Yaklaşık 6 ay çıktık ama bu süre zarfında içerisinde Beni aldatmis ve ben farketmedim ama hala seviyorum ve duyduğuma göre de eski sevgilimin ailesi kızı kabul etmiyor ama hala çıkmaya devam ediyorlar sizce artık geri dönmesini beklemeli miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİkinci kez aldatılmak için mi istiyorsun bunu? Sadık kalmayı başaramayan biri sana mutluluk veremez , kendi değerinin farkına varman lazım bir an önce..
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın evet varmam gerekiyor. Ama istediğini vermedim diye bunu da yapması çok acı veriyor. O Şu an ki kız ona istediğini verdi diye üstelik ikisi de aileleriyle tanistirmis ve aileleri kızın yaşı büyük diye ve kızı beğenmedikleri için istememiş her neyse ama beni bu kıza nasıl değişti diye düşünmüyor değilim açıkçası
- +1 yıl
İstediğini vermiş diye işte 😃 tahmin ettiğim şeyse bunun da ömrü çok uzun değil. Aile ile taniştirinca illa ciddiyet var zannetmeyin göz boyamak için yapar böyleleri 😏 . sen sana yakisanlara şans ver onu boş ver gitsin yaramaz bir şey belli
Soran+1 yılHaklısın çok sağol görüşün için teşekkür ederim ama 8 - 9 aydır beraberler zatn ömrü uzun değil ama devam ediyorlar :))
- +1 yıl
Rica ederim. Doyunca bırakır
En İyi Cevaplar
+1 yılseni çok iyi anlıyorum ama sanırım sen ona baglanmisin sevmiyosun 1 defa yapan 2ciyede yapar ama eğer gerçekten eminsen yapmicandan 1 şans vermen gerekir ama oda hemen olmaz bedel ödetmen lazım 21 gün boyunca hiç bir şekilde iletişime geçme o ararsa yazarsa geri dönme kendi hayatına bak eğlenceli yerlere gidip paylaşım yap kendi fotonu paylaş tebbesumlu bı fotoğraf sanki onu unutmuşsun falan
015 Yorumla
Soran+1 yılEvet bağlılık olduğunu düşünüyorum ve zaten ilk sevgilimdi unutmam da kolay olmayacak en azından benim açımdan zaten ayrılalı hemen hemen 7 ay olacak hemen hemen ve aynı yerde olduğumuz için de onunda her ne kadar hayatında başka bir kadın olsa da unutması zor diye düşünüyorum birde ben o dediklerini yapıyorum onu takmıyormus gibi davranıyorum gülüyorum eğleniyorum iyi hoşta hersey dışarıdan bakıldığı gibi değil işte ne yapacağım bilmiyorum
- +1 yıl
canım benim ya benimde hiç sevgilim olmadı var konuştuğum biri ama oda çocuk gibi davranıyor bu erkekler hep böyleler
- +1 yıl
kaç yaşındasın sen ve ailenle mi yaşıyorsun
Soran+1 yılEvet geneli böyle, 23 yaşındayım ailemle yaşıyorum
- +1 yıl
işte yakın olmanız kötü sürekli goruyosun dimi onu
Soran+1 yılEvet sürekli görüyorum
- +1 yıl
en iyisi ordan taşınmak ama işte olmuyo ha diyince
Soran+1 yılAynı yer derken iş yerinde aynı yerdeyiz semt olarak değil ama iş yerimi de suanlik değiştiremeyecegim gibi görünüyor
- +1 yıl
ben aynı semtte sanmıştım, peki seninle konuşmak istiyor mu yoksa umursamıyor mu
Soran+1 yılUmursuyor gözlerini benden alamıyor pişman biliyorum
Soran+1 yılKonuşmaya cesaret edemez sanmıyorum yaptığı az buz birsey değil
- +1 yıl
sen hiç umursama brak gelirse gelir büyük bişey yaptığı sonuçta affedilmeyecek bişey
Soran+1 yılEvet haklısınız teşekkür ederim görüşünüz için
- +1 yıl
rica ederim uzulmeni istemem kendine dikkat et iyi bak kimse için kendini üzmeye değmez
Soran+1 yılAynen öyle eden bulur boşuna dememişler 👍
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
15Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u +1 yılBence geri dönmesini bekleme. Yazık etme kendine
01 Yorumla
Soran+1 yılBeklemiyorum ama burnu da sürtsün istiyorum pişman olduğunu tahmin ediyorum sadece
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılDönmez artık alan almış veren vermiş
01 Yorumla
Soran+1 yılBilemem 🤷♀️
+1 yılAldatmış ve sen dönmesini mi bekliyorsun sen daha iyilerine layıksın dönse bile bidaha aldatmayacak ne malum
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet hicbirseyin sonucu yok yapan yapar da yapmaz da bilemem
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Adam takılıyor işte ne yapsın garibim. Sen de erkektir ne yapsa kabulüm ayaklarındasın kandırmayalım kendimizi hiç.
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabikide ne yapsa kabulum diye birsey yok
- +1 yıl
Canımın içi adam bir kadınla takılmış, artık bu takılma muhabbeti ailesine de yansımış. Sen hala 6 ay çıktığım çocuk bana geri döner mi diye soruyorsun.
Sen zaten geri dönerse razı olansın.
Bunu söyleyen ben değil sensin. İlk önce bunu kabul edelim.
Asıl şunu sormalısın; vatandaşın tekiyle bir ilişkim vardı. Bu vatandaşın farklı bir kadınla ilişkisi var. Bu ilişki biterse ben ne yapmalıyım. Bana geri dönerse tekrar ilişkiye devam etmeli miyim.
Kadınla senin eski manitan arasındaki yaş farkının konuyla bir ilgisi yok. O sadece detay. Aynı yaşta olsalar dı ne olacaktı?
Soran+1 yılEvet haklısınız o yüzden herkes kendi yoluna
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBoynuzlanmayi bu kadar çok seviyorsan olabilir bak bu dediğin Mevlana dönsün o dönmesin bence
03 Yorumla
Soran+1 yılTabikide boynuzlanmayi kim sever umarım dönmez ama bana yaşattığı şeyler için de pişman olsun isterim
- +1 yıl
boş ver acı çekmesini sen hayatina bak sen mutlu ol ki o zaten acı cekecektir
Soran+1 yılÖyle zaten mutlu değil kızı sadece o iş için kullandığını herkes biliyor mutlu değil ama ben mutluyum
+1 yılSeni aldatan birini nasıl seviyon anlamadım kendinizi değersiz yapmayın
08 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
İlerde evlenince artık baska kadınlarla basarsın ama seviyom dersin
Soran+1 yılAyy hayır tabikide sevgi geçici ama güven gitti mi daha onarilmiyor
- +1 yıl
Daha nasıl güvenşyon aldtmasına rağmen?
Soran+1 yılGüvenmek değil de ne bilim
- +1 yıl
İnsanlara biz gereğinden fazla anlam ve değer yüklediğimiz için onlar bizim gözümüzde eşsiz oluyorlar ama onlar eşsiz değiller dünyada erkekmi kalmadı seni istemeyeni istrme
Soran+1 yılHaklısın cok sağol
- +1 yıl
Rica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılAldatmadan önce tarlıştığınız oluyorsa çok fazla geri dönmez
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet bir ara tartıştık hatta sinirden ağladım bile
- +1 yıl
Senle pek fazla ilgilenmiyorsa değer vermiyorsa zannetmiyorum.
- +1 yıl
Gerçekten sevseydi aldatmazdı
Soran+1 yılAma pişmanmış çevremizdeki ortak arkadaşlarım öyle dedi bana
- +1 yıl
Yüz verme barışır tekrar aldatabilr
Soran+1 yılEvet yapan tekrardan aldatır o yüzden unutmaya çalışacağım
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatmış biri hala geei döner mi demek ne kendinize nasıl yaktırır karetkersiz olanı geri istersin yapma
09 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız karakteri olsa zaten aldatmazdı şimdi de pişman ama ne fayda
Cevap sahibi+1 yılNe pişmanı yapan tekrar yapar bide kabul et barış oo diyicek bu cepte kız her şey serbest
Soran+1 yılCepte görüyor zaten şu an sadece kızla işini görüp gelmeyi planliyodur ama nafile
Cevap sahibi+1 yılSende sallama yok say yeni birini bul olmadı bulmuş gibi yapıp mutlu şekilde video fotoğraf at deli olsun sonra engelle ne hali varsa görsün zarar bu kişi
Soran+1 yılBir ara öyle yaptım biri varmış gibi ve direk çevresine sordurmus sorusturmus merak ediyor biliyorum
Cevap sahibi+1 yılDeli olsun pişman olsun köpek gibi ama ulaşamasında bırak sana değer veren olsun pislik herif
Soran+1 yılUlaşması çok kolay gerekirse arkadaş çevresini araya alır ama ben burnu surtsun istiyorum
Cevap sahibi+1 yılİstediği kadar sorsun pislik herif, salla gitsin
Soran+1 yılAynen öyle o şu an ki kızı da sevmiyor tahmin edebiliyorum çevremden duyduğum kadarıyla zaten de aileleride istemiyormuş 🤷♀️
+1 yılAldatmıs hala donmesinden bahsediyorsun boyunuzlu olmussun
03 Yorumla
Soran+1 yılBoynuzlu oldum demeyelim de karaktersize denk geldim desek daha uygun olur
- +1 yıl
Denk geldin senin suçun değil ama dönmesini beklemek suç boşvereceksin pesinden kosmayacaksın kaçan kovalanır
Soran+1 yılEvet kaçan kovalanır bosverdim zaten
+1 yılDönse ne olcak sanıyorsun, yine aldatır
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet yapan yine yapar biliyorum o yüzden bosverdim
- +1 yıl
En doğru karar, herkes onun gibi olmak zorunda da değil, yenilerini kapılarını kaaptma
Soran+1 yılHaklısınız teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yıldönse de sen kabul eder mi o da var
07 Yorumla
Soran+1 yılEtmeyeceğim o hatayı yapmayacakti
- +1 yıl
evet etmezsin sadece elirse tükür geç.
Soran+1 yılEn iyisini rabbim bilir elbet yanına kalmaz yaptığı
- +1 yıl
kimsenin kalmaz elbette ya hayat devam edecek
Soran+1 yılTabikide hayat devam ediyor
- +1 yıl
geçmişe değil gelceğe bak derim kariyer eğitim vs
Soran+1 yılEvet haklısınız teşekkür ederim görüşünüz için
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni aldatanın sana dönmesini beklemek nasıl bir acizlik, hem de başkası varken.
01 Yorumla
Soran+1 yılAcizlik değil alışkanlık diyelim
onun verdıklerını vermedıgın ıcın
08 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir ama illa öyle mi olması gerekiyor birini sevebilmek için
Soran+1 yılAma. sonra da işini görünce gider
- +1 yıl
Dinleme şu hıyarı ya
- +1 yıl
İşi gücü apışarasında
- +1 yıl
Sevgisi seks sanıyor
Soran+1 yılEvet haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılAldatana yol vermek gerekir
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi ne olursa olsun pişman bile olsa tekrardan kabul etmemek gerekir
- +1 yıl
aynen işte
Seni aldatani donse kabul edecen yani
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır burnunu sürtüp sonra ben yol vermek istiyorum sadece bu
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence iş işten geçmiştir
023 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılİle flan girmiş işin içine. Hem de birlikte olmuşlardır bence
Soran+1 yılOlmuşlardır zaten kız istediğini ons vermese bu kadar uzun devam etmezler yaklaşık 8 - 9 ay felan olacak sanırım
Cevap sahibi+1 yılBelki de cinselliğin kullanarak aklını çeldi çocuğun
Soran+1 yılOnun aklı zaten tek oraya calisiyor temas bağımlısı yani ve önüne gelen her kıza nikahi basacak yılışık biri yani o birini sevemez tanıdığım kadarıyla konuşuyorum
Cevap sahibi+1 yılKuyruk sallayana gidiyor yani. O zaman erken kurtulduğunu sevinmelisin bebce
Soran+1 yılEvet haklısın
Cevap sahibi+1 yılSizin aranızda da olmuşmuydu yoksa böyleşeyler
Soran+1 yılHayır olmadı ben istemedim oda bana zaten ben zor olanı seviyorum demişti ama görünen köy kılavuz istemezmiş
Cevap sahibi+1 yılİyi bari. En azından vermemen gereken insanı tanımışsın ajsheh
Soran+1 yılAynen öyle 😁
Cevap sahibi+1 yılŞanslısın ben sonradan fark ettim
Soran+1 yılOlsun hayatta herseyden tecrübe edinmemiz gerekiyor iyi veya kötü de olsa
Cevap sahibi+1 yılBu tecrübe pahalıya mal oldu ama
Soran+1 yılHaklısın
Cevap sahibi+1 yılAldatanlar toplayıp dövelim sjdjdj
Soran+1 yılAhahah bence de
Cevap sahibi+1 yılNeyim eksik ki
Soran+1 yılDimi bizim neyimiz eksik oylelerinden zaten medet ummamak gerekmiş şahsen ben bunu öğrendim ağırda olsa
Cevap sahibi+1 yılBekaretimi bile verdim kıymet bilmeze
Soran+1 yılKötü olmuş ama yine de sana yaşattıklarını yaşamadan anlamaz erkeklerin geneli böyle diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılUmarım o da aldatılır. Hatta gözünün önünde aldatırlar da bişey yapamaz kıvranır
Soran+1 yılAmiin inşallah
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkekler hep büyük kız severler unutmayın şunu
021 Yorumla
Soran+1 yılİşini görmek için bence ve zaten eski sevgilimin ve kızın ailesi kabul etmiyor iliskilerini
Cevap sahibi+1 yılİş aileye kadar gelmiş ciddi olmasa niye ailesiyle tanistirsin ki
Soran+1 yılYani evet ama çocuk zaten çok afedersin kardeşim biri
Soran+1 yıl*kardeşim biri yazacaktım klavye yanlış çevirmiş
Cevap sahibi+1 yılKızda öyleyse belki namus davasıdır
Soran+1 yılEvet kızda öyle biriymiş sanırım birinden duymuştum ama yine de kesin öyledir diyemem 🤷♀️
Cevap sahibi+1 yılAman boş ver sen takma ve yine kapına gelirse hiç yüz verme
Soran+1 yılEvet vermeyeceğim ben beni öncelik olarak gören biriyle ilerlemeliyim cepte gören biriyle değil
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle sana değer veren olmalı onun gibi yüzüstü bırakanlara güven olmaz
Soran+1 yılEvet peki suandaki kız ona nasıl güveniyor o zaman sence
Cevap sahibi+1 yılO kız da onun gibi onu kullanıp aticaktir
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yılPeki kızda onu kullanıp atacaksa iş neden ailelerle tanistirmaya kadar gitti sence
Cevap sahibi+1 yılBelkide kız hamile
Cevap sahibi+1 yılKullanıp atilmalik olamadı?
Soran+1 yılAma hamile olsa aileler hemen nikah koyalım diye ısrar etmez miydi karşı çıkmak yerine
Cevap sahibi+1 yılİlk başta tabiki karşı çıkacaklar hamile diye ama mecbur kabul ediceklee
Soran+1 yılHamile olmayadabilir neyse hersey olacağına varır yaşattığını yaşamadan ölmez umarım tek duam bu
Cevap sahibi+1 yılYani dediğim gibi
Soran+1 yılTeşekkür ederim görüşün için
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek
Yol ver geçsin
11 Yorumla
Soran+1 yılDeneyeceğim
Dönmez unut onu
06 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama yaşattığını yaşar umarım
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yılTeşekkür ederim sizinde inşallah
+1 yılDönmez
01 Yorumla
Soran+1 yılDimi evet
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAldatani napcan
03 Yorumla
Soran+1 yılYani haklısın ama ilk sevgilimdi ve unutamıyorum aynı yerde calisiyoruz ve şu an da da işimi değiştirme gibi bir lüksüm yok
- +1 yıl
Kuzum Şu an asla unutamicn gibi geliyo ama sakin ol onsuz bu yasa geldin sadece alistin aliskanliklari birkirsin
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum çok sağol görüşün için :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılDönmez
01 Yorumla
Soran+1 yıl🤷♀️
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılDöner
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Bence boş ver onu
07 Yorumla
Soran+1 yılYani evet
Soran+1 yıl5 - 6 ay çıktık
Soran+1 yılPişman orası kesin umarım dönmez ama sanmıyorum o kızla işi bitince 🤦♀️ kürkçü dükkanı misali sanırım
Soran+1 yılYazamıyorum olmuyor
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Beni aldatan sevgilim kendisinden 5 yaş büyük biriyle çıkıyor, bana geri döner mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım