24 yaşındayım annem babam dışında kimsem yok. Şaka ya da abartı değil gerçekten kimsem yok. Ne bir kardeşim var, ne bir kuzenim var, ne akrabalarımız var, ne tanıdıklarımız var, ne bir arkadaşım var, ne bir sevgilim var, ne bir sevenim var. Hep böyleydi gerçi. Ama artık dayanamıyorum bu yalnızlığa. Hiçbir şey yapasım gelmiyor, depresyondayım, çok sıkılıyorum, çok mutsuzum, özgüvenim sıfır. Kendim kadar yalnız olanını hiç görmedim. Koca dünyada sadece ben mi bu kadar yalnızım merak ediyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Düşündüğün şey gerçekleşecek diyorum o kadar. Düşündüğün için her şey gerçekleşiyor. Daha da anlaman için düşüncelerin seni bu hale getiriyor. Düşündüğün şeyi istediğin için bunlar gerçekleşiyor. Kısacası yalnız olacağın algısını düşünmekten vazgeç önce kafa değişmesi şart. Sonra gerisi gelir...
03 Yorumla- 1 yıl
Gelmiyor kaç kişiyle konuştum. Bir de canım gibi bağlanıyorum
- 1 yıl
S**lak
- 1 yıl
@Cookieloverfalan yaz
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 951 cevap paylaştı. anlıyorum cogu büyük sehir insanı senin gibi. kimisi ufak bi cevre ile idare ediyor. iş yerinden uc bes arkadasla vs.
yasın güzel genc kızsın bu artı. hatun olarak arkadas edinmek cok zor olmaz bence. kızlar arasında dayanısma olur ordan kız arkadas edinirsin komsular vs bile. erkekler zaten az cok güzelsen direk akar yani. manita edinmek bi kız ıcın balıgın yüzmesi gibi. kusun ucması. :D sakka tabi abartıyorum da cok zor değil ya bence sevgili edinmek. begendidğin cocugu cesaretlendircek o da teklif etcek.
senin caren manita. bence senin gibi cok kişi var. keske yardım edebilsem. kalbin kırık belliki
05 Yorumla
Soran1 yılHiç çıkma teklifi almadım şuana kadar erkekler yalnız kızları tercih etmiyorlar ortam kızı olanları ve zengin olanları tercih ediyorlar şuana kadar kimse hoşlanmadı bile benden
- 1 yıl
erkeklerde kızlara teklif etmek icin yalnız ya da ortam kızı seklinde bi ayrımı oldugunu sanmıyorum. tabi sen piyasaya cıkmıyorsan adam sana nerden yaklassın. sosyal medyadan yazar en fazla. bu devirde erkekleri de anlamalı bence bayanlar. erkek olmak ilişki işlerinde zor. olurda bi manyak bi kıza yanasırsan sıctın. namu taciz dese yandın. dengeyi kacırmaman gerek. sana yüz verdiğinden emin olmazsan kıza kız kalbini de kırabilir. bi kelamıyla. hıg der kalırsın bişeyde yapamazsın. o yüzden erkek nesli çekingenleşti. eski cüretkarlık yok. mekanda kızlara kesmeye bile bi cekiniyorlar. olduya kız mekan sahibine soyledi. way kızları rahatsız ediyon vay hanzo vay taciz. yani abartıyor diyebilirsin ama bu korku bilinc altında bence yerleşti. metroda kızın yanına oturmuyorlar erkekler. aman abi neme lazım diyorlar. elin bi değse dirseğini bi cıglık yok anlatamazsın da kendini. neyse bu kadar acitasyon yeter.
erkekler demem o ki net işaretler beklyiorlar. zengin kızlara ilgide bence senin kuruntun hiç alakası yok. ılk kezduyuyorum. zengin kızı tasımak zordur. istenmez hatta. egosu olur denir cekinilir.
neyse hadi sana 1 hafta vereyim bi parktır böyle piyasa mekana her gün git hep aynı saatlerde soyle suslenerek ozenerek. 1 saat takıl ama elinde telefon olmadan. ekmek cıkacaktır.
Soran1 yılEn güzel halimle gittiğimde oluyor ama kimse bakmıyor bile çünkü her erkeğin yanında birileri oluyor ben hariç tüm kızları istiyorlar
- 1 yıl
denemeye devam 1 hafta sadece. orada görüntü ver hatun kişi olarak. begenen pusuya yatacaktır her zaman fiks saatte gittiğinde. erkeklerde kız istiyorlar. orada yanlız bi kız kahvesini yudumluyoru görsünler. misafiri gelcek sekilde de durma. 1 haftada olmazsa söz ben alcam seni:D
Soran1 yılErkekler yalnız kız görünce itici buluyorlar bunu ezik görüyorlar bu yüzden çekici bulmuyorlar
Gizli Üye(36-45)1 yılPeki gerçekler Akrabalarınız yok mu var da iletişiminiz mi yok okulun eğitimin işi nedir peki evden hiç çıkmıyor musun mesela bunların seni tanımak için soruyorum Lütfen yargıladığımı düşünme Ayrıca senden daha kötü durumlarda olan insanların olduğunu bilmeni isterim Mesela ben bir ailem var ama hiç iletişimim yok kendimi bildim bileli 5 farklı şehirde savrulup durdu evden 11 yaşında ayrıldım şimdi yaşım 40'ı geçti Yalnızlıktan başka hiçbir şey bilmedim Yani senden daha kötü durumda olan insanların olduğunu bilmeni isterim.
00 Yorumla
Bendede durum aynı 26 yıldır okul arkadaşları okul bitene kadar senin kadar yalnız değilim ama yalnızligi seviyorum arada insan sıkılıyor ama yapacak bir şey yok uğraş falan bulmaya çalışıyorum konuşmak istersen (arkadaş olarak) yazman yeterli
04 Yorumla
Soran1 yılGüzelim aslında bakımlıyımda sadece aşırı güzel değilim adriana lima gibi değilim ama hiç sevenim olmadı hiç çıkma teklifi almadı çirkin erkekler bile istemiyor beni çünkü kimsem yok yalnızın sosyal değilim erkekler bu tarz kızları istemiyorlar sosyal ortamcı zengin ailesi geniş özgüvenli kızlardan hoşlanıyorlar bu yüzden
- 1 yıl
Hiçte bile şahsen sevdiğim kızın ha bire ortamlarda olmasını istemem sosyal medyada sürekli fotoğraf ve video paylaşıp kendini birilerine beğendirmeye çalışan kızlardan hoşlanmam aksine utangaç sade çevresi çok olmayan aklına girip celmeye çalışmaya çalışan arkadaş gurubu olmayan birini tercih ederim ki böyle bir kızda senin gibi olur ve evden çıkmaz sonuç bulunmaz Hint kumaşı misali olur şahsen ben isterim sadece hayatında ben olayım bencilce olabilir ama benim hayatımda kimse yoksa onunda olmasını istemem ve tüm zamanını bana harcamasını isterim böyle ilgiye bogsun beni 😊
- 1 yıl
Bide şunu eklemek istiyorum özelikle çevresi olupta kimsesiz olmaktansa hiç çevrem olmasın daha iyi şahsen bir sürü akraba kardeş vs ama boş yani sürekli yalnızım bazen arayacak birini düşünürsün dertleşmek içini dökmek tam anlamıyla seni anlayan biri ama yok sonra açarım bı şarkı işime bakarım
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
49Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı.
u 1 yılBende yalnızım kimsem yok maalesef
01 Yorumla
Soran1 yılKonuşalım mı
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Kendine sosyalleşmek için bir şeyler bulabilirsin. Kurs olabilir , okul olabilir ya da iş olabilir.
