Adam tişörtünü pantolonun içine bile koyma derdi üstüne çıkar ön arkan gözükmesin diye şu an ki sevgilisi ise aman yarabbi göbeği açık mini etekli falan bana neden öyleydi ki
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
onu daha güzel bulmuştur
Senin boyun kilon kac? Ve o kizin boyu kilosu kac? Balik etli dolgun mu o kiz? Senin fizigin nasil o kizin fizigi nasil? Sen zayif o kiz ise balik etli mi
Ben 174 57 58 kiloyum fizigime güveniyorum oda 160larda galiba tam anlayamadım hafif balık etli göbeği azcik var gbi gördüm çok kilolu degil tabi normal oda tatlı bi kız aslında
Ama açık giyiniyor bn şok oldum bana gelince asla musamma göstermezdi bide ne hikmetse benden sonraki sevgilileri kilolu ve açık giyinendi
2 secenek var ozaman ya o kizlar ona verdigi icin ve onlarla cinselik yasadigi icin digeri ise cogu erkekler balik etli dolgun begendigi icin böyle seyler yasayabiliyorsunuz. Cok gordüm zayif sevgililerini balik etli dolgun kizlarla aldatanlari.
Ama mesela ben zayif incecik kizlardan hoslaniyorum ve balik etli dolgun fizik begenmiyorum mesela 1.74 boya 48-53 kg ideal buluyorum ama 54-57 kiloda güzel.
Ama iste cogu erkek benim gibi zayif degil balik etli dolgun büyük gögüs büyük kalca seviyor ve öyle kizlar ile cinseligi seviyorlar.
ya da değer verilmedi bana bunu diyebiliriz
Genelde erkekler seyine düskündür maalesef. Sen öptürmedisen bile bundan rahatsiz olmustur. baska cinsel obje bulmustur kendine..
O yüzden üzme kendini öyle insandan sana güzel bir eş olmaz. Onun amaci belliymis zaten iyi kurtulmuşun
Gerçekten merak ediyorum benimle neden olduramadi şey demişti benden daha iyisine layık falan biz 2020de çıktık ayrıldık 2023te tekrar konuşmaya başladık 2025tede baktım hani fizigimi beğendiği için seni masama yatırmak istiyorum gibi cümleler kurdu bel altı muhabbet falan benm sınırlarımın olduğunu bildiği için susurturdm sonra ne olduysa yine konuşmayı kestik bi baktım başkasıyla nişan takmış
Komik olan neydi biliyo musun benimle konuşmaya başladığını kimseye deme diyordu aramızda kalsın benden sonra gittiği kıza beni saklarken ona nişan takması zoruma gitti
Ah inanır misn çok yazıyorum ama baya doluyum
Evlenilecek kız var eglenilecek kız var seni demek ki evlenmelik görmüş o kızı da eglenmelik
O yüzden mi onunla nişanlandi benide terketti
Nişan mi vay şerefsiz
Sen bilgiyi geç veriyon ki
Ne yazık ki.. anlamıyorum kıza bakıyorum bi arrti ozellik yok bi kendime bakıyorum uzun boylu zayıf saclar bakımlı insan olarak iyiyim bunu kendine dedi onun için bütün erkekleri çıkarmıştım oysaki
Nasıl bilgiyi
Nişan gibi
Şöyle diyim o zaman veren varken sevene sıra gelmez
Oha kız ona onu mu sunmuştur dersin bn beni öpmesine bile izin vermemiştim oysaki
Yani ondandır
Onla takiliyordur sadece emin ol geçici yani
Nişanlanmiş demek onu da yazsaydin keşke..
Kız bende onu diyorum ya nişanlandı diye benimde garibime giden o
Sonradan kızlara karşı fikri değişmiş olabilir. Mesela bazı adamlar kapalı eş ile evleniyor sonra pişman olup açık kadınların peşinde koşuyorlar.
Buda öyle bir şey galiba zoruma gitti valla
Öyle birini biliyorum çünkü olan sana olmuş Allah yardımcın olsun hocam bol bol dua et hayırlı insan çıksın karşına
Bide ona nişan taktı banada kötü davranıyodu anlamadım napmistim ona ben
Eleman nereliydi?
