Kizlar erkekle basm dertte?

Kizlar şimdi bir erkek var konusuyodum ama capkın baya capkın neyse date çıktık çok güzel geçdi farklı bakıyodu falan neyse ertrsi gun yine bulusmak istedi bulusamadım sehir deyismek zorunda kaldım okuyodum okul tatil oldugundan memlekete geçdim sonra az az konusmaya basladik oda tatildeydi ben aptalik edib dikkat çeken hikayeler atmaya başladım arabada felan buda o hikayelerden sonra soguk yapmaya başladı nednin anlamıyordum başda dedigm gibi oylesine konusuyoduk daha cok arkadascasna ben sonradan hoslansamda belii etmiyordum çunki erkek tam bi çapkın hoslandıgn felan sanmiyorum (hale çozemiyorum) bu soguk yapmaya başlayınca ben dozu daha da attirdim araya sogukluk girdi kavgalar fenan konusmamaya başladık kavgalarda hep bu hikaye falan icin oluyodu seni yalnış tanımışım felan diyodu (abartıcak bi şey yokdu oysa hikayemide ata bilirim normal düz hikaye) sana guvenmiyorum bi defa supe duydumu biter felan diyodu. Ben aptallık edib bunun kuzeni le konusdum ama oylesine kız arkadasım hoslanıyodu cocukdan oyle 3 kisi konusuyoduk bunu duyunca iyice kavga etdik nednin bile anlamadm tum bu tavrlari ne yapmaya çalışıyo ne yapmalıyım? (Harbiden biri akıl vermek isterse detaylı konuşurum buna ihtiyacım var
Kizlar erkekle basm dertte?