01 Yorumla
Soran1 yılSosyalleşemiyorum hep çevresi geniş olanlar kardeşi vs olanlar birbirleriyle takılıyorlar beni ezik görüp dışlıyorlar
Gizli Üye(25-29)1 yılSenin gibi hiç akrabam yok, buluşacağım bir arkadaşımda yok eksiden yalnızlık hoşuma gidiyordu ama artık dayanamıyorum. Kahve içip buluşabileceğim 1 kişi bile yok.
12 Yorumla
Soran1 yılBenimde aynı ama senin illa kardeşlerin vs vardıe
Cevap sahibi1 yılyok :(
1 yılŞimdi sen hiç okulda gitmedim dersin diye ödüm kopuyor okul arkadaşında olmamış buyuzden 😂
04 Yorumla
Soran1 yılGittim ama hiç arkadaşım olmadı herkesin çocukluktan vs kendi arkadaşları kuzenleri kardeşleri vs var hep dışlandım
- 1 yıl
Neden dışlandım dedin milletin tavuğuna hep kışş mı diyorsun geçimsiz birimisin bence senin soru bizi keklemek gibi geliyor 🤣🤣
Soran1 yılHayır niye kekleyim sizi kötü durumdayım içimi döktüm sadece
- 1 yıl
Tamam kardeşim Allah yardım etsin iyi geceler 😊
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim hissiyatıma öyle geliyor ki, siz isyancılar gibi konuşuyorsunuz. Bende mutlak yalnızım lâkin zerre miktar mutsuzluk, yalnızlık hissi ve depresyon gibi durumları ve halleri yaşamıyorum.
03 Yorumla
Soran1 yılYalnız olduğuna emin misin? Hiç mi kardeşin vs yok?
Cevap sahibi1 yılKardeşlerim var lakin hiç birisi ile bir bağım ve iletişimim yok belki beş yıldır görüşmüyoruz, anne ve baba da buna dahildir, beş yıldır görüşmüyoruz.
Ve bu tarz şerler ne benim kafama takılıyor, ne duygularıma ilişiyor nede üzüntü vermiyor ve veremiyor ve vermeyecektir.
Soran1 yılNapıyorsunuz tüm gün? Bir gününüz nasıl geçiyor?
1 yılKendin bişeyler yapmalısın insanlarla sohbet et girişken ol tanış sevil sev canayakin ol
010 Yorumla
Soran1 yılOluyorum zaten ama kimse istemiyor beni yalnız olduğum için kimsesiz birini değilde çevresi geniş kişiyi tercih ediyor insanlar
- 1 yıl
Ben anlamadım kız degilmisin sen zaten illaki birkaç erkeğin peşinden koşması lazım ol biriyle iste
Soran1 yılŞuana kadar hiç çıkma teklifi almadım beni hiç hoşlanan seven bir erkek olmadı
- 1 yıl
Kendini göstermiyosan goremezlerki sosyal medya kullan fotoğraf paylaş bakımlı ol fiziğini yüzünü güzel göster illaki biri ister onun ilgisi sevgisi yeterde artar bile☺️ çevresi geniş biri olursa yeni insanlarlada tanisirsin hem
Soran1 yılSosyal medya hesabım var zaten çirkinde değilim bakımlıyım vs ama hiç yazan hoşlanan tanışmak isteyen çıkma teklifi eden olmadı en fazla kekolar ya da amcalar yazmıştır nadir olarak
Soran1 yılÇok kısmetsiz biriyim olay bu
- 1 yıl
Hmm bilemedim canım ya hoşlarına gitmiyorsun demekki yapcak bişey yok o zaman
Soran1 yılEn çirkin erkek bile istemiyor beni düşün
- 1 yıl
En çirkin kızlar bile illaki birini buluyor sende büyü ilaç biseymi var acaba niye böyle oldu
Soran1 yılEvet bende buna şaşırıyorum tipimi gören hiç sevgilim olmadığına inanmıyor çirkinlerin bile şimdiye en az 5 tane olmuştur diyorlar cidden dünyada benim gibisi yok çok kısmetsizim çirkin erkekler bile istemiyor beni
- Kişilik & Karakter konusunda 662 cevap paylaştı.
1 yılÖncelikle özgüven geri gelmeli sonra yeni birileri le tanis
08 Yorumla
Soran1 yılÖzgüvenim yalnızlıktan yok
- 1 yıl
İnsan içine çıkmalısın farklı aktiviteler olsun Hobby spor gibi evde kimse seni görmez duymaz
Soran1 yılİnsanlar beni sevmiyorlar hiç arkadaş edinemiyorum çünkü çok iyiyim ve saf olduğumu düşünüyorlar üstüne yalnızım bu da onları iyice kaçırıyor herkes sosyal çevresi ailesi geniş kişileri tercih ediyorlar
- 1 yıl
İyiliğini dozunda göster hak edene iyi ol emin ol senin de denginde güzel arkadaşlar çıkar karşına
Soran1 yılYok her şeyi denedim olmuyor iyi olduğumu belli etmemeye çalışsamda hissediyorlar enerjimden vs mesela en ufak bi yanlışım olsa nefret ederler ama kötü biri her türlü hatayı yapsa yine seviliyor
- 1 yıl
Biz insanız unutma herzaman yüzde yüz olamayız olmak zorunda değilsin aynı şey arkadaş çevremiz içinde geçerli herkesin kusuru oluyor normal
Soran1 yılHerkesin kusuru olabilir ama benim olamaz çünkü benim en ufak kusurum olunca insanlar ölmemi istiyorlar deli gibi nefret ediyorlar benden çünkü fazla iyiyim bu yüzden en ufak hata bile çok bana
- 1 yıl
Sen gözünde çok büyütüyorsun insanları tabiki kusurunda olur sen sadece yanlış insanlara denk geldin
1 yılBak benim kullanıcı adıma :) yani sadece sen yalnız değilsin
01 Yorumla- 1 yıl
Ayrıca yorumları okudum tipin kötü de değilmiş nasıl birisini bulamadın ki? Hadi bende tip yok o yüzden bakan olmuyo peki sen :)
- Kişilik & Karakter konusunda 749 cevap paylaştı.
1 yılTek olmakta iyidir kimsenin kimseye tehammülü yok
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılTek değilsin dizi film izle en azından dış dünyadan koparır seni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılbenim kardeşlerim var ama kendimi yalnız hissediyorum yaşım 31 oldu hiç sevgilim bile olmadı. Çekingen ve depresyonda olduğum için konuşacak mecalim bile yok o yüzden birazda
011 Yorumla- 1 yıl
Hmm
- 1 yıl
Kimisi depresyonda değil taklidi yapıyorum ozmn herkes boyleyse
Cevap sahibi1 yıl@Cookieloverfalan nasıl yani anlamadım
- 1 yıl
Herkes depresyonda. Kimisi saklıyor kimisi disariya vuruyor demek ki
Cevap sahibi1 yıl@Cookieloverfalan ben saklıyorum genelde. benim yaşadığımı başkası yaşasa dayanamaz
- 1 yıl
Bn de kendi yaşadıklarıma dayanamıyorum.
Cevap sahibi1 yıl@Cookieloverfalan neler yaşıyorsn ki
- 1 yıl
boş ver bir de buna üzülme
Cevap sahibi1 yıl@Cookieloverfalan bişey olmaz anlat sen dinlerim ama aşk ilişkileri ise anlamam o işlerden
- 1 yıl
Hayır bee
- 1 yıl
Tm
1 yılŞu an kendini iyi hissetmiyorsun. Takma bence. iyi olur her şey.
02 Yorumla
Soran1 yıl24 yıldır iyi olmadı
- 1 yıl
Şu anki psikolojim böyle diyor. Hayatı dolu dolu yaşamaya bak dün artık yok geride gelmicek.
Gizli Üye(25-29)1 yılBn de öyleyim bi annem bi babam var
Onlarla da adam bozuk zaten
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAramm
Soran1 yılHangi şehirde yaşıyorsun
Cevap sahibi1 yılBursa
İnsan kendi içinde yalnız hissedebilir çoğu zaman ya da çevresinde birileri olmayabilir öyle zamanlar da Allah'a dua etmeni tavsiye ederim.
21 Yorumla
Soran1 yıl24 yıldır yalnızım ve dua ediyorum
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSenden daha kötüsü benim anne baba da dünyada değil. Ben de yalnız yaşıyorum. O kadar da üzme kendini.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen de çoğu zaman yalnızım merak etme sırf bu yüzden yanlış insanlara bağlandım ama pişman oldum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSal gitsin ortak, çözümü sadece alışmak. Ben alıştım, muhtemelen zamanla sende alışırsın.
05 Yorumla
Soran1 yıl24 yıldır yalnızım
Cevap sahibi1 yılYaş kaç?
Soran1 yıl24
Cevap sahibi1 yılSanırım sosyal medyanın cafcaflı birliktelik ve sözde özgü enli tiplerine fazlaca maruz kaldın.
Soran1 yılHayır ne alaka
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim de durumum benzer sana biraz. Akrabam, kuzenim veya arkadaşım yok bu yaşıma kadar olmadı. Benle kafa dengi değil hiçbir akrabam kuzenim vs. Sadece kardeşlerim var. Ama ben de çok bunaldım.
01 Yorumla
Soran1 yılOlsun en azından kardeşlerin var onlarla takılıyorsundur geziyorsundur seni destekliyorlardır. Hangi şehirde yaşıyorsun
1 yılbaşkaları sana yalnızlık kötüdür dedi diye mi, kötülüyorsun
yoksa sen düşünüp mü bu sonuca ulaştın.
02 Yorumla
Soran1 yılKimse demiyor böyle bişey ben yaşıyorum ben kötü diyorum çünkü kötü bişey düşünsene 24 yıldır yapayalnızsın bir kardeşin bile yok hiç hayatını yaşayamadın tüm gün kendi kendine konuşuyorsun evdesin sürekli
- 1 yıl
o zaman, kendi geçimini kendin sağlıyor olman lazım ve tüm her şey omuzlarındayken,
yalnızlığının sana dert olmaması lazım, boş boş oturunca yalnızım falan diye üzülürsün.
boş kalmaktan dolayı olur yani. benim deneyimim bu şekilde.
1 yılyalnızlık Allah'a mahsustur, elbet bir gün bulacaksın zamanını harcayacak kişi
00 Yorumla
1 yılErkeklerin %80'i böyle, biz yalnızız diyince incel diye dalga geçmesini biliyorsunuz mk..
02 Yorumla
Soran1 yılYoo ben kimseyle dalga geçmiyorum ayrıca hiç benim gibi yalnız olan ne erkek ne kadın görmedim özellikle kadınlar asla yalnız kalmıyorlar ben bi mucize gibi bişeyim hiç çıkma teklifi bile almadım en çirkin kızlar bile alıyorlar seviliyorlar vs beni tipimde kurtarmıyor çünkü yalnızım erkekler yalnız kızları sosyal olmayan kızları ailesi olmayan çevresi geniş olmayan kızları sevmiyorlar hoşlanmıyorlar bile
- 1 yıl
oo en çok aradığım kız tipi, çevresi olmicak ki hep benle ilgilensin. zaten çevresi olan sosyal kızlar da bana bakmaz.
1 yılBenimle aynı durumdasın ama ben bunu aştım sende aşarsin merak etme
04 Yorumla
Soran1 yılHiç kardeşindemi yok
- 1 yıl
Ablam var onun dışında sevgilim yok arkadaş fazla yok olsa bile ayda yılda bir konuşuyoruz
Soran1 yılO zaman benimle aynı durumdasın deme
- 1 yıl
Kızım onlarla da çok konuşmuyorum emin ol insanoğlu sıkıntı fazla insan olsa ne olur olmasa ne olur
1 yılSohbet arkadasi edin kendine arada onunla sertleşip rahatlarsın
010 Yorumla
Soran1 yılNerden edineyim bulamıyorum ki hiç
- 1 yıl
Buradan da bulabilirsin
Soran1 yılYok bulamadım hiç şuana kadar burdan
- 1 yıl
Burası üzerinden biriyle sohbet edersin
- 1 yıl
Sohbet ederiz sorun değil
- 1 yıl
Tabi sende konuşmak istersen
- 1 yıl
@jolieanjeli sana istek atılmıyor
- 1 yıl
Niye ki
- 1 yıl
Ben de fark ettim eksperim dusuk diye mi önceden atılıyordu
- 1 yıl
Nsil duzelir bu
Yalnızlığı gidermek için erkek arkadaş bul ben e
00 YorumlaNeden hiçbir akraban yok?
02 Yorumla
Soran1 yılŞanssızlık
1 yılÇalış, sosyalleşirsin
03 Yorumla
Soran1 yılÇalışamıyorum sıkıntıdan kimse benimle konuşmuyor çok sıkılıyorum çalışmaktan değil sıkılmaktan sessiz olmaktan yoruluyorum
- 1 yıl
Kimse seninle konusmuyor değil sen konusmak ıstemıyorsundur Türkiye'de bir kız erkeğe yazıyorsa mesela yüzde 90 'ı konusur cevap yazar bunu bilmek icin alim olmaya gerek yok... Diğer ihtimal muhabbet basladıgında kendini gerı cektıgın özgıvenını dusuren mevzular vardır önce onları bir cozmen gerekir...
Senin kendine güvenini ne kırıyorsa onun üzerine git.. Sonrası çorap söküğü gibi gelir. Kendine güvenmeyen insan karsısında ki dunyanın en guvenılır ınsanı da olsa ona guvenıp acılamaz.
Soran1 yılBen konuşuyorum hep erkekler kaçıyor yazmıyorlar cevap vermiyorlar konu açmıyorlar kızlarda aynı şekilde
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılAslında bazen herkes böyle olmak ister
04 Yorumla
Soran1 yılYok kimse istemez
- 1 yıl
Emin ol ben isterdim
Soran1 yılOl o zaman
- 1 yıl
Olamıyorum insanlar rahat bırakmıyor
Nerde yaşıyorsun
- Kişilik & Karakter konusunda 637 cevap paylaştı.
1 yılBenim anam babam da yok ben kazandım yuppiii
020 Yorumla
Soran1 yılKimle yaşıyorsun
- 1 yıl
Kirada
Soran1 yılTek mi yaşıyorsun
- 1 yıl
Yess
Soran1 yılPeki tüm gün napıyorsun
- 1 yıl
Çalışıyorum laboratuvardayım
Soran1 yılorada hiç arkadaşın yok mu
- 1 yıl
Fazla konuşkan değilim sadece işe odaklanıyorum
Soran1 yılAnne baban nerede ya da kardeşin vs yok mu ve hiç canın sıkılmıyor mu
- 1 yıl
Ölüler
Soran1 yılBaşın saolsun peki hiç akraba vs yok mu
- 1 yıl
Kendilerine faydaları yok bana mı yardım edecekler sjjs
Soran1 yılEn azından konuşuyorsundur evlerine gidiyorsundur geziyorsundur kuzenlerle falan sevgilindemi yok hiç mi sosyal hayatın yok hiç mi arayıp soranın yok
- 1 yıl
Yok knk bu dediklwrin yok jdjsjs ben salmısım umursamıyorum artık dunyayi o kadar
Soran1 yılYok valla inanasım gelmiyor ilk defa kendim dışında böyle biriyle konuşuyorum en azından bi kardeşin vardır ya da kuzenin diye düşünüyordum tebrik ederim hiç bu kadar yalnızını görmemiştim kendimden başka
- 1 yıl
Kardeşim de kanserden kaybettim. Anlayacağın yukarıdaki bana özel bir cehennem hazırlamış bu dünyada
Soran1 yılBaşın sağolsun çok üzgünüm. Umarım karşına çok iyi insanlar çıkar. Çok iyi dostların ve seni gerçekten seven eşin olur. Benimde sadece annem babam var onun dışında aynı durumdayız. Umudumda tükendi gerçi ama öylesine yaşıyorum işte. Psikoloğa falan gidicem.
- 1 yıl
Bu dediklerine sen bile inanmıyorken bana diyorsun komik sjjsjs
Soran1 yılNapıyım kanka gel birlikte intihar mı edelim diyim ya da sonsuza dek yalnız mı kalalım diyim bi umut yaşıyorum işte sanırım gerçi ölü gibiyim
- 1 yıl
Bende sadece yaşıyorum işte buna yaşamak denirse burada zaman geçiyor milletle uğraşıyorum işte zaman geçsin diye
Ben varım, daha beterim
00 Yorumla
1 yılEn azından bu konuda yalnız değilsin
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılVakti gelince olur
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBende yalnizim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılailenle mi yaşıyorsun?
012 Yorumla
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılilk önce aile evinden kurtulup kendi ayaklarının üstüne basman gerekiyor. hayatımda zorlukları aşarken bu insanlarla tanışacaksın zaten. konfor alanından çık
Soran1 yılAile evinden nasıl kurtulayım
Cevap sahibi1 yılsürekli aile evinde mi kalacaksın?
Soran1 yılEvet annemler ayrı eve çıkmama izin vermezler ve zaten hiç param yok
Cevap sahibi1 yılniye çalışmıyorsun
Soran1 yılÇok kötü bir psikolojideyim içimden hiçbişey yapmak gelmiyor intihar etmemek için antidepresana başladım
Cevap sahibi1 yılaslında çalışmaya başlasan kendi potansiyelinin farkına varacaksın. uğraşın olacak ve özgüvenin yerine gelecek
Soran1 yılÖzgüvenim olmadığı için çalışırken çok sıkılıyorum sıkıntıdan yoruluyorum kimse konuşmuyor benimle hep ben konuşmaya çalışıyorum hep dışlanıyorum çok terbiyeli saygılı sessiz sakin biriyim tuhaf buluyorlar kötülük sinsilik kurnazlık sıfır bende bu yüzden istenmiyorum
Cevap sahibi1 yılbaşkalarının ne düşündüğünü niye umursuyorsun, illaki senin gibi biri karşına çıkacak. hayat bu
Soran1 yıl24 yıldır hiç çıkmadı işte sorun bu bi yerden sonra insan mahvoluyor düşünsene doğduğundan beri yalnızsın kardeşin bile yok
Cevap sahibi1 yılçıkacakkkk illaki çıkacak. sağlığın elden gitmesin yeter. diğerleri hep gelir.
- Kişilik & Karakter konusunda 383 cevap paylaştı.
1 yılYaz istersen konuşuruz
00 Yorumla
1 yılBen de öyleyim 22 yaşındayım
02 Yorumla
Soran1 yılHiç kardeşin yok mu
- 1 yıl
Knka kardeşmle muhattap olmyoz şehir dşşnda
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Cşdden mi
01 Yorumla
Soran1 yılEvet maalesef
- Kişilik & Karakter konusunda 422 cevap paylaştı.
1 yılsen nasıl ölmedin be
014 Yorumla
Soran1 yılYaşayan ölüyüm
- 1 yıl
cidden hadi aileden kimse yok da öpüşüp sevişeceğin biri de mi olmaz
Soran1 yılO olmasada olur zaten büyük ihtimal hiç olmayacak çünkü şuana kadar hiç çıkma teklifi bile almadım bu yüzden evliliği öpüşmeyi vs düşünemiyorum
- 1 yıl
saçmalama o kadar da değil güzel değilsen bile en azından çekiciliğin vardır belki etrafındaki erkekler çekiniyor yaklaşmaya
Soran1 yılGüzelim çekiciyim fakat hiç şuana kadar çıkma teklifi almadım hatta hoşlanan bile olmadı hatta dünyadaki en çirkin erkeği düşün o bile istemedi beni
- 1 yıl
tamam işte hem güzel hem çekiciysen kabul etmez diye korkmuşlardır. yoksa sırf kalçası güzel diye bile peşinde koşarlar
Soran1 yılDiğer tüm kızların sevgilisi oluyor seveni oluyor onlardan niye korkmuyorlar kabul etmez bu vs diye? Ayrıca tipe bakan biri değilim ama bana denk gelenler tipe bakıyorlar beni beğenmiyorlar hemde en çirkinleri ama başka kızlara bakıyorum güzel değiller yinede seviliyorlar bana gelince güzel olsam bile istenmiyorum
- 1 yıl
sen emin ol özellikle kalçan güzelse benim dediğim gibidir durum :D
Soran1 yılYok yine kimse istemiyor
- 1 yıl
ben olsam seni havada karada götürürüm :D ordaki erkeklerde sorun var bence :D
Soran1 yılBu seferde seni ben istemem çünkü ben kalçama bakıcak birini değil kalbime bakacak birini isterim
- 1 yıl
benim için vücut önemli. kalçasını beğenmediğim birinin kalbine bakmam önce kalça beni aşık etmeli :D
Soran1 yılO zaman umarım paraya bakan biri denk gelir sana
- 1 yıl
ama sen böyle kaçarsan olmaz tabiki
1 yılDinle kafani
04 Yorumla
Soran1 yıl24 yıldır dinliyorum zaten
- 1 yıl
Ne guzel işte mis
Soran1 yılİyi sende benim kadar yalnız kal görelim mis mi değil mi
- 1 yıl
Yalnız degilim ama yalniz olmak isterdim ada da ormanda ya da çölde
Buna neden olan şey ne sence
07 Yorumla
Soran1 yılAllah
Soran1 yılAllah böyle şanssız yaratmış işte. Kardeş vermemiş akraba vermemiş vs
Soran1 yılAkraba olmaması çok iyi değil çok kötü bişey
Yalnız değilsin
04 Yorumla
Soran1 yılYalnızım
Soran1 yılAnlat
Bende sıkılıyorum
Yalnız hissediyorum00 YorumlaArkadaş edin
00 Yorumla
1 yılBende de aynı durum :( Kabullendim artık.
00 YorumlaNeden arkadaşın yok
00 Yorumla
1 yılyanlızlık bazen çok iyi değil mi
00 Yorumla
1 yılBende yalnızım konuşacak kimsem yok gibi..!
00 Yorumla
1 yılMesaj atabilirsin istersen konusalim
00 Yorumlaben varım annem babamda yok tek tabanca
00 YorumlaÜzücü ya senle arkadaşlık yapmmak isterdim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBnmde ayni sadece ailem
04 Yorumla
Soran1 yılKardeşindemi yok
Cevap sahibi1 yılVar ama yok
Soran1 yılBenimde aynı deme o zaman
Cevap sahibi1 yılcanım konusmadigin insani napacaksin
Aynısı ya
12 Yorumla
Soran1 yılKaç yaşındasın
- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılBen varım 😊
00 Yorumla
1 yılNasıl birisin
02 Yorumla
Soran1 yılFazla iyi, sessiz sakin, utangaç, dürüst, sabırlı, merhametli, güler yüzlü, sadık, düşünceli, saygılı
- 1 yıl
Bende yalnızım böyle sıkılıyorum çok
1 yılHangi takımlısın
02 Yorumla
Soran1 yılNe alaka
- 1 yıl
Söyle
Allah sana yeter
02 Yorumla
Soran1 yılSende yerimde ol ve o zaman gel bende sana Allah sana yeter yazayım
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında