Yani okulda da samimiydik bana karsi heo iyi davranirdi ama aklıma başka bir sey gelmezdi ama son zamanlarda mesajlarinda iltifatlar artınca bir tedirgin oldum sizce arkadaşlarımın dediği gibi bana yürüyor olabilir mi yoksa boş mu vermeliyim? Belki de sadece samimiyettendir bilmiyorum. Mesajları da bırakacağım buraya. Fikir verin ona göre bir mesafe koyayim çünkü 2 yillik evli kendisi. (Üniversiteden bir araştırma gorevlisi)
Evli hocamın bana böyle iltifatlarda bulunması normal mi ?
evet açık bir şekilde yürüyor. öğrenci öğretmen ilişkisi bir yere kadar olmalı illa arada bir mesafe olmalıdır fotoğraflarını kaydetmesi ve kurduğu cümleler bile çok rahatsız edici. samimiyetten de olsa iyi niyetli birisi olsaydı acaba yanlış anlar mı diye mesafeli konuşurdu. ailenle paylaşmalısın bence bu konuyu
Bazen bazı erkekler için, erkek olamanın çok aciz bişey olduğunu düşünüyorum. Yani bir beden bir insanı neden bu kadar aptal yapabilir ki? .. bunu asla anlayamayacağım. Hocan bariz şekilde sana asılıyor ve durumu ileriye götürmektende utanacak bir adama benzemiyor. Bence rahatsız olduğunu biraz hissettir ve uzaklaştır o adamı kendinden.
Kusursuz dediği fizik çöp gibi kolayca zayıf olunan fizik bu ban göre fizik değil mesela. Fizik dediğin kalça göğüs olur ya da biri en azından hattı sayılı ölçüde olur diğer taraflar dolgun ama önce görünümlü olur bomboş zayıf fiziğe böyle sarkanlari önemseme yavşıyor işte normalde değil yaptığı öğretmen Vasfiyla😂
Bu erkeklere cidden her şeyi yaptırabilirsin. O kadar aptallar ki. Cidden ben artık gülmeyide geçtim acıyorum. Bak mesela şu mesajları göstersen işinden olacak, ama umurunda mı? Hayır. Çünkü gördükleri ve istedikleri tek şey kadın 😄
Bu sorunun Troll olduğunu farz edeli ya da etmeyelim;
Bu fotoyu paylaşmışsın. Peki diyecek birşey yok. Sen nasıl davranmak istiyorsan karşı tarafta aynı şekilde davranmış. Önceki gün yazı mı paylaştım. Aynısını yapıştırıyorum
Olaya şöyle tepeden bakalım kim haklı acaba.
Sıfır Bir araban var ve arabanın anahtarlarını üzerinde bırakıyorsun ya da kapıları açık. Araba son model. Oradan Hırsız geçer ve bakar. Bakar bakar durur. Etrafında tavaf eder acaba kimin bu diye. Adam tövbe etmiş bir daha hırsızlık yapmayacağım diye. Ama şeytan rahat durur mu. Al götür, seni engelleyen mi var. Anahtarı üzerinde demek ki ihtiyaç fazlası, ihtiyacı olan alsın diye bırakmışlar demek ki. Der ŞEYTAN !!!
Adam hırsız işi bu ya. Duramaz çalar. arabayı.
Şimdi suç HIRSIZ da mı? Yoksa; Sıfır arabayı gelin alın diye tedbirsizce bırakanda mı?
Hırsızın işi belli çalmak, Mal sahibinin sorumluluğu belli. Adam zorla mı çaldı şimdi...
Bu samimiyeti sen ona vermişsin. Sen neden foto atıyorsun hocana? Ders dışı muhabbet neden yapıyorsun? Sen yapmasan o yaklaşamazdı. Evet normal değil. Çok iğrenç bi mesajlaşma.
Ya bak, açıkça demiş ki gece attığın fotodan çıkamadım, yani gidip ya seni düşünerek mast yaptı ya da karısına sulandı gene seni düşünerek. Açıkça okullar açılsın da buluşalım, sen bana spor öğretirken iş pişiririz diyor.
Bence ilgi duyuyor sana hem de çok fazla hoş değil evli birinin bu şekilde yazması sen de böyle fotolar atarak yani ne diyim 😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
samimiyet dedik gitti bizim el işi. adam imalı imalı konuşmalarla tazı koşuyor ağzında salyalarla kim bilir aklında ne aksiyonu bol ibmden 10 puan almış fantaziler geciyordur onun uzak dur kızım uzakkk bunlara ip bağlasan ip kopar durmazz
Bence çok yanlış, hemen araya mesafe koy hatta numarasını sil ve her yerden engelle, sonuçta yeni evli sayılır ya Eşi bu mesajları görürse, Eşi pek hoş bakmaz bence sen bekar biriyle yazışsan daha iyi olur.