Sevgilimle telefonda konuşacağımız zaman genelde hep ben arıyorum düşünüp bi kerede ben arayayım konuşalım demiyor bilmiyorum hep ben arayınca konuşmakta istemiyorum
Bana sürekli sarma yap getir filan diyor ama bana benden maddi bi şey bekleme diyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilimle telefonda konuşacağımız zaman genelde hep ben arıyorum düşünüp bi kerede ben arayayım konuşalım demiyor bilmiyorum hep ben arayınca konuşmakta istemiyorum
Bana sürekli sarma yap getir filan diyor ama bana benden maddi bi şey bekleme diyor
Sarma da bedavaya yapılıyor zaten helal olsun maddi bir şey bekleme zaten sen stajyer öğrenci misali çalış çalış kendi cebinden ye hatta yedir ama para? Para yok. Bu çocuktan da hiçbir halt olmaz ben s**tiri çekerdim böyle bencil menfaatçi tipleri sevmiyorum hayır gelmez kendi rahatı için başkasının rahatsızlığını umursamayan tiplerdir bunlar
Maddi durumu yok o yüzden bi şey diyemedim ama bende öğrenciyim ve benimde maddi durumun çok iyi değil
Arkadaşım kimin maddi durumu var şu günler de ben de çalışıyorum asgari ücretin üstünde kazanıyorum anca ay sonuna geliyorum bak ayın 30 u olmuş cepte kalmış 50 lira akşama gelirken ekmek vs bitti para. Konu o değil çam sakızı çoban armağınıdır her insan bir şeyler bekler yahu en azından arayabilir dakikası mı yok? benden maddi bir şey bekleme ne demek sen neden onu bunu istiyorsun o zaman demezler mi adama senden de bir şey beklemesin o zaman nedir yani
İşte benide bu düşündürüyor , bana ilk konuştuğumuzda düğünü abartı sevmem altin filan boş gibisinden bi şey isteme mesajı verdi hata böyle birisi benimle olmasın dedi sonrada bana diyor ki yok şunu yap yok bunu yap telefonda konuşurken 2 kere o ara diysa 4 kere ben aradım ve sormuyor bile paketin var mı yok mu diğer kız arkadaşlarına gelince aradım konuştuk diyor
Valla kusura bakmayacak arkadaş! Altın da istenecek eşya da istenecek boşsa otursun mastürbasyon yapmaya devam etsin öyle yok bedavaya evlenmek herşeyi geçtim islam da kadının mihri vardır ne istiycen mihir gazoz kapağı mı hayret bir şey ya valla bu çocuktan olmaz dostum ben seni uyarayım da
Sizinle biraz konuşabilir miyiz gerçekten konuşmaya çok ihtiyacım var
Ekledim mesaj atamıyorum
Cevap
3Cevap
Evet bencilliktir
Çok üst üste arayıp konuşmayı çok uzun tutuyor ve sırf konuşmak için saçmalıyorsan bide üstüne arasın mı
Hayır tersine bana kendisi diyor konuşalım müsait olduğunda mesaj atıyorum konuşalım diye benim aramamı bekliyor
Çok kötü ya ilgisizliğe hiç gelemem değersiz hissediyorsundur Şu an
maddi bi şey bekleme sürekli diyorsa sıkıntılı bırak o koşsun peşinden yüz verme
İlişkinin en başında dedi bende öyle bi düşüncem yok diyince kendisi benden bi şeyler istemeye başladı bu sefer
bence ofsayt ya böyle demesi iğrenç
Ben maddiyata değilim ama kendisi bana maddi olarak bakma dedi kalkmış yok bana şunu getir yok bunu yap
ilişkiyi kendi yönetmek istiyor seni afedersin ezik görüyor
Artık canım sıkılıyor bi şey diyemiyorum cimri sanar siye ama sen bana ne verdin ki ne bekliyorsun
Demekki seni hizmet i yerine koyuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?