Babam vefat ettikten sonra evlendi. Akrabalar biz sevinemedik babana üzüldük dedi. Benim babam hayatımıza devam ettiğimiz için küçük kardeşime bu hayatta biri babalık edeceği için mutlu olurdu onlar ise babana üzüldük ve vefasızsınız dendi
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benim babam evlenmiyo da noluyo evde aile namina bir şey yok. Anne yok bi şey yok. Bi de cahil zihniyetler hepsi.
Çok cahiller
He senin tam tersi annen hemen mi evlendi biraz acisi dinseydi
İnsanlar her şekil yargılanacak bunu sen kendi babana da yapıyorsun benim annemi yargılaman çok normal
Yok evlenmesi en doğal hakkı sonuçta kolay bi sey degil tek başina çocuk buyutmek
Acısı dinseydi olayı acı hiç geçmez ya
Acısı dinmez evet ama zamanla uyuşur onu demek istedim daha yeni vefat ettiyse ve hemen evlendiyse o yuzden akrabalariniz oyle demiştir bi acımızı yaşasaydık diye
Onlar yaşasın ne alaka onlara göre mi hareket edecek 😂
Baba tarafı öyle düşünür normaldir.
Ee onlar kim aradaki tek kişi babam
Kim evlendi ki?
Sen evlendin yani. Biraz bekleyebilirdin ama olsun takma. Öyle akrabalar olur hep.
Annem evlendi ayrıca neyi bekliyoruz?
İyi de adam mezara daha yeni girmiş toprağı soğumamış bu neyin telaşı diye sorarlar?
Ya evlendiği adam tekin biri değilse?
Sorsunlar keyfi öyle istedi?
Babamda tekin biri çıkmayabilirdi o işler bu mantıkla ilerlemiyor
Aynen kanka babanla annen Allah bilir kaç ay flört etti
Babam öleli 3. Senedindeyiz doğru insan şimdi çıkmış ne yapsın 5 sene bekledin mi ayrıca kime ne sorarsa sorsun hesap vermek zorunda mı
Fos çıkarsa üvey babam böyle şöyle diye ağlama burada
Etmediler anlatıyorlar görücüyeğler
İnşallah iyidir
Ağlarsam sana mı ağlarım dingil ne sanıyorsunuz insanlar kendinizi kim size niye muhtaç olsun
Kötülüğünü istemeyiz tabi
Dingil sensin şapşal
Ağzını hayra aç
Ya kes sesini hemen kötü peşindesiniz
Burada öyle bir soru sorma o zaman
Yallah tanzik
Ben hayra açıyorum zaten ne zaman anlayacaksınız herkesin hayatı kendine ölen biri geri gelmeyeceğine göre ve dine göre de kadının bekleme süresi hamile olup olmadığını anlayana kadardır bu süreyi aştıktan sonra sen Allah’a karşı mı çıkıyorsun?
Sana mı soracam ne soracağımı hala anlamadınız demi kimse size göre hareket etmediğini
Bro ne yaparsan yap bana dingilli konuşma ne edersen et anne senin annen. Düşmez kalkmaz bir Allah tabi ki amenna. Ama soruna vakit ayırıp cevap verip fikrini belirtenlere hakaret etme hakkın yok.
Bana abuk subuk sorular yöneltirsen bmyle tepki alırsın kimin böyle sorular sorma hakkı var ha sordu diyelim canı istemedi mi neden bu bilinçte cevaplar vermiyorsun bak sen oturup konuşulacak yumuşak bir insana benziyorsun bu yüzden diyorum ölen geri gelmeyeceğine göre dini sakıncasıda olmadığına göre ha 5 ay ha 5 sene ne farkeder
Kardaş sen de güzel anlat. Türkçe'ni iyi kullan. Açıklamada babam vefat ettikten sonra evlendi diyorsun. Anne hanımın ne zaman evlendiğini bile görmedik.
Yani başta 3 yıldan sonra deseydin direkt olarak haklısınız derdim
Vefat ettikten sonra ne farkederki 5 ay da olsa erkek olsa normal derdiniz
E tamam açıklamada 5 ay da yazmamışsın ki güzel kardeşim
Sonuçta kardeşin de küçük ve evet baba sevgisine ihtiyacı var ama emin olduğunuz biri olsun demek istedim sadece
Bence 5 ay olsa bile önemsiz sonuçta yok
Yok olan ne ki
Babam yok hayatına devam etmen normal bir şey çünkü zaten başka seçeneğin yok bunu hızlı bir şekilde yapmakta ayıp değil
Kardeşim bu zaten ayıp değil ihtiyaç. Siz yeter ki iyi olun ve mutlu bir ömür geçirin.
Biz iyiyiz zaten mutluyuz millet laf yapıyor
Allah daim etsin kardeşim