Sizce bu egoistlik değil midir?

Geçenlerde eşimin abisi maç izlemek için çağırdı bizi neyse bizde çıktık evlerine ( aynı binadayız) oturduk maç bitti alkol da içiyorlardı içlerinde tek alkol tüketmeyen , sigara içmeyen benim.
Neyse abisi eltime ya bizde eski kaşar vardı kessene azcık falan yaptı işte birisi Kars tan getirmiş falan..

sonra eşim de dedi ki aa dur dur bizde var yeni geldi Kars tan iş yerinden arkadaşım gönderdi dedi.

abisi de hemen böyle pehh seni kandırmışlardır moduna girdi. Eşim de inat etti ve aşağı indi evden aldı getirdi.
sonra ikisini denediler baktılar eltim ve eşi hemen bizimki tabii ki falan yaptılar. Sonra bana dene dediler. Bizimkisinde tuz biraz fazlaydı ama tat olarak bence ikisi de aynıydı.
ben tuzu söyleyince de abisi iyice çoştu. Hatta eşim kaşarı almaya eve inince abisi bana böyle yapıyordu işte kim getirmiş dedi bende iş yerinden arkadaşı herhalde dedim. Tamam ben bilirim onun iş yeri modellerini falan yaptı.
biz biliyoruz falan gibi şeyler söyledi.
ben de dinledim sadece.

neden bilmiyorum ama bazen çoğu konuda eşime böyle davranıyorlar. Eşim bir şey alınca da ya pehh biz en iyisini alıyoruz gibi bir ifade takınıyorlar.

Eski kaşar işte ikisi de aynı yerden gelmiş ne kadar farklı değişik olabilir. O gün yaptıkları hiç hoşuma gitmedi. Eşim de dalgaya vurdu güldü geçti ama abisini ben genel olarak çok egolu buluyorum. Eşimi hiçbir konuda desteklemezler…

Eltim de öyle hep konuşurken tamam eşim hakkında iyi şeyler der ama uzun bir süredir tanıdığı için hep şey diyor işte benim eşim daha koruyup kollayıcı der.. bu adam daha ne yapsın tarzı konuşur hep.
aile konusunda da kayınpederim kaynanam konusunda da hep eşimin abisi daha bir sevilir sayılır konumda.

yakınlık açısından da eşimi pek gözetmemişler yani.

Güncellemeler
7 ay
Abisi eltime yazmışım yani eşine demek istemiştim aslında *
Sizce bu egoistlik değil midir?