Sürekli kıskanıp, tavır yaptığım için kız benden uzaklaştı tamamen. Ona bunu yazsam mı?

İşyerinde sevdiğim bir kız var. Ondan 1 yıldır hoşlanıyorum ama ailesiyle yakınlığımdan dolayı açılamıyorum. Aynı işyerinde çalışıyoruz ve herkes kendisi de dahil bunun farkında. Artık işyerindekiler onu la dalga geçtiklerini söyledi ve beni bu yüzden hayatından çıkarttı. Sadece iş arkadaşıyız diyor ve mesafe koyuyor. Bende duygularımdan biraz, biraz da alışkanlıklardan uzaklaşmak istemiyorum. En son dün akşam bana instagram storysini kapattı. Kendime saygım olmalı diye düşünüyorum. Hayatında istemediğini ve sadece iş için beraber olduğumuzu söyleyen en samimi olduğum kişi için ona olan ilgimden dolayı kendimi yok sayıyorum. Ona şu mesajı yazsam nasıl olur? En azından daha iyi bir izlenim de olur diyorum. "Buse ben artık hayatında beni istemeyen biri için uğraşmak istemiyorum. Benim sadece iş için ya da abinle ya da ailenle yakınlığımdan dolayı da konuşmak zorunda değilsin. Bana bunlar seni zorunlu koşuyor gibi geliyor. İçinden gelmiyorsa madem hiçbir şey yapmak zorunda asla değilsin. Bir taraf sürekli bağları koparmaktan bahsederken ben hep kaybetme korkusuyla yaşayan, kırgın ya da haklı olduğumu düşündüğüm zaman bile sürekli özür dileyen taraf gibi hissediyorum kendimi. Hayatta hiçbir şey tek taraflı olmaz, ne ilişki ne dostluk nede arkadaşlık. Olmayınca olmuyor demekki. Bundan sonrası, kendime saygısızlık. Selametle"
Sürekli kıskanıp, tavır yaptığım için kız benden uzaklaştı tamamen. Ona bunu yazsam mı?