+1 yılMerhaba.
Şunu söyleyeyim : Bir kadın eğer çocuklaşıyorsa bunu sadece kendine yakın gördüğü ve özel olduğunu düşündüğü insanın yanında yapar, ve yapmasında ki amaçta ona duyduğu güvenden ötürü gelir kendisini anlayacağını bildiğinden rahat bir duruş ile hareket eder bu güzeldir aslında çünkü günümüz itibariyle bunu yapacak kadında bunu ona hissettiren insan da neredeyse, yok denecek kadar az düşe kalka büyüyoruz yaşayarak görüyoruz bir çok durumu amma velakin önemli olan şartlar neyi gerektirse gerektirsin insanın dik durarak mücadele etmesidir aksi halde hayatın her bir alanında mücadele vardır evde işte sokakta aklınıza, neresi geliyor ise orada insanın olduğu yerde mücadele vardır düşünün ki ekmeği dahi ağzımıza alıyoruz çiğnediğimiz an midemize gidiyor bakın bu bile bir çaba gerektiriyor.
22 Yorumla- +1 yıl
Güzel bakan, güzel görür.
Şimdi şu an şu saniye bulunduğunuz yerden kalkın ve gidin aynanın karşısına bir bakın sizden bir tane daha yok o halde kendinize sımsıkı sarılın, en çok sizin size ihtiyacınız olacak bu dünyada sizin sizden başka kimsenin yok daima bunun bilinciyle hareket etmelisiniz nihayetin de insanız severek güzelleşir sevilerek güç buluruz ama önemli olan doğru insanı bulmak ondan önce doğru olmak şart olumsuz düşünceler ile enerjinizi tüketmeyin, tam tersi olumlu düşünceler ile pozitif olmaya bakmalısınız yarınların neler getireceğini bilmiyoruz.
Üzülme der Mevlana ve devam eder;
Kızma hiç kimseye yaptıklarından dolayı aksine
teşekkür et ihanet edenlere sadakati öğrettikleri için...
Minnet duy yalancılara doğrunun farkına varmanı sağladıkları için...
Mutsuz edenlere dua et mutluluğu daha derin hissettirdikleri için.. Herkesi sev yaşamına bir anlam kattığı için..
Hayat bu yüzden daha güzel siyahlar beyazı farkettirdiği için...
En İyi Cevaplar
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yanımda değil de dün gece bir şeye şahit oldum kız ağlıyordu bizim güvenlik amirin yanında hararetli hararetli konu: devriye atmaktan korkuyormuş olaya bak ben kıza dedim bırak atarım onca işin arasında yardımcı olmaya çalıştım çok çocukça buldum neden mi? Amiri araya bilirdi mesela benim yardımcı olmama müsade ederdi insanların içinde ağlaması bana çocukca geldiği için garipsedim.
01 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadın sevdiği erkeğe şımarır. Sevdiği erkeğin yanında çocuklaşır. Sevdiği erkekten sevgi ve şefkat görmeyi sevdiğini bu davranışla gösterir. Yanımda çocuklaşan, şımaran kadın başımın tacıdır.
33 Yorumla- +1 yıl
👍 😊
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılBana aşık olduğunu düşünürüm
10 Yorumla Ara ara çocukluk iyi olur. Gerçeklikten uzaklaşırız en azından bir nebze.
12 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 900 cevap paylaştı.
+1 yılİçindeki çocuğu benimle paylaşacak kadar bana güvendiğini
24 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞımarmıcaz da napıcaz, tv programındaki amcalar gibi konuşup tartışakmıyız djjasdjajdjad şımarıcam tabi ya
10 Yorumla
+1 yılCocuklugunu yasayamadıgını. Edebiyatı yapılmayacak kadar trajik trde kimse cpcuklugunu yasayamıyor, birçok insanın travmatik anıları var. Olay sevdigin adamın yanında sımarmak degil yani, muhtemelen baba eksikliği
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılEğer yanımda kendini kasmadan hareket edebiliyorsa hoşuma gider..
20 Yorumla Güzelmiş dikkat edelim bu konuya 😂
12 Yorumla
+1 yılİyi şeyler düşünürüm koca bebek falan. :D
10 Yorumla
+1 yılBana özelse güzeldir..
10 Yorumla
+1 yılSeverim çocuk olsun yanımda
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1b cevap paylaştı. Tatli oluyor. 🥰
10 YorumlaGevezelik yapma derim hshsdjs
02 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri