Bir kizi evlilik hayalleri kurdurup kurdurup onu evliliğe ikna etdikten sonra yüz üstü brakmak cidden şerefsizlik sürekli şöyle evlenicez böyle evlenicez ve sadece nude için bunlar bu nasil bir insaf nasil bir yanaşma karşindaki hiçmi insan gibi gelmiyor sana ya bir senelik ilişkinin hiçmi anlami yoktur arkadaş insan geriye dönep baktiğinda hiçmi demez bu kiz kimseye kanmiyordu bir tek bana inandi diye
Güncellemeler
+1 yıl
Güncell
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Daha ne şeref yoksunları var bir bilsen ben tacize uğradım nerdeyse tecavüz edecekti çok korktum aramiz bozulduktan sonra da resmimi istedi aldi direk engelledi
Şerefsiz dolu gerçekten her taraf ve iğreniyorum bu hayatdan
Evlendikten sonra hakkına girmesinden iyidir
Evleniceği kadina göz bebeği gibi bakicak
enişte vur kaç yapmaya çalışmış geri dönmesi muhtemel ama kapıyı açıp açmamak sana kalmış :)
Uzaktan ilişkiydi sadece nudeyle yetindi bence çikip gitdi def oldu
efendi erkek yerine pç tercihinin başka bir mağduru
Bakirim dedi ailesine saygiliydi inanin öyle efendi görünüyordu ki
sürekli nude isteyen ve önemli şeyleri geçiştiren sürekli zevkini düşünen bir erkek ne kadar ciddi olabilir?
Hiç bir önemli şeyi geçiştirmiyordu ki 4 ayda 3 kere nude foto istedi
Yani öyle kendini şübheye sokturucak bir şey yapmadi gayet güzel sevgi ilgi verdi onun için kandim zaten
çok geçmiş olsun keşke insanların alnında ne olduğu yazsa seni çok iyi anlıyorum
Çok teşekkür ederim haklisiniz 🙏
Üzüldüm senin adına erkek Lee değil kızlarda var şerefsiz bende senin gibi kandirildimhayal kurup hayrllerin heba olması çok büyük bir tranva Allah Sanada banada bizim gibi durumda olanlara da yardım etsin
Amin anliyorum okuyorum burada bazi kizlarin yaptiğini da Allah her kese sabir versin inşAllah iyi insanlarla karşilaşiriz
Amin iyi insanlar kötü insanların elinde ziyan oluyor
Seninle arkadaş olmak istiyorum sende uygun gorursen gizliden çıksam eklermisin dertlesiriz olmadı
Ne kadar çok insan aynı şeyi yaşamış benim de başıma geldi
Sizede Allah güç versin hayırlı insan larla karsilastirsin
Size istek attik eklermisini banada takip atarmisiniz konuşalım dertlesilim sizin içinde uygunsa
Gav at işte başka ne diyelim
Birde başkalarina gav at diyor inaniyormusunuz milletin namuslu kizini kirletiyor sonrada onlari alana gav at diyor şerefsiz
Sen ne diyosun be herkesi benle bir kıyaslama burdaki çoğu erkekden daha şerefli onurlu biriyim bir tane kız eli değmedi elime adamı sinir etmeyin be yeter ulan sana bunu yapana daha ne diyim adamın dibi mi diyim ne haliniz varsa görün bunları hakediyorsunuz
Size bir şey demedimki bana bunu yaşatan adama diyorum
Kusura bakma sinirlendim bi an özür diliyorum yeter ulan diye bağırdım evin içinde bide
Yok yok hiç sorun yok anladim zaten yalniş anladiğinizi
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim 🙏
Artık sevmiyo olabilir ne var bunda.
Adamin bana geliş sebebi nudeymiş
Sapık işte kurtulduğuna sevin geç.
Öyle çok şükür
abi cidden sinirlendim şu an bunu okuyunca ya 🤦
Birde bunu yaşayani düşün nasil bi darbe
biliyorum böyle iğrenç tipler çok var, bir kızı yarı yolda bırakmak ne ya bunca şeyden sonra, ona şerefin ve namusuna sahip çıktığını gibi sahip çıkman lazım
Ne sahip çikicak kendisinde bile yokken sorsan başkalarina güzel kardeşim diyor abi milletin temiz namusunu kirletiyorsunuz sonra o kizlari öyle kabul edenlere güzel kardeşim diyorsunuz bu nasil şerefsizlik
dikkat et ve ders çıkar bundan bir daha asla böyle tipleri hayatının yakınına bile alma lütfen
Öyle yapicam hayatimin dersini aldim , teşekkür ederim 🙏
nereden tanişmistiniz çocukla ve yaşlar?
İnstagram ,20 ben 23 o
size bir şey sormam lazım, oo++(ze (l ((den sorabl+rmiyim?
Daha yenimi anladın bunu sevistikten sonra atmis
Sevişmedik , seviyordu evlenicez falan dedi öyle kandirdi
İstediğini alınca bıraktı yani sonuç olarak dimi
Evet
Ozman erkeklere artık güvenilmiyecegini anlamsindir biraz senin için açıda olsa
Çok şükür aklim geldi başima geçte olsa
Bidaha kimseye güvenenme arkadaş olma guvenme
Bazen insanların güvenmek istediği sigina bileceği limanlar olmasını ister sen yanlış yere demirler inan iyi insanlar vardır sadce doğru kişiyi bulman lazim
Bende tamamen böyle bir şey istemiştim yazik oldu hayallerime
Hayat bitmedi herzaman devam ediyor kendini üzmene gerek yok yoluna bakmalısın üzülerek hicbirsey degistiremezsin
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim aynı durumu bende yaşadım iyi bilirim
Vur Kaç tatktiği bu :D
Neden böyleler
zevkine göre bir partner ile takılmak istemiş.. ve sonrasında da şerefsizlik yapmış işte.. nedeni bu.. karakter eksikliği.. direkt söylemeli insan.. senle takılacam ötesi yok keyfimize göre yatıp kalkalım gezelim tozalım doyunca da ayrılalım diye..
İnaniyormusunuz elli kere söyledim fikrin ciddi değilse söyle bak ben ciddi ilişki istiyorum almayacaksan söyle diye şerefsiz şerefsizdir
Alacağını almak içinmiş demek hepsi..
Artistlik ve şerefsizlik
herkesin arzusu başka..
halen rahatlamadın mı sen ya... bir soğuk su iç... bir duş al falan..
Yok geçmiyor 1 ay oldu tam böyle tesellilerde fayda etmiyor artik kafayi yiyicem nasil kandim diye
Mutlu olucakmi o karisiyla?
arınmalısın detoks moduna gir temiz sayfa aç
Açicam da ne biliyim Allah sabrimi versin
Akıl vermiş fikir vermiş. sabrını da sen düşünmek yerine yoluna bak
İnşallah silmistir nudeyi
Sanmam inşAllah şantaj etmez
İnşallah şantaj etmez kapalı misin açık mı aciksan bişey olmaz ztn millet croplarla geziyir
Açığmda öyle göbeği açik falan giyinmedim hiç, yani giyinirken fazla açik yerlerim görünmüyor o yüzden baya sorun denize bile gitmem
Hadi yaa baya sorunmus inşallah 1 taneden fzla atmamisindir karakteriyle yapmaz bişey blkide sevmiştir atmz biyere
Sevmemiş hiç ama annesinin numarasi var bir şey yaparsa biliyor şikayet ederim rezil ederim diye onun için sanmam fazla risk almaz alarsada savciliğa falan şikayet ederim
Hee annesini taniyorsan o zaman cesaret edemez yaa yaşlar kaçtı acaba
20 ben 23 o
Hm yaslarinizda varmış yine kulağına küpe oldu bidaha evlenmeden göstermesin birinee
Öyle yapicam artik
Hmm ilkin mıydın bu sevgilin yanındayken nasıl duruyordu seni opmeden
Uzak mesafe ilişkisi buluşmadik daha aralikta buluşucaktik
Hadi ya ztn uzak iliskiler en tehlikeli ilişkiler benimde olmuştu uzaktan ilişki aldattı
Attın mı yoksa?
Sütyenli foto atdim aileler biliyordu ciddi ilişki sandim
Seni gerçekten seven değer veren bir adam bunu senden istemez keşke atmasaydın ama olan olmuş artık.
Çok geç anladim inanin ilk kez sevgilim oluyordu ve sevdiğini düşündüm
Anladım geçmiş olsun takma kafana
haklisin
Kaldıramıyorum cidden ailede her kesi ikna etmiştim annemle konuşmak istiyordu sürekli utanmaz utanmaz , bu hangi leveldir nasil bi yaşamdir insan deliriyor
ya iste ne denir bilemedim gecmis olsun
:)) aynen
Deliriyor insan
Hayat işte
sende nude attınmı çocuğa
Sütyenli foto atdim aileler biliyordu ciddi ilişki saniyordum
başka tarz foto atmadın inşallah :)
bende aynı şekilde vajinasının fotosunu çıplak tüm vücudunun fotosunu vs aldım hatta mastürbasyon yaparken videoya aldırdım kendisini bana attı hepsi arşivimde duruyor :D
bende ona kendi aletimin fotosunu atardım bana şöyle yalarım böyle yalarım morartırım onu ağzıma boşal yutayım döllerini vs derdi :D
ne günlerdi bee...
Abi ben o kadar arsiz değilim ya uzaktan ilişki bakirim diye kandirdi onunkuni merak bile etmiyorum zaten ilk defa sevgilim oluyordu hep böyle oluyor saniyordum seviyorsa merak eder belkide diye düşünüp hak vermiştim ben mal
o sana atmadımı kendininkini?
Hayir istemedim utaniyorum atsada bakamam
kendi göğüslerini atarken utanmıyorsunda isterken neden utanıyorsun onu anlamadım :)
şimdiye kadar hiç görmedinmi penis :D
Dediğim gibi kandirdi diye görmek istiyorum diyerek kandirdi hiç bakmadim hiç merak dahi etmiyorum inanin
ikinizin yaşları kaç?
20 ben 23 o
bende 23 yaşındayım tanışalım mı :)
Hayir