Bana yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım?

Kızlar nerden baslayim bilmiyorum biz esimle evlenecegimiz zaman ailesi beni koyde oturtmak istedi ama ben istemedim annemde merkeze oturtuyorsaniz oturtun yoksa gelmeyin ben kizimi vermem dedi neyse esim ailesini 3 ay sonra ikna etti tabi bunlar bu sirada bikac kere daha geldiler ben simdi merkezde oturuyorum ama bugun gorumcemle konustum ve abisi seneye ev yapacakmis altli ustlu 4 eltim var benim 4 elti oturacakmisiz esimle bi ara konustum boyle bir durum olursa ben gelmem diye o da mecbur orta yolunu buluruz demisti ama simdi soylesem kesinlikle beni ikna etmeye calisir heralde aksam tekrar konusacam ben eltilerimle altli ustlu oturmak istemiyorum biliyorum ki yarin birgun hep kavga gurultu olacak esimle kavga etsem duyulacak eve esim bisey getirse ya da onlarin esleri laf olacak kiskanclik olacak cocuklarimiz kavga edecek o onun tavuguna kis diyecek ama mesela bana ayri uzak bir yerde müstakil bahçeli bir ev yapsalar kabul ederim ama onu da yaparlar mi bilmiyorum bana sormadan evi yaparkarsa nolacak bi akil verin ben altli ustlu istemiyorum ben hepsinden uzak olmak istiyorum benim kafam sakinlige alışmış
Bana yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım?