Aşk İlişkileri Geçmişi olduğu için kızı reddettim, küfür etti. Sürekli yazıyor, ne yapabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor İşte sen ilkel yobaz birisisin falan dedi.Umursamıyorum hala yazıyor.Ne yapmam lazım? Geçmişi olduğu için kızı reddettim, küfür etti. Sürekli yazıyor, ne yapabilirim? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Incoterms Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 462 cevap paylaştı. Hepimizin geçmişi var. Kendimizden daha iyisini aramaya çalışmak iki yüzlülük. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Dayı sen çok modern birisi Yorumla Incoterms +1 yıl Bunun modern olmakla ne ilgisi var ki? Yapan zaten her türlü gizli kapalı yapıyor. Yalnız senden daha tecrübeliyim. Yorumla Soran +1 yıl Bu tecrübe olayı farklı bu sitedekinleri geçerim o tecrübe de. Yorumla Incoterms +1 yıl Fazlasını yapanlar için bir şey diyemem. Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Bakire değil mi 0 1 Yorumla TheSaintBalloon +1 yıl Günah haram zinhar gatiyen yasak tövbe Yorumla
problem_değil Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Sen öyle değilsin ve sende olmayanı ondan istiyorsan kudurması çok normal 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. o ne kadar modern o tartışılır birşeyler yaşadığı için değil, istenmediği için çirkinleşmesinden 0 0 Yorumla
--Nightmonarch Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 99% +1 yıl Engelle geçsin. Hemen ılkel hemen yobaz oluyorsun 😅 Geçmişinden utanacak şeyler yapmasaydı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Geçmişini farklı da anlatabilirdi burdan kızın duzgun olduğunu çıkartabiliriz sen ne kadar iyisin ki 0 0 Yorumla
SezaiYanlız Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben mağaramda mutluyum de boş ver 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende öyle dedim kanka Yorumla
Cileklipudinkk Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Haklı. Sen de zamanında her haltı yiyip temiz kız isteyenlerdensin 0 0 Yorumla
Nanelimon12 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Senin gibilerde ne buluyorlar hayret yani çok mu yakışıklısın ya da zenginsin nedir yani 0 0 Yorumla
Sucuklu-Sütlac Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Konuşmak istemiyor isen engelleyeceksin bro 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Engelledim yavrum da gitmiyor. Yorumla
LordofJungle Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Nasıl bir gecmişi var? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bakire değil baya iyi vurmuşlar. Yorumla LordofJungle +1 yıl Ne şekilde reddettin? Yorumla Soran +1 yıl Başka taliplerim var sen beni meşgul etme yoluna bak dedim. Kudurdu Yorumla LordofJungle +1 yıl Sen kaba dil kullanmadığın halde küfür ederek yazıyorsa engelle geç ancak sende gecmişi yüzünden küfür ettiysen hak etmişsindir Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. evet yobazım artık yazma de engelle 0 0 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Engelle madem rahatsız oluyorsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl sen bakir misin 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Hayır seçiciyim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bakire kizlar bakir erkeklerle birlikte olmali. kendin bakir değilsin kiza ettiğin hakaretlere bak. ikiniz de ayni durumdasınız Yorumla Soran +1 yıl Ya sizin gibilerin nesli ne zaman tükenir? Leş koktu burası uzaklaşır mısın. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl senin neslin ne zaman tukenir orta dogu faresi seni Yorumla Soran +1 yıl Uza. Yorumla
Damla3594 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Modellik böyleyse benden uzak kal deseydin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Arkadan önden almış. Bana diyor FB takılalım yok dedim. Yorumla morveötesii0000 +1 yıl kendin farklı halt mısın Yorumla Soran +1 yıl Farklıyım. Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Engelle 0 0 Yorumla
benimioo6 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl herkesin geçmişi var 0 2 Yorumla benimioo6 +1 yıl Şimdi anladım Yorumla benimioo6 +1 yıl engelle bence ama anlamadığım, sende bakir değilmişsin? Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kendisi modern miymiş 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kendi çapında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her iki tampon da hasarlı bi de ha Yorumla Soran +1 yıl Hasarlı değil çürük hocam.:D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yol ver gitsin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nasıl geçmiş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bakire değilmiş arkadan ve önden almış. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Detay niye verdi ki. Eğer sen hiç yapmadiysan istemeyebilirsin haklisin Yorumla
Ruhkix Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Engeli bas 0 0 Yorumla
silea Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl engelle 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Engelledim yine yazıyor. Yorumla silea +1 yıl sikayet edicem de Yorumla Soran +1 yıl Gitmiyor Yorumla silea +1 yıl sikayet et Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hepimizin geçmişi var. Kendimizden daha iyisini aramaya çalışmak iki yüzlülük.
Dayı sen çok modern birisi
Bunun modern olmakla ne ilgisi var ki? Yapan zaten her türlü gizli kapalı yapıyor. Yalnız senden daha tecrübeliyim.
Bu tecrübe olayı farklı bu sitedekinleri geçerim o tecrübe de.
Fazlasını yapanlar için bir şey diyemem.
Bakire değil mi
Günah haram zinhar gatiyen yasak tövbe
Sen öyle değilsin ve sende olmayanı ondan istiyorsan kudurması çok normal
o ne kadar modern o tartışılır
birşeyler yaşadığı için değil, istenmediği için çirkinleşmesinden
Engelle geçsin. Hemen ılkel hemen yobaz oluyorsun 😅 Geçmişinden utanacak şeyler yapmasaydı
Geçmişini farklı da anlatabilirdi burdan kızın duzgun olduğunu çıkartabiliriz sen ne kadar iyisin ki
arkadan önlü grup mu yapmış bu? iyi etmişsin
Ben mağaramda mutluyum de boş ver
Bende öyle dedim kanka
Haklı. Sen de zamanında her haltı yiyip temiz kız isteyenlerdensin
Senin gibilerde ne buluyorlar hayret yani çok mu yakışıklısın ya da zenginsin nedir yani
Konuşmak istemiyor isen engelleyeceksin bro
Engelledim yavrum da gitmiyor.
Nasıl bir gecmişi var?
Bakire değil baya iyi vurmuşlar.
Ne şekilde reddettin?
Başka taliplerim var sen beni meşgul etme yoluna bak dedim. Kudurdu
Sen kaba dil kullanmadığın halde küfür ederek yazıyorsa engelle geç ancak sende gecmişi yüzünden küfür ettiysen hak etmişsindir
evet yobazım artık yazma de engelle
Engelle madem rahatsız oluyorsun
Neden üzüyorsun be kızı
sen bakir misin
Hayır seçiciyim.
bakire kizlar bakir erkeklerle birlikte olmali. kendin bakir değilsin kiza ettiğin hakaretlere bak. ikiniz de ayni durumdasınız
Ya sizin gibilerin nesli ne zaman tükenir? Leş koktu burası uzaklaşır mısın.
senin neslin ne zaman tukenir orta dogu faresi seni
Uza.
Modellik böyleyse benden uzak kal deseydin
Arkadan önden almış. Bana diyor FB takılalım yok dedim.
kendin farklı halt mısın
Farklıyım.
boş ver salla gitsin engelle daha yazamaz
Engelle
Haklıymış
ucuz normal
herkesin geçmişi var
Şimdi anladım
engelle bence ama anlamadığım, sende bakir değilmişsin?
Kendisi modern miymiş
Kendi çapında
Her iki tampon da hasarlı bi de ha
Hasarlı değil çürük hocam.:D
Yol ver gitsin
Nasıl geçmiş
Bakire değilmiş arkadan ve önden almış.
Detay niye verdi ki. Eğer sen hiç yapmadiysan istemeyebilirsin haklisin
Engeli bas
engelle
Engelledim yine yazıyor.
sikayet edicem de