- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBir tek sen böyle değilsin, bende öyleyim ama artık kimsenin beni kandırmasına müsade etmiyorum, lütfen sende izin verme.
https://youtu.be/cW_8hzDZ4CA
Suistimal edilmemek adına kişisel gelişim videolarını dinle, kişisel gelişim kitaplarını oku, kitap okumak öyle güzel bir aktivite ki, insan ne kadar çok kitap okursa bir süre sonra kendini de okuyor, insanları da okuyor ve insanları okuyan kişi de kandırılmıyor, tabiki güvenilir yazarların kitapları okunmalı.
Serhat Yabancı, Beyhan Budak, Gülseren Budayıcıoğlu ve Esra Ezmeci'nin kitaplarını okumanı tavsiye ederim.
Bu kitaplar seni güçlendirecek, kendinle yüzleşeceksin.
Sen artık annenin o küçük kız çocuğu değilsin, sen artık kendinin sahibisin, kendine annelik yap, belki seni görmeyen bir annenin ellerinde büyüdün, o yüzden açsın belki de sevgiye, bazıları da var ki sevgi görmüş, sevgiyle büyümüş, kıymet bilmiyor, belki onlar da yanlış seçildiler, şımardılar, sevgi görmeden büyümek de kötü, sevilmeden büyümek de. Sevilmeden büyüyenler sevgi gördükleri zaman doyamıyorlar, sevgisiz büyüyenler bir damla sevgi için dileniyorlar. Annesinden sevgi görmeyen kişi bir zaman sonra artık annesinden sevgi beklemeyi bırakıp, annesini de olduğu gibi kabul edip kendisine annelik yapmalı, bir bebek sever gibi sev kendini, sevmeye önce kendinden başla ve heybende seni kullananları, sana karşı art niyetli olanları tutma.
Youtube'da tavsiye ettiğim hocaları dinle, izle lütfen.
Fedakarlık karşılıklı olmalı, hak etmeyenler için kendinden tavizler verme ve izlemen için bu videoyu bırakıyorum.
Her şey gönlünce olsun04 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle yorumunuz için teşekkür ederim fakat ben zaten kitap okumayı çok seven biriyim elimden geldiğince de okuyorum ama bu bahsettiğin modern yazarlar özellikle Gülseren Budayıcıoğlu çoğunlukla toplumun duymak istediklerini daha önce ünlü yazarlar tarafından ya da anonim olarak söylenmiş sözleri harmanlayıp kendi kitaplarına dahil eden kişiler. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitaplarınada anlattığı olaylar çoğunlukla kurgu, abartı veya istediği gibi değiştirmiş. Ayrıca geçmişte çok fazla kişisel gelişim kitapları okuyan biri olarak söylüyorum kişisel gelişim kitaplarının kişisel gelişim üzerinde pek de büyük bir katkısı yok bunun yerine Paulo Coelho, Kafka, Stephen Zweig gibi eserlerinde hem psikoloji hem felsefeye uyarlanabilecek sürükleyici olaylar anlatan kaliteli yazarları tercih ederim.
- +1 yıl
Tabiki hepimizin tercihleri farklı, farklı. Kendi adıma söyleyim kişisel gelişim kitaplarının bana çok katkısı oldu. Onun için herkese katkısı olacağını düşünüyorum. Düşüncelerimiz aynı olmayabilir, sevdiğimiz, benimsediğimiz yazarlardan istifade edebiliriz. Bir yazarı faydalı bulmuyorsak ondan istifade edemeyiz. Gülseren Hanım zaten anlattıklarının gerçek olaylarla ilgisi olduğunu ama uyarlandığını defalarca ifade etti ve anlattıkları abartı değil, çünkü gerçek hayatta yaşananları daha da az acı verecek şekilde anlatıyor, bu bakımdan mübalağa yapmak şöyle dursun, en acı olayları daha da törpüleyerek anlatıyor.
Esenlikler diliyorum
Soran+1 yılHangi eserlerini okuduğunuzu bilmiyorum ama ekranda yansıtılanla kitapta geçen olaylar biraz farklı. Abartı dememin sebebi bazı olayları çok rastlantıya dayandırmış örneğin çocukluğunda annesinden şiddet gören bir karakter seanstan çıktıktan sonra tesadüfe bakın ki yolda annesi tarafından şiddete maruz kalan bir çocuk görüyor ve geçmişi sorgulamaya başlıyor ayrıca terapiye katılan kişiler çok çabuk ikna oluyor ve istikrarlı bir şekilde yoluna devam ediyor oysa gerçek hayatta bu durum bu kadar basit değil. Öte yandan sözcüklerin etkisi herkesin üzerinde farklı işler, belki siz kendinize ait bir parça buldunuz okuduklarınızda eksik bir noktanızı tamamladınız olabilir. Kimse okumasın demiyorum ama tarz ve üslup olarak bana hitap etmiyor bir de bu kategoride eskiden çok fazla kitap okuduğum için artık sıkıldım. Bir noktada hepsi benzer konulara değiniyor, benzer tavsiyeler veriyor.
- +1 yıl
Herkesin görüşü farklı dediğim gibi, kimseyi ikna etmeye çalışmıyorum. Hepimizin tarzı, seçimleri farklı olabilir. Dizide konuları hızlı işliyorlar, hızlı ilerleyiş oluyor, zaman aşımı konusunda farklılıklar var, Gülseren Hanım defalarca ifade etti, gerek kitaplarında, gerek televizyon kanallarında.
Ben tüm eserlerini okudum, defalarca bir solukta okudum, hatta bazen ikiledim, üçledim, hatta yeni çıkacak olan kitabını da (Kırmızı Pelerin'i de ) okuyacağım.
Terapiden çıktıktan sonra kişi, hayatı sorgulayabilir ki, hayatına dair kesitler görebilir, bu bana öyle normal geliyor ki. En benzer insanların bile fikir ayrılığı yaşadığı konular olabiliyor.
En İyi Cevaplar
Yaradılış gereği aslında kadın yahut erkek fark etmeksizin sevgi veya ilgi her zaman beklemiş ve aramış canlılardır. Bu durum geçmiş çağlardan günümüze kadar o biçim evrilip çevrildi ki insanın için de ki o aradığı ilgi ve samimiyetleri yok edecek dende suistimale uğradı. Günümüz de ne olursa olsun bu bir gerçektir. Dış görünüş ile ilgilenen bir toplum haline geldik. İlk olarak karşımıza çıkan kişinin karakteri yerine vücut hatlarına ve bazı aradığımız kriterleri göz önünde bulundurarak devam ediyoruz. Ve artık çoğu erkek ve kadın standart bir üretim tesisinde üretilmiş gibi karşımızda boy gösteriyorlar. Düşünsene senden veya benden yüzlerce benzer model var. Eğer senden sıkılırsam bir başka modeline geçiş yapabileceğim bir sey. Bildiğin oyun karakterine benzedik. Nereye bağlayacağım şöyle söyleyeyim kişiyi kişi yapan aslında karakteridir. Tanıştığımız ya da gördüğümüz birinin ilk önce süzmek ve gözlemlemek gerektiğini düşünce yapısının bize karşı ve dışarıya karşı uyguladığı tavır aslında bizleri ileride suistimal bir hale getirecek ya da getirmeyeceginin göstergesidir. Aradığımız ilgi ve sevgi saf olduğu sürece bazı durumların ve olayların yaşanması gerek ki aradığımız kişiyi bulmakta tecrübeli olalım. Ve öyle bir zaman gelecektir ki işte bu kişi benim hayatıma devam edebileceğim insan diyecek noktada bir buluşma bir dönüm noktası halini alacaktır. Aslında arayış bizi bir yere götürmez asıl olan bize ait olan şeyin bize geleceği güne kadar sabretmektir. Demiyorum sakın aradığın aşk için savaşmayın lakin savaşmak için doğru bir insan olduğunu farkına varın.
her şey gönlünüzce olsun..
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim güzel yorumunuz için 🙏
+1 yılMerhaba.
Şunları söyleyeyim : İnsanız severek güzelleşir sevilerek güç buluruz ama günümüz itibariyle temiz niyetli insan bulmak oldukça, zor bu demek değil ki umudumuzu yitirelim öyle değil nefes aldığımız sürece umut var demektir sadece sabrımızı koruyarak esas bir duruşla dik durarak yaşamaya devam edeceğiz sonuçta beş parmağın beşi bir değil üstelik yanlış insanlar doğru olanı bulmak, için birer öğretmendir ümitsizliğe kapılmayın şu hayatın içerisin de sevinç acı üzüntü mutluluk ne varsa biz insanlar için var düşe kalka büyüyoruz yaşayarak görüyoruz anlıyoruz bir çok durumu karamsar olmayın aksine geçmişe bir sünger çekerek, sil baştan yapıp yeniden başlayın olumsuz düşünceler ile ise enerjinizi tüketmeyin böylece yaşama sevincinizi öldürmemiş olursunuz.
25 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim güzel yorumunuz için
- +1 yıl
Şimdi şu an şu saniye bulunduğunuz yerden kalkın ve gidin aynanın karşısına bir bakın sizden bir tane daha yok o halde üzülerek stres yaparak ruhen, yıpratırsınız kendinizi aksine olumlu düşünerek pozitif olmaya bakmalısınız bizler yarınların neler getireceğini bilmiyoruz bilmediğimiz için korkuya endişeye kapılmak son derece yanlış karamsar olmayın size siz lazımsınız üstelik sizin sizden başka kimseniz yok bunun farkında olmalısınız, bakın esas olan niyetimizi temiz tutmak çünkü şu hayatta her insan davranışlarının ekmeğini yer ve de başkalarının size karşı olan tutumu onların değerini belirler sizin değil.
Soran+1 yılSöylediklerinize tamamen katılıyorum
- +1 yıl
Üzülme der Mevlana ve devam eder;
Kızma hiç kimseye yaptıklarından dolayı aksine
teşekkür et ihanet edenlere sadakati öğrettikleri için...
Minnet duy yalancılara doğrunun farkına varmanı sağladıkları için...
Mutsuz edenlere dua et mutluluğu daha derin hissettirdikleri için.. Herkesi sev yaşamına bir anlam kattığı için..
Hayat bu yüzden daha güzel siyahlar beyazı farkettirdiği için...
Tam anlamıyla durum bu yani bu açıdan yaklaşarak bakarsanız bu olumlu olarak size yansır ve hayattan zevk almaya başlarsınız çünkü yaşayarak, görüyoruz anlıyoruz bizler düşe kalka büyümenin en güzel halidir bu nedeni ise bir sonra ki benliğimizi oluşturuyor iyi kötü yaşadıklarımız bundan ötürü ümitsizliğe de kapılmamak gereklidir her ne olursa olsun. - +1 yıl
Teşekkür ederim.
Doğru kişiler yanlış ellerde olur her zaman. Bizim değerimizi bilmediler şimdi biz de onların yaptıgını yapıyoruz. gelene hoş geldin gidene güle güle. neden her şeyinle ilgileneyim? neden sevip aşık oldugumu belli edeyim neden sürekli ilgi manyağı yapayım seni bir gün beni bırakıp git diye mi? kızların hepsi aynı neredeyse. o yüzden sevilmiyorsunuz. kurunun yanında yaş da yanıyor kusura bakma belki o kızlardan değilsin ama genel böyle. şu an karsımda olsan ne olur beni sev diye yalvarsan 3 yıl düşünürüm acaba bu da mı aynısını yapacak diye.
01 Yorumla
Soran+1 yılO kadar ben ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHerkes sevilmeye ihtiyaç duyar
00 Yorumla
+1 yılÇok şey istemiyorsunuz hatta olması gereken bir şey bu insan doğası böyle yani bunu her insanın sevmeye, sevilmeye ihtiyacı var ve bunları yaşamadan bu dünyadan göç etmesini ben istemem şahsen. Ama şöyle önemli bir unsur var; Karşınıza çıkacak olan her insanada kalbinizi ona teslim etmeyin derim. Bir ilişkiye adım atmadan önce karşınızdaki kişiyi iyi analiz etmeniz ve her zaman duygularınız ile değil de mantığınız ile de adım atmanız gerekiyor. Sevgili özellikle eş tercihi yaparken buna çok dikkat edin ki daha sonra üzülen siz olmayın.
23 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yorumunuz e
Soran+1 yılİçin
- +1 yıl
Rica ederim 😊
+1 yılBen erkeklerin birine gerçekten ilgi duyabileceğine inanmıyorum artık. Ciddiyim. Çok yazık ki odaklanma kabiliyetleri tamamen ölmüş. Bebekken ekran karşısına oturtulup 18 yaşına kadar ordan ayrılmayan çocuklar odaklanma konusunda nasıllar? Bizim erkekler de aynen öyle. Gönülleri kimseye tutulmuyor çünkü kafaları duygusal anlamda bomboş ruhları yok vicdan oluşumu gerçekleşmemiş. Boş boş bakıyorlar reklam izler gibi insanın yüzüne.
23 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklısın ki şu anlattıklarını dibine kadar hissettim şimdi bir kesim genelleme yaptık diye linç eder bizi ama benim tanık olduğum şeylere onlar tanık olsalar bütün herkesten tiksinirlerdi
- +1 yıl
Yok abla bizde severiz sevgiye ihtiyaç duyuyoruz
- +1 yıl
@ardax55555 ihtiyacınızı giderince sevmek sevilmek arzunuz kalmıyor merak etme
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de senin gibiyim bunun sebebini ben kendi adıma ailemdeki kopukluklara bağlıyorum. Buradan duyduğum bir sevgi açlığı olduğunu düşünüyorum. Aynı senin gibi ufacık bir sevgi görsem bin kat fazlasını veriyorum maalesef bu da bana hep pahalıya mâl oldu. Bununla ilgili artık kendimi frenlemeye çalışıyorum. Yavaş yavaş oluyor gibi. Kendimizi kesinlikle değiştirmeliyiz.
15 Yorumla
Soran+1 yılBen çok denedim ama beceremedim
Cevap sahibi+1 yılYavaş yavaş oluyor sanki eski haline bakınca fark ediyorsun. Ama biz ne yapsak umursamaz olamayız bu bir gerçek. Umarım bu mizacını kullananlara değil verdiğin sevgiye kıymet veren insanlara denk gelirsin hep.
- +1 yıl
Anne baba sevgisi almadıysanız normal bu. Öyle birisini anlattın ki bana, ufak sevgi kırıntısına 100 kat verip boğuyor insanları, sonra kendisi terk ediyor tabi.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ben de senin için aynısını diliyorum ❤️
bu kadar çok sevdiğini belli etmemek lazım demekki çünkü kimi sevip ilgi göstersen bunun verdiği bir refahlik. oluyor galiba.. ona muhtaçmissin gibi halbuki bu karşılıklı bir ihtiyaç ve sevgi isteği olmali.. bunu yapmıyorlar ise bu sevgi gösterisinin ne anlami kalıyor bende bilmiyorum. kendilerinden soğutuyorlar halbuki zamanla az az bitiyor hersey
10 YorumlaYalnız değilsin. Ben hayatımda biri varken bile yalnızım inan o daha yorucu ve üzüyor. İşlerinden kaç aydır görüşemiyoruz tam buluşucaz başka şeyler oluyor. Bende yavaş yavaş salıyorum kendi kendime değer vermeye çalışıyorum. Yapcak bazen bir şeyin olmaz insan ilk kendiyle vakit geçirebilmeli sevebilmeli.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu durumda cepte görünüyor olabilirsin. O yüzden kullanırlar seni dikkat et. Olur olmadık kişilere kapılma.. Bence doğru kişilere yönelt bu istediğini. Eminim çevrende vardır öyle tipler ama hep derim bu kişiler sana senin istediğin gibi yaklaşmayacak. Sen de adım atabilirsin, bir şey olmaz..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Seni gerçekten sevmemeleri kendilerini sevmedikleri anlamına geliyor olabilir. Gerçekten birini sevmek sözle değil sergilediği davranışla belli olur. Kendini seviyormusun peki? İlk önce seni sevmekle başlarsan etrafındakiler seni gerçekten sen olduğun için sever..👍🏻
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendini geliştir, ruhunu geliştir. Mutluluğu dış kaynaklara bağlarsan o mutluluk gelmeyecek. Diyelim ki öyle birisi oldu hayatında, ölümsüz değil ya bu adam. Bir gün ölürse ne yapacaksın ki?
11 Yorumla
Soran+1 yılHatıralarıyla yetinirim ölene dek sevilmek değil ki derdim
- Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı.
+1 yılSorun sende değil, hiç sevilmemiş-sevmeyi ilgi göstermeyi de bir amaç uğruna yapan embesillere denk gelmişsin.
21 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle çok net.
Aslında çok güzel bir olaya parmak basmış sin şöyle ki bu dönemlerde herkes bu olaydan muzdarip bunların sebeplerinden biri veya bir çoğu insanlara olan güven meselesi ikinci bir dayanak olarak da insanları sevgi nedir bilmeyerek büyümesi televizyonlarda da gördüğümüz gibi aşkı sevgiyi sadece yatak olarak gösterilmesi misal verelim uzun bir ilişkiniz var sen veya erkek hiç bir cinsel temasta bulunmuyorsunuz sonra biri çıkıp diyor ki uzun ilişkilerin muhakkak seks konusunda daha ileriye gitmesi gerekir ve bunu söylerken kişilere seks partneri diye hitap ediliyor halbuki iki insan bir birini seviyorsa bu sevginin önüne hiç bir şey geçmemeli buna seks de dahil buna ani sinirlenmeler ve fevri davranışlar da dahil kısacası iki kişi bir birni. Seviyorsa dış etkenlere bağlı kalarak ilişki kararı vermemelidir diye düşünüyorum
07 Yorumla
Soran+1 yılFarklı bir olaydan bahsetmişsiniz
- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın emeğine sağlık
- +1 yıl
@Herşeygüzelolcak06 teşekkür ederim
Soran+1 yılHaklısınız. Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSorun, ailenden yeterli sevgi görmemen. Terapi şart. Yoksa daha çok sorup durursun. Son dönemde çok trend hipnoterapiyi öneririm. Doktorlar yapıyor. Acayip bir şey. 2-3 seansta ne aradıysa buluyorsun kendi içinde.
11 Yorumla
Soran+1 yılTerapi için ne param var ne de vaktim
+1 yılSevgi’yi çok yanlışlarda ariyorsun, asıl ihtiyacın olan sevgi kendi sevgindir ama farkında değilsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılKendi sevgim bana yetmiyor
+1 yılÇok içten yazmışsın umarım iyi insanlarla karşılaşırsın 😊
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim, bilmukabele🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKarşındaki insan senin bu hislerini anladığı zaman senden faydalanmaya çalışacaktır
12 Yorumla
Soran+1 yılÇalıştılar zaten niyetlerini anlayınca hayatımdan şutladım ama yalnızlık, sevilmemek de üzüyor biraz.
- +1 yıl
Haklısın takip et sohbet ederiz istersen
+1 yılMerhaba
Kız olsun erkek olsun ama özellikle kızlar sevilmeye daha çok muhtaçtır sen iyi veya kötüsün diye değil ama seni beğenen olursa sende beğenirsen karşılık görürsün
10 Yorumla
+1 yılÇünkü ilk önce insan ‘ kendini ‘ sevmeyi öğrenecek dostum.
Kendini sevmeyen başkasına ne sevgi verebilir ne de sevgi görebilir..20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen kendi ayakların üzerinde duramayan yıkık birisin. İşlerini görecek bu hayat yolunda seni ilerletecek birine ihtiyaç duyuyorsun. Fidan diktiklerinde yamuk çıkmasın diye destek yaparlar ya onun gibi.
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen hizmetçi arıyorum kendime beyinsiz ben kendimden ödün vermekten şikayet ediyorum sen neler söylüyorsun yazdıklarımı anlayamadın galiba hayatında hiç kitap okumamış olmalısın
- +1 yıl
Gerçekler acıdır. Okuduğum kitapların yüzde birini okumamışsındır bana laf yapıyorsun ezik.
Soran+1 yılİnsanları aşağılamayı seviyorsun galiba beni ne kadar tanıyorsun ki bu şekilde konuşabiliyorsun! Sen önce edep öğren sonra kitap okumaya devam edersin.
+1 yılCevdet Karal'ın dediği gibi; İnsan bilmez anlamını bazı şeylerin, sen dokunmadıkça kokmayan bir fesleğenin anlamı nedir?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. İlgi ve sevgi insanları şımartıyor. Artık bir erkek olarak görünür kılmıyorum sevmeye çalıştığım insanları. Mesafeli ve ciddi yaklaşınca daha verimli olacağına inanıyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgimizi içimizden geldiği gibi doya doya yaşamak varken neden böyle oluyor diye sorguluyorum ben de
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. İçim acıdı yazdıklarına, cümlelerine… Bazı insanların bu dünya için çok iyi kaldığını düşünüyorum. Maalesef dünya bu kadar iyi, güzel kalpli insanı bağrına basamıyor çünkü o kötü…
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama sevilmeyi herkes hak eder çok büyük suçlar işlemeyen herkes ama eksikliğini en çok hassas kalpli insanlar hisseder bu yönden haklı olabilirsin belki, kötü insanların sevilmeye ihtiyacı yoktur onlar sadece egolarını tatmin etmeye çalışır. En azından birileri beni anladı❤️
+1 yılTek sebebi kendini sevmemen sen kendine ne kadar değer verirsen insanlarda sana o kadar kıymet verir başkasının sevgisine ihtiyaç duymayacak kadar kendini sevmeyi başardığında herkes seni sevecek
02 Yorumla
Soran+1 yılİnsanların yargılayıcı tavırlarına maruz kaldığımda ben de soğuyorum kendimden ister istemez. Herhangi bir şey başarmış olsaydım onları haksız çıkarmış olurdum ve belki kendimi daha çok severdim.
- +1 yıl
Yanılıyorsun canım hiç bir şey neye göre kime göre başaramadın her şeyin bir zamanı vardır ileride çok güzel şeylere imza atabilirsin istersen insanların seni yargılamasına göre mi karar veriyorsun sen çok değerli ve özelsin senin içini kimse senden iyi bilemez kendine güvenmeli ve inanmalısın
+1 yılÖnce şunu düşün sen kendini seviyor musun? Kendini seversen başkalarını önemsemezsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılYanlış kisiyi secmizsin temiz birilerini bulmaya bak
10 Yorumla maalesef ki öyle severek sevmemen gerektiğini öğreniyosun zamanla
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılBen de sevilmeye ihtiyacım var ama kimse beni sevmiyor
10 Yorumla Bende suistimal edildim ve aldatıldım maalesef seneler önce
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Bir çok kişi senin gibi, bu konuda yalnız değilsin. 👍
10 Yorumla
+1 yılBen de aynı seyden sikayetçiyim bence çağ kötü
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle tabii
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAslında tek tük hepimiz aynıyız, ancak itiraf edememek, ikna edememek, çekinceler derken yalnızlaşmaya son hızla devam ediyoruz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu da benim sorum tanışmak isterim sizinle Burdan sevgili nasıl yapabilirim?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılSana beklentisiz bir hayat diliyorum işte o zaman vazgeçeceksin...
03 Yorumla
Soran+1 yılİnsanız.
- +1 yıl
Tek başına da insansın, birine ihtiyacın yok, kendine yetersin, kendini sev başkasından bekleme...
Soran+1 yılİnsanlar sosyal varlıklardır ve doğası gereği başkalarına ihtiyaç duyarlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevilmek herkes ister ama karakteri bozuk insan çok sevmeden önce tanımak gerekir bence paylaşımları begenileri düşünceleri öğrenmek gerekiyor zaman harcaman gerekiyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Öyle biri olunca da değeri bilinmez, olmazsa da yeri belli olur. Ben zamanında değer bilmedim ve suistimal edenlere kaldım.
01 Yorumla- +1 yıl
İyi olmuş sana
ben de sevmeyi seviyorum
seveceğim ilgi gösterceğim ve bunun karsılıgını alacagım birinin olmasını çok isterdim00 Yorumla
+1 yılBende bir zamanlar öyleydim ama artık buna ihtiyacım kalmadı zamanla adapte oluyorsun hayata
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı. Ben senı severım senı hep ararım hastalıgında yanında olur corba yaprım regl oldugunda cıkolata alırım gezdırırım
00 Yorumla
+1 yılSürekli bir duygusal eksiklik yaşıyorsun sanırım. Bu huyun sana çok hata yaptırabilir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Saf kalpli bayan umarim temiz kalpli ayni sizin gibi sizi hak eden birini bulursunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim bilmukabele 🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes sevilmek istiyor ama kimse sevilmeyi hak etmiyor..
07 Yorumla
Soran+1 yılHerkes sevilmeyi hak eder
- +1 yıl
Herkes sevgiyi taşıyamaz..
Soran+1 yılTaşısın taşımasın çok büyük bir suç işlememişse herkes sevilmeyi hak eder art niyetli olmayın
- +1 yıl
Taşıyamayan insanı sevmek zaman kaybıdır..
Soran+1 yılSadece ikili ilişkiler olarak düşünmeyin
- +1 yıl
Farkı yok.. İnsan olarak değerlendirdiğin zaman eğer sevgiyi ya da değeri kaldıramıyor ve değişim gösteriyor ise zaman kaybından başka bir şey değildir..
Soran+1 yılKabul ediyorum haklısınız
Kıyamam sana o kadar bensin ki cevabını bilsem kendimde uygulardım :)
20 YorumlaErkekler bükçeden pek anlamaz anlayasıya kadar ömrünün yarısı gider. Erkekler duygusal bir varlık değildir. erkekte araman gereken özellik merhametli mi değilmi eğer çevrendekiler merhametli insanlar ise suçu kendinde ara kardeşim.
00 Yorumla
+1 yılSevgi eksikliği yaşıyorsunuz. Başkalarından ilgi beklemek yerine kendinize yetmeyi öğrenmeniz lazım
20 Yorumla
+1 yılBu sorundan çoğu kişi muzdarip ama nedense bu muzdarip olanlar birbirini bulamiyor ilginc
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılTanışalım ama fazla ilgiden bikmayacagina söz vermelisin
10 Yorumla
+1 yılBir tek sen değilsin
20 YorumlaBence bu durumda olan borcok insan vardir bence cozumu ilk once insanlarin degil sizin kendinizi sevmeniz lazim
00 Yorumlaumarım gerçekten seni seveni bulursun.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Erkeklere güven olmaz
10 Yorumla
+1 yılYalnız degilsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBende 9yelyim merak etme tek deyilsin
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAilede sevgi eksikliği sebep olabiliyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBende istiyorum ama onun için bile para lazım
10 Yorumla Ewt ya siz kızlar üzücü şey istediğin gibi biri çıkar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılAşırı ilgi , sevgi insanı sık boğaz etmez mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılAşırısını istemiyorum ki
sana gurban olsun larr
01 Yorumla
Soran+1 yılHahah teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılYalniz değilsin unutma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalbimi ve iyi niyetimi kuruttular.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİnan bana tek sen değilsin. Tam bütün iyi niyetiyle seviyorum, tekrar tekrar kırıyorlar
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sadece iyi niyetlisiniz bu kadar
00 YorumlaVelkam tu dı cangıl :D
00 Yorumla- Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler