Cinleri görmek muhabbet etmek istiyorum böyle bir daire yapıp sonuç alan oldumu?
Bende araştırdım daireler var Necromanlık var ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ben bunu göze Alıcam
Cinleri görmek muhabbet etmek istiyorum böyle bir daire yapıp sonuç alan oldumu?
Bende araştırdım daireler var Necromanlık var ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ben bunu göze Alıcam
ben 13 yaşımdaydım dağda gezen sq sazan biriydim ateş ediyorum bir baktım ellerinin üstünde yürüyen jennifer lopez gibi biri gelinlikle yürüyor yaklaştım yanına bir omuz vurdum yıktım orada hiç unutmam. nasibinde varsa görürsün aydemir akbaş da çıkabilir sana
Kanka dalga mı geciyorsun doğrumu soylüyorsun anlamadım
doğru lan ellerinin üzerinde yürümeyi bıraktırdım düzelttim gönderdim hacettepe ilahiyat bitirdi soyka
He kanka sensin bende Google açtım mı adrina Lima resim atıyor bana
iyi büyüttürüp sqrsin artık
Cevap
1Cevap
ben divinator medyumum necromancy ile hiç ugrasmadım. yardımcı olabilirim
Nasıl olucak bu iş bende çok baktım bir özet geç anliyim
sen cinleri kontrol etmek istiyorsan senin yapacagın is ars goetia dır. ars goetiayı arastır Solomon tarzı takılıyorsun anladım. Ben olimpian-divine üzerine calısıyorum. Paimon ile çalıstım ama uzun süre.
Nasıl çağırcaz peki nasıl yapicaz
ars goetia circle çizeceksin iki bölümden olusuyor resimle anlatılması gerek internetten bakarsın korunma bölgesine sen geçiyorsun ucgen bölgeye ruh geliyor bunun adı kısaca envokasyon.
invokasyon goetic demonlara yapılmaz goetic angelic spiritlere yapılır. yani tersini yapan var left hand pathcılar yapıyor onu neyse. Sen bildigin envokasyon ve ars goetia circle falan onları arastır
Şeytanla anlaşmak çok zor senden her türlü şeyi ister anlaşma kapsamında nasıl çıktın bu işin içinden aklını nasıl korudun
Bunun bin türlü yolu var benim sana anlattıgım metod evcil şeytanlardır. Tanrı Yahweh'in ismiyle cagırıyorsun zaten Adonai Elohim bildiğin Hristiyan Tanrısı yani onun adıyla iş yaptıgından dininden falan cıkmıyorsun. Sonuçta İslam Allah'ıyla aynı değil miler? Kendi Allah demiş zaten ben gönderdim onlara dinlerini diye. Şeytanla anlaşmak vs. bunlar satanizm ritüellerine giriyor. Benim bahsettiğim bu değil eğer şeytanla anlaşmak istiyorsan farklı yollar var. tabi
Şimdi ben şunu soruyorum senin dediğin şekilde bir anlaşma olucak olursa kanımızı kullanmak zorunda kalabiliriz sen çağırdın mi peki senle muhabbetleri ne oldu nasıl gozuktuler hiç bir şey istemediler mi sonuçta sana bir şifre verdiler senin istediğin zaman onları çağırman için
hayır onları kafana göre çagırmaman lazım lesser key of solomon diye bir kitap var onlarca kez denenmiş ve geçmişte bu işi hakkıyla yapanlar tarafından doğrulanmış bilgileri içeren bir kitap amazonda falan satılıyor kolayca bulabilirsin. Türkçesi yok ama. Bu kitabın içinde tüm metodlarla nasıl çagıracagın yazıyor. Zorluk falan cıkaranlara karşı çeşitli taşlar, yüzükler vs kullanılıyor. Sen kitabın içinden seçip beğenip çagırıyorsun. Ayrıca onlara güvenebilirsin. Eğer metodları dogru kullanırsan.
Tamam sen cagirdiginda ne gibi şeyler yaşandı yani nasıllar böyle tipleri ne anlatıyor ne konuşuyorlar bir bahsedermisin merakım artmış hevesim artmış olur
Dört-beş farklı şekilde sana görünebilirler. Sen bunları cagırıyorsun ya deep meditasyon durumuna geçtiğinde gözüne bu demon ya da demonnessin görüntüsü yansıyabilir. Aslında bu işlerin tamamı zihinle alakalı. Aleister Crowley'in ünlü bir sözü vardır bununla ilgili. Düşüncelerin ve psikolojik durumunu ayarladıgında manifest gerçekleşmiş olur diye.
Demonlarla iletişim kurmak için onları fazlasıyla sık cagırıp arandaki bagı yükseltmelisin. Yani bir demonu seç ve sürekli onun üzerine calıs. Ondan önce kendi enerjini yükseltmek için Hinduizmde de kullanılan transdental meditasyon tekniklerini çakra açmalarını vs kullanabilirsin. Bir anda atılma bu işi gerçekten yapmak istiyorsan okkultizmde bir giriş niteliğinde olan eserleri okumalısın.
Tamam ben sana şunu soruyorum sen çağırdınğında neler yaşadın ne oldu bir anlatta dinliyeyim
paimon bana daha once bilmedigim ismini söyledi bir yakınım hastaydı onun ıcın yapmıstım onun hastalıgıyla ilgili bilmedigim bir terimi söyledi su an durumu iyi.
inanmayabilirsin bir de bu yorumu umarım başkaları okumuyordur saşdklşsdazd deli damgası vuracaklar bana
Aman gizliyiz insanlar ne düşünüyorsa düşünsün paimon şeytan cinsi degilmi bize neden yardım etsin insanlar tarafından Hz. süleyman tarafından zamanında bağlanmış bir şeytan değil mi bu?
evet baglanmıs ondan iste :) dogru bildin
Haa anladım yoksa yardım etmez diyorsun
Onun için bunlardan bize zarar gelmez
eder ama sol el yolu satanizmden wiccalıktan geçiyor o yollar. seni başka inanclara sürüklerler yani
Senin cagirdigina ikna oldum şimdi nasıl yapicam bael'i cagircam
ilk başta Bael'i önermem. şey bir de internetten bakarak öyle çagırma yani olmayabilir ben cok ugraslarla bu şekilde yapabildim. Her zaman goetic circle üzerinde yapmana da gerek yok. Kendi zihninden de envokasyon yapabilirsin tabii. Ama en azından kitaba ve direktiflere bakmanı öneririm. Bir zararı olmaz ama yani faydası da olmayabilir. Sonuçta bunları çeşitli astrolojik pozisyonlara göre de çağırabiliyorlar bir de apayrı bir sistem var o karışık zaten ağaç sistemi oradan da çağırılabiliyor. Sen en iyisi en baştan yavaş yavaş öğrene öğrene sindire sindire çağır. Böyle kafan karışmaz umarım.
Bu şeylerle ilgilenen grupları nerden bulabilirim
İstanbul tarafı olsun
yani Türkiye'de bu işlerle ugrastıgını açıkca beyan edip sırf bunun üzerine yogunlasan bir grup yok. Türkiye'de sanmıyorum. Hem olsa da güvenip gidilmez bence.
Maddi durumum iyi İngilizcede biliyorum araştırmak için yurt dışınada giderim sıkıntı yok adres ver ben hallederim gerisini
golden dawn
golden dawnın yanı sıra ona benzeyen bir de thelemic olan Ordo templi orientis var başkasına gerek yok yani bu tarz şeyleri cidden istiyorsan oraya git. Ben yunan diniyle takıldıgımdan sevmiyorum o yerleri :D
Ben müslümanım hepsi benim gözümde aynı dinden cıkmadigım sürece sorun yok
golden dawnın belirli bir dini yok diye biliyorum ama yahudi mistizimini bayagı bayagı kullanıyorlar din bizim için önemsiz diyorlardı offspringleri kaldı zaten gerçek golden dawn bitti. offspringleri aynı işleri devam ettiriyorlar. Zaten bu Golden Dawn genelde bu tür şeylere katkıda bulunmustur. Bunu yayınlastıranlar genelde bunlar zaten etrafa yayanlar da.
Zaten en büyük ritüel büyü bu işlerde yahudiler uzmandir etkilenmeleri doğal
toridgedi cinderi
Bu ne la
yaz youtube ya bro hoşuna gidecek
Eğer dediğim şeyle bağlantısı yoksa izlemiyorum
kardeşim öyle kolay değil onlarla iletişim kurmak ancak onlar isterse senin hayatına girip dönüşü olmayan bir cehenneme sürükleyebilirler yani hayalet miş ruh muş cin miş sevgili yapayim kendime onlardan gibi bir düşüncen varsa geçmiş olsun
Çarpılırsın knk ağzın burnun yamulur
Göze aldım araştırdım çok korkan korkudan carpiliyor Muş var mı öyle bir şey
Zaten korkarsan musallat olurlar seninle eğlenir korkundan beslenirler. Ama korkmayıp sağlam durabilirsen knk olursunuz ya da onlar senin kölen olur
O zaman geriye doğru işlemi yapmak kalıyor
Sonucu buraya da yaz
zorun ne knk ya
Başka bir dünya görmek istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?