Oha tanıdığın biri mi yoksa senin tanıdığın kişi nereli ona göre dicem 😂onu başıma bela edemem valla
Benim tanıdığım kişi çanakkaleliydi benim hemşerim kendisi sonradan muhatabı kestim kendisiyle öyle insan cins olur zaten
Ha yok bu doğulu
Bak yanlış anlamazsan şunu demek istiyorum doğulu insanlar beytül garap olurlar çok eşliliği severler
Bende doğuluyum ama kürt değiliz Arap aşiretindenim geniş bi kitleye sahibiz ünlü bir mağazanın sahipleri bizim aşiretten mesela bizlerde asla öyle bir durum olmaz tam tersine medeni ve milliyetçi insanlarız kısmı olanlar vardır elbet kıyıda köşede buna bende karşıyım
Evet maşallah güneydoğulusun o zaman
Doğuanadolu bölgesi.
Belirli bir şehir diyemem akrabalar yayılmış aslen konyaliyiz ama vanda sanliurfada Ankara'da aşiretin dağılımı var bilmem ne oğulları diye 😄çok garip değil mi
Bende aslında babam Kafkas göçmeni çerkes annem Bulgaristan göçmeni birazda slavlık var
Bende İstanbul'da devlet memuruyum 2 yıldan beri görevdeyim
Aaa ne güzel yabanci kökenli insanları sevmisimdir hep
Teşekkür ederim o sizin güzel düşünceniz
Bende bazen Arap olduğumu gizlemek zorunda kalıyorum baya öfke barindiriyolar Türkiyede dogudaym diye kürt sanıyolar e yine ayrıstirma yapılıyor 😄ne yapacağımı şaşırdım kimiside İstanbullu İzmirli diyo kaşı gözüm saçlarım kapkara ne alaka diyorum
Ben de mesela çerkezim ya çerkesler sarışın renkli gözlü açık tenli oluyorlar bende esmerim mesela o da balıkesirde yazlığımız var orada her sene aylarca denizden çıkmamamdan dolayı olabilir diye düşünüyorum 😀
Esmer siyah saçlı 1.70 boylarında kara kaşlı kara gözlü birisiyim beni gören herkes adıyamanlımısın diyor mesela
Genelde konuşmayı muhabbeti sevdiğimden dolayı beni dışlayamıyorlar dış görünüşümden dolayı 😅
Ahahahahaaha ilahi 😅şuan gözümde canlandı normal Türkiye erkeği olarak görünüyorsun gayet normal
Bende 174 58 kiloyum insnalar asla Arap olduğumu anlayamiyor ya anlayın işte ben İzmirli olmak istemiyorum birazda konuşma ve ses tonumdan kaynaklı öyle saniyolar galiba
Olabilir 😀😀 samimi ve güzel kalpli birisisin. Sohbetini sevdim ismim Alp memnun oldum
Bende muku teşekkür ederim 😊insnalari takmamak lazım dimi bizi belirleyen kokenlerimiz değil insan oluşumuz
Aynen öyle sohbeti seven konuşmayı bilen insan olunca huzur buluyorum illa gün batımını ahlatta izlemeye gerek yok 😀
Ahahahaha😅ahlat demek sen bide gel van denizinde izle gün batımını bayılırsın hatta varsa çektiğim ataym
Babam emekli askeri personel Tatvan'da 3 senem geçti Ahlat bilmez miyim 😀
Vay be buralarda bulundun demek ne güzel sevindim
https://ibb.co/8LKY65mq
Vay be bayıldım mükemmel bir manzara ben şu an o manzarada olsaydım rakı ve mezemi hazırlardım 😅😅 eskiden olsa evet içerdim ama şimdi içmiyorum sağlığım açısından spor ile ilgileniyorum daha çok
Valla ben çayımı yudumlarım ya da oturup boş boş izlerim en iyisi 🥲baya dalıyorum çünkü ya o dalga sesleri yetiyo sıcağın hafiflemesi bide sıcak rüzgar esintisi
Yaaa evet çok güzel olur bir de başını böyle birisinin omzuna yaslayacaksın dalacaksın. Hay Allah ne güzel bir an olur hayali bile bir başka.
Hiç yapmadım biliyo musun onca şey kaçırdım körolasacıar yüzünden bir tane adam akkili sevgilim olmadı ya bıktım hepsinden şu an da da biriyle konuşuyorum 1 ay oldu adam beni son zamanlarda tınlamamaya başladı ben anlamıyorum bende ne eksik
Çalışıyordum biraz geciktim kusura bakma valla nasip diyelim belki de iyi ki hayatına girmemişlerdir temelli
Moralini bozma o güzel gönlünü incitme boş ver dua et her zaman
Iste hayat sen de izin vermeyecektin
Şaka gibi gerçekten