Ne yapmalıyım? Bana yardımcı olur musunuz?

Ailemden habersiz özel bir piskiyatri muayehanesinden randevu aldım param yok ve okulu asıp gidicem yani her türlü haberleri olucak reşit olmadığım için ya doktordan, ya da okula gitmediği için okuldan. Aslında aileme 1,5 yıldır gitmek istediğimi söylüyorum fakat beni bir türlü ciddiye almadılar nedenini söylesem belki ikna olurlar ama onuda ben istemiyorum. Tedavi olmam gerektiğininde farkındayım yinede iyi mi yaptım kötü mü bilemiyorum. Böyle şeylerde ya annemle ya da arkadaşlarımla konuşurdum şimdi derdime onlara da anlatamıyorum yol gösterenim akıl verenim yok. Şimdi gidersem orda ne yaparım , nasıl davranırım , ya piskolog da çevremden beklediğim tepkileri verirse (çok uzun süredir olan ve benimde bir süredir kendimde farkettiğim çok rahatsız olduğum ve hayatımı çok etkileyen fakat hastalık olduğunu yeni öğrendiğim bu sorun bazı piskologlar tarafından kabul edilmiyormuş ya gülüp geçip hastalığın daha çok ilerlemesini sağlıyorlarmış ya da bir takım ilaçları verip yine daha kötü bi hal almasına sebep oluyorlarmış) , aileme söylerse ailemin tepkisi ne olur, akraba ve çevre faktörü de var tabi çok katı kuralları olan bi okulum var okula nedensizce gitmezsem eğer bi ceza verirler mi, ya da ailemin hiçbir şeyden haberleri yokken okuldan haberleri olup daha farklı olaylar olur mu.. Kaygılandığım çok şey var ne yapmam gerektiği hakkında bana akıl verir misiniz lütfen
Ne yapmalıyım? Bana yardımcı olur musunuz?