Dolduruşa gelip ayrıldı bana mı döner eski sevgilisine mi?

Arkadaşları beni sevmiyor ilişkimizi onaylamiyorlar ama biz seviyoruz bir aydır ayrı gibiydik bu aralıkta arkadaşları aklına iyice girmiş eski sevgilisinin daha güzel olduğunu onun daha eğlenceli olduğunu onu daha çok sevdiğini söyleyip beni boşvermesini söylüyorlarmış ayrılmak istemiyorum iki senem o benim ailelere kadar tanistirdik bana geçen gün beni sevmediğini istemediğini artık bitirmemiz gerektiğini söyledi inanmadım ustune gittim o gün arkadaşlarının gazıyla yapmış yazmiyim diye demiş seviyorum ama eskisi gibi olamiyorum çok zaman geçmesi lazım ayrı kalıp anlamam lazım dedi çok ısrar ettim ama dinletemedim gitti ayriyiz sevdiğini biliyorum büyük bir sorunumuz da yok ayrilamamizi gerektiren neden zorla kendine bunu yapıyor beni unutmaya vazgeçmeye çalışıyor anlamıyorum kendi haline bırakıcam bir sure ama bu süreçte unutmak için eski sevgilisini kullanmasından korkuyorum sonra pişman olucak biliyorum ama bikezde ben kabul edemem bu hataya düşmesini nasıl engellerim zaman geçse biraz bana dönüceginden eminim sıkıntıları var bunaldi herşeyden kaçıyor napicam
Güncellemeler
+1 yıl
Benimle iki yıldır beraber benden önceki sevgilisi ile de bir buçuk yıl beraberdi ama biz tanışır tanismaz bir günde kızı sildi bana aşık oldu o kızı zaten sevmediğini kullanmaya döndüğünü ilişkilerinin kötü olduğunu söylerdi kız iki yıldır kimseyle çıkmadı hala seviyor yani denemek isteyebileceği biz kiz
Dolduruşa gelip ayrıldı bana mı döner eski sevgilisine mi?