3 kere buluştuk. İlk buluşmada uzun t shirt vardı, ikimci buluşmada eşofman vardı o kısmı bol, üçüncü buluşmada yine o şekildeydi. Yani anlayamadım belli olmadığı için orasını. Sizce bilerek mi belli etmemeye çalışıyor orasını?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
el yordamı ile kontrol et. bende bol giyinirim. büyüktür ve hemen sertleşir. tayt darzı dar giyinmem yani...
Tayt gibi dar giysin demiyorum zaten o çok itici. Ama o hep üstüne bol t shirt giyiyor orası kapalı oluyor ve göremiyorum, mesela istekli mi deği mi bilemiyorum bu yüzden
sen onun şehvetine mi talipliisin.. oradan anlayamazsın.. erkeğin penisi sadece girmek ister... sen gözerline bak.. yaklaş bak bakalım ne yapıyor
Utanıyorum ben öyle yaklaşamam ki. Neyse zaman gösterir her şeyi
Evet. Elinealıp oksar öpersin arrik
Bazıları, daha belli olmasın kafasında oluyor..
Niye ki? Ama böyle olunca küçük olduğunu düşünüyorum ben
Olabilir belki öyle olduğu içindir, bazı arkadaşlarım var gri eşofman seviyor penisi büyük değil ama yine de giyiyor. Bence ondan değildir..
Daha önde ilişkisi de olmamış. Eli yüzü düzgün çocuk halbuki. O yüzden bu anlamda korkum var.
Çok takma, buluşmaya devam et çok merak ediyorsan. Konu arasında bir şekilde sorarsın.. Daha önce, biriyle hiç birlikte olmadıysa zaten heyecanlanıp, cevap verecektir.
kız sen de çok azgıhnsın
penisi belli mi olsun istiyorsun
Biraz belli olsa anlarım ama anlayamıyorum işte
Müdür ne kasıyorsun, direk çıkar göster de. Sende kurtul oda kurtulsun :D
Aynen o kadar kolay
Delikanlı hatun seni :D
Belli eden dapdar şeyleri mi giymesini isterdin yani neyin kafası bu
Hayır belli olsun demiyorum. Normal bi jean giyebilir üstüne kapatan bi şey giymeden. Ama o öyle giymiyor uzun t shirt olunca göremiyorum, eşofmanın o kısmı bol olunca yine anlamıyorum. Biraz belli olsa iyi olurdu
Anlıyorum
Küçükse ayrılacak heralde tek derdi bel aşağısı
Ay efendi çocuklar denk gelir böylelerine acırım acırım ona acırım bize de anca merhaba diyince * isteyen abazalar gelir
Biz gizlemeye çalışıyoruz bu görmek peşinde...
Niye gizliyorsunuz
Büyük...
Kalkarsa belli olmasın diye mi öyle giyiyordur
Bilmem, ben ondan öyle giyiniyorum bir de zayıfım o yüzden bol daha çok yakışıyor oversize ile gezerim gep
Hmm belki küçük olabilir diye bir korkun mu var
Evet
Elinle hafiften dokunsan direkt erekte olur denedinmi
Hayır daha öpüşmedik bile
Bı yerden başlama zamanı gelmiş gibi
Sende kışkırt mal boy versin
Yan yanayken yakınlaşıyoruz o arada bakıyorum üstündeki bol olduğu için belli olmuyor. Acaba küçük mü
Sana küçüğü denk gelmiş tahrik oluyorsa
Tahrik oluyor mu anlamıyorum işte görmediğim için
Öyle olunca yanlışlıkla olurcasına o tarafa uzanmaya çalış bir şey alır ya da düşürür gibi kolunu falan değdirmeye çalış bilemeyerek
Neyini anlayacaktin ki?
Boyutu nasıl bunu az çok anlamak için
Bi oral yap aninda anlarsin.
O boyutta bir ilişkimiz yok daha
Sizin is olmaz yaaa onhnla mutlu olamazsin sen
Ne s@lak kadınlar var kardeşim sen koru
Yarabbimi neden kardeşime çevirir ki bir site
Ne alaka ya
Napıcan kızım sen adamın orasını orası için seviyorsan siyahi bul bir tane evlen
Orası için seviyorum mu diyorum ya? Küçükte olsa severim o sorun değil. Ama tahrik oluyor mu olmuyor mu anlamam için az çok görmem gerekiyor
Boyu için yazmışsın altta? Küçük diyelim ne yapacaksın adam şurda şunları sorduğunu görse yol verir sana bir insanda önem verilecek bir sürü şey var
Boyunu anlamak istiyorum ama küçük olsa da onu severim benim için fark etmez. Ama ben onun yanında istekliyim o da istekli mi anlamak için orasına bakıyorum ve anlayamıyorum sorun orada
Senin de gözün hep onu ariyor sanirim :))
Arıyor değil de yine de az çok anlamak istiyorum
Muhabbetini getir ve görmek iste?
Belli olmasi mi lazim
Biraz belli olsa iyi olur
Niye
Sok elini içeri yokla bu kadar merak ediyorsan
Küçük olma ihtimalinden mi. korkuyorsun
Küçük mü değil mi öğrenmek istiyorum sadece