssj sanırım zengin yengeniz olcak jdjdej Bir hanımefendi beni evimden alıp, kahve içmeye götürmek istiyor arkadaşlar sizce ne yapmalıyım? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Kabul et tabi ki kardeşim 1 3 Yorumla IXARESXI +1 yıl Eğer benden haber almazsanız polisi arayın böbreklerimden emin olun u Barış_LonelyForever +1 yıl Tamamdır bende o iş IXARESXI +1 yıl ❤️❤️❤️
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Şu centilmenliğe bak yaa djdjdjsjdjsj sırf bunun hatırına kabul edilir😂 1 1 Yorumla IXARESXI +1 yıl Yaaaa dimi jfjffi Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Gitmelisin tabii ki 1 12 Yorumla IXARESXI +1 yıl Ya ama ben Ferrari seviyorum 🥹🥹 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Öyle söylersin :D gitsin ferrari alsın Yorumla IXARESXI +1 yıl Dimi sence evler ve yatlar da alır mı 🥹🥹 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Bilemedim :D zenginse vardır zaten Yorumla IXARESXI +1 yıl Ferrarisi olmayan kadın zaten bence kendine kadın dememeli dhdjdd Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Hadi ya bizimde yok ferrarimiz Yorumla IXARESXI +1 yıl Offff sosi evinin önündeki siyah arabanın markasının ferari olduğunu bilmiyor musun Cidden Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl shsjsh sakallı :D kimin evinin önündesin? Yorumla IXARESXI +1 yıl Senin beee Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Haaa siyah Ferrarim :D tamam tamam Yorumla IXARESXI +1 yıl Sonunda 🙄 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl shshs 😁 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Büyük rezillik bu arada shshdh 2 29 Yorumla IXARESXI +1 yıl Neden ulan dnsjsjs Yorumla Mario45 +1 yıl Bir kadın seni evden alıp kahve içmeye götürüyor bence öyle shshdhdSen al bari evden sjshdj Yorumla IXARESXI +1 yıl Nesin sen cinsiyetçi mi 🙄 Yorumla Mario45 +1 yıl Alakası yok psikolojik bir şey bu 😄 Yorumla IXARESXI +1 yıl Cinsiyetçi tarafını gizlemelisin 🙄 Yorumla Mario45 +1 yıl Beceremedim diyor da shshshd Yorumla Mario45 +1 yıl Demiyor da sjdjdjd Yorumla IXARESXI +1 yıl Hala cinsiyetçisin git utan 🙄 Yorumla Mario45 +1 yıl Normali senin onu evinden alman herkes kabul eder bunu 😄 Yorumla IXARESXI +1 yıl Hala cinsiyetçisin ve utanmadan konuşuyorsun... Yorumla Mario45 +1 yıl Üff bir Mercedes'e düşmüşsün be shsjdjdBir Mercedes'e düştüm demiyor da cinsiyetçi diyor shsjsjdj Yorumla IXARESXI +1 yıl Sus sus şimdi sen kadınlar oy kullanmasın da dersin... Yorumla Mario45 +1 yıl Abartıp çoğunluğu kendi tarafına çekmek istiyorsun da başarısız :DAbartma Yorumla İrşii +1 yıl Çok biliyorsunuz siz mario bey :D Yorumla Mario45 +1 yıl @İrşii Öyle 😏 Yorumla İrşii +1 yıl Geçen ben seni alınca öyle demiyordun ajshdj Yorumla IXARESXI +1 yıl Vurdu ve gol olduuuuuu Yorumla Mario45 +1 yıl Hadi be oradan ksdskUçakla gelse alamaz kimse beni Yorumla İrşii +1 yıl Hıhı aynen aynen :D Yorumla Mario45 +1 yıl @İrşii Öyle. Yorumla İrşii +1 yıl @Mario45 tamam karizmanı çizdirmiyoruz. Yorumla Mario45 +1 yıl @İrşii Kimse çizemez :D Yorumla IXARESXI +1 yıl Hayatımda bu kadar iyi çizik görmedim yav Yorumla İrşii +1 yıl Bir daha düşün bebeğim :D Yorumla Mario45 +1 yıl @ixaresxi Bizi kimse evden almaya gelmiyor koçum kendi çiziklerine bakar mısın dsjkfhdsjk Yorumla Mario45 +1 yıl @İrşii Evden alma harici minnacık çok minnak gözle görünmez :D Yorumla IXARESXI +1 yıl Sssstttt Mario yeter artık, yenge bu şimdi şey de der kadın dediğin evinde oturmalı 🙄 Yorumla İrşii +1 yıl @ixaresxi ahahaha diyebilir , ne derse o artık 😂 Yorumla Mario45 +1 yıl @ixaresxi hm e şey- öyle zaten... 🙄dskfskj Yorumla
Wheeinthemood Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Nereye gidiyorsun beni aldatamazsın 1 3 Yorumla IXARESXI +1 yıl Banane Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Gıcık Yorumla IXARESXI +1 yıl Dedi birileri Yorumla
blacknightttt Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Sen bilirsin😏 1 6 Yorumla IXARESXI +1 yıl Çok yardımcı oldun sağolll Yorumla blacknightttt +1 yıl Trolleme beniiii😂 İş arkadaşın işte o sjgjfhgff komik şey seni Yorumla IXARESXI +1 yıl İş arkadaşım mı Yorumla blacknightttt +1 yıl Tamam o zaman pardon, önce rica ederim😅 bir cevap bekliyordun, kahve içmeye git ve tanış;) sgfmgk Yorumla IXARESXI +1 yıl Bence deee Yorumla blacknightttt +1 yıl Byee😄 Yorumla
kukusalgazmüptelası Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl dikkat et otomatik anten olabilir 1 1 Yorumla IXARESXI +1 yıl O ne oluyor 😭 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Namusuna dikkat et karşim 1 3 Yorumla IXARESXI +1 yıl Benim değil mi etmicem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sal gitsin Yorumla IXARESXI +1 yıl Bence de Yorumla
Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Kabul et 1 3 Yorumla IXARESXI +1 yıl Dimi bence deee zaten zengin olmalı hatun dediğin 🥹 Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl Sen öyle diyorsan öyledir :D Yorumla IXARESXI +1 yıl Bencedeee Yorumla
heybenbensu Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Evlenmelisin kardeşim 1 3 Yorumla IXARESXI +1 yıl Diyorsunnn Yorumla heybenbensu +1 yıl Yapmazsan ben evlenecem Yorumla IXARESXI +1 yıl Haydaaaa Yorumla
Fjkfldg Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Hazırlıklı git 1 3 Yorumla IXARESXI +1 yıl Böbreklerimi mi hazırlayayım... Yorumla Fjkfldg +1 yıl İçince belki bir şey yaparsınz ondan dedim Yorumla IXARESXI +1 yıl Meselaaaa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kabul et tabi ki kardeşim
Eğer benden haber almazsanız polisi arayın böbreklerimden emin olun
Tamamdır bende o iş
❤️❤️❤️
Şu centilmenliğe bak yaa djdjdjsjdjsj sırf bunun hatırına kabul edilir😂
Yaaaa dimi jfjffi
Gitmelisin tabii ki
Ya ama ben Ferrari seviyorum 🥹🥹
Öyle söylersin :D gitsin ferrari alsın
Dimi sence evler ve yatlar da alır mı 🥹🥹
Bilemedim :D zenginse vardır zaten
Ferrarisi olmayan kadın zaten bence kendine kadın dememeli dhdjdd
Hadi ya bizimde yok ferrarimiz
Offff sosi evinin önündeki siyah arabanın markasının ferari olduğunu bilmiyor musun Cidden
shsjsh sakallı :D kimin evinin önündesin?
Senin beee
Haaa siyah Ferrarim :D tamam tamam
Sonunda 🙄
shshs 😁
Büyük rezillik bu arada shshdh
Neden ulan dnsjsjs
Bir kadın seni evden alıp kahve içmeye götürüyor bence öyle shshdhd
Sen al bari evden sjshdj
Nesin sen cinsiyetçi mi 🙄
Alakası yok psikolojik bir şey bu 😄
Cinsiyetçi tarafını gizlemelisin 🙄
Beceremedim diyor da shshshd
Demiyor da sjdjdjd
Hala cinsiyetçisin git utan 🙄
Normali senin onu evinden alman herkes kabul eder bunu 😄
Hala cinsiyetçisin ve utanmadan konuşuyorsun...
Üff bir Mercedes'e düşmüşsün be shsjdjd
Bir Mercedes'e düştüm demiyor da cinsiyetçi diyor shsjsjdj
Sus sus şimdi sen kadınlar oy kullanmasın da dersin...
Abartıp çoğunluğu kendi tarafına çekmek istiyorsun da başarısız :D
Abartma
Çok biliyorsunuz siz mario bey :D
@İrşii Öyle 😏
Geçen ben seni alınca öyle demiyordun ajshdj
Vurdu ve gol olduuuuuu
Hadi be oradan ksdsk
Uçakla gelse alamaz kimse beni
Hıhı aynen aynen :D
@İrşii Öyle.
@Mario45 tamam karizmanı çizdirmiyoruz.
@İrşii Kimse çizemez :D
Hayatımda bu kadar iyi çizik görmedim yav
Bir daha düşün bebeğim :D
@ixaresxi Bizi kimse evden almaya gelmiyor koçum kendi çiziklerine bakar mısın dsjkfhdsjk
@İrşii Evden alma harici minnacık çok minnak gözle görünmez :D
Sssstttt Mario yeter artık, yenge bu şimdi şey de der kadın dediğin evinde oturmalı 🙄
@ixaresxi ahahaha diyebilir , ne derse o artık 😂
@ixaresxi hm e şey- öyle zaten... 🙄
dskfskj
Nereye gidiyorsun beni aldatamazsın
Banane
Gıcık
Dedi birileri
Sen bilirsin😏
Çok yardımcı oldun sağolll
Trolleme beniiii😂 İş arkadaşın işte o sjgjfhgff komik şey seni
İş arkadaşım mı
Tamam o zaman pardon, önce rica ederim😅 bir cevap bekliyordun, kahve içmeye git ve tanış;) sgfmgk
Bence deee
Byee😄
dikkat et otomatik anten olabilir
O ne oluyor 😭
Namusuna dikkat et karşim
Benim değil mi etmicem
Sal gitsin
Bence de
Kabul et
Dimi bence deee zaten zengin olmalı hatun dediğin 🥹
Sen öyle diyorsan öyledir :D
Bencedeee