Dün iş arkadaşlarım sevgilime çok fazla iltifat etti bir sorun olabilir mi?

4 ay bir işte çalışmaya başladım. Geçen hafta çalıştığım yer sadece çalışanlar için bir geceliğine eğlence düzenledi. Sevgilim beni merak etmesin , gönlü ferah olsun diye onu da o eğlenceye götürdüm. Belirli bir miktara kadar bedava olan içkilerden ve yiyeceklerden faydalanıp müzik eşliğinde bir güzel koptuk dans ettik. Dans ediyorken sevgilim ve yabancı bir adamin konuştuğunu gördüm ben yanlarına vardığımda konuşma çoktan bitmişti ve biz tekrar dans etmeye başladık. Ancak bir süre sonra onu insan topluluğu arasında kaybettim , aramama rağmen bulamadım. Yaklaşık bir saat sonra benim yanıma geldi , nerdeydin sen neden bana haber vermedim dediğimde , kusmaya lavaboya gittiğini söyledi. Onun rahatsızlandığını öğrendiğimde orada fazla durdurmadım ve eve geldik. Bir gün sonra ise işe gittiğimde işteki takım arkadaşlarından en az 16 kişiden bazıları bana ne kadar şanslı olduğumu , benim onu hakketmediğimi iddia ediyorken , bazıları ise onun güzelliğini övüyor, onu nerden bulduğumu soruyorlardı. içime bir kurt düştü ne yapmam gerekir

Dün iş arkadaşlarım sevgilime çok fazla iltifat etti bir sorun olabilir mi?