Kendimi bildim bileli çok yalnızım ta çocukluktan beri ne doğru düzgün ailem ne arkadaşım ne sevgilim var çok ama çok yalnızım. Çok yoruldum bunun bir çaresi yok mu?
Sevgili yap demeyin güzel bir kız değilim kimsenin yazdığı bile yok
Kendimi bildim bileli çok yalnızım ta çocukluktan beri ne doğru düzgün ailem ne arkadaşım ne sevgilim var çok ama çok yalnızım. Çok yoruldum bunun bir çaresi yok mu?
Sevgili yap demeyin güzel bir kız değilim kimsenin yazdığı bile yok
Güzellik ile ne alakası var, Sen şuna şu an ki Hayatın iyi değil, bu yüzden de Baya bir eziklik ve Çekingenlik Var desene.
Şimdi Bura da Oku dun Bana yaz diyenleri
Onlar bilmez senin halini Sen Kendine tutunacaksın Güçlü olacaksın Dış görünüşün bu gün seni iyi hissettirmiyor ama Senin için de ki cevheri bulman gerek şu an Ruhsal bir Bunalımın vardır Ama ileri. De Çirkinim deyip de Ne güzel olmuş insanlar var Umut bir ticaret değil senin için de ki Güç
O kadar haklısınız ki burdaki yaz bana diyenlerin amacı çoğunlukla yazışmak dinlemek anlamak yardımcı olmak değil konuya gelirsek çirkinim diye üzülmüyor daha doğrusu çirkinim diye yalnız olduğumu düşünmüyorum yani nedendir bilmem ama çok yalnızım eğer bu konudan anlıyorsanız sorununu anlatsam yardımcı olmaya çalışır mısınız
Ne demek bu hayat çukurun dan bir insanın çıkmasına vesile olmak bin hayırdır bir onur ve şeref meselesi bu
O zamandan özelden yazıyorum
Ok
Yazamıyorum
Ben yazdım
Cevap
12Cevap
Yazıyı sanki ben yazmışım gibi hissettim 😞 ah bu sorunun cevabını bir bilebilsem bir çaresi olduğunu bilebilsem galiba bu böyle devam edecek😞
Bazen düşünüyorum da bizim de sınavımız bu sanki
Halen buralardaysan dertleşelim bende aynı durumdayım.
Dertleşmek istersen yaz lütfen
Eğer gerçekten dinleyip yardımcı olmaya çalışırsan olur
Arkadaş olmak istersen olurum
Sanal arkadaş istemiyorum ama içimi dökmeye ihtiyacım var eğer dinleyip yardımcı olmak istersen özelden mesajlaşalım
Özelden mesaj attım
Cok var diyorsun ama yalnizsin
Yanlış anlamışsın hiçbiri yok çok ama çok yalnızım demek istedim
Yalnizlik Yaradana mahsus kafanla uyusan birisi sana denk gelmemis demek
Ama çocukluktan beri hiç mi denk gelmez kendimi bildim bileli yalnızm bazen o kadar çok koyuyorki bir şeyleri paylaşacak kimsenin olmaması arayıp soranının olmaması o kadar ağır ki anlatamam
Etrafindakiler kafana gore degil demek
Konusmak istersen yazabilirsin
Sen bana yaz o zaman. Yalnızlık cekme
Git birileriyle tanış o zaman
İstediğim kadar tanışayım olmuyor ki
Erkekler guzelige bakmazki delimisin sen
Yazayım sana
Yazayimmi
Yazabilirsin
Spor yap
Daha ben okulda yemekhanede yalnızım diye yemek yiyemiyorum sen bana spor diyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?