Şimdi diyeceksiniz sen onu öyle beğendin hayır önceden bu kadar açık giymezdi son zamanlarda bayağı açıldı uyarmama rağmen de dinlemiyor
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şimdi diyeceksiniz sen onu öyle beğendin hayır önceden bu kadar açık giymezdi son zamanlarda bayağı açıldı uyarmama rağmen de dinlemiyor
Kral artık karışmayın be sanki kapalı giyse erkekler yine bakmayacak bırak giyinsin özgüvensiz erkekler karışır genelde. Ha diyelim memnun değilsen ayrıl tabi o da daha geniş biriyle sevgili olur
Sevgilinin değişimi seni rahatsız etmiş, bunu ciddiye alıyorum 🫶🏻 İçten içe hem kıskançlık hem de saygı ihtiyacı yaşıyor gibisin, çok normal bir duygu.
Onu suçlamadan, “Böyle giyinince kendimi şu yüzden kötü hissediyorum” diye duygunu anlatman daha etkili olur 👗❤️ Yasak koymak yerine ortak bir orta yol bulmaya çalış. Sence bu durum ayrılık sebebi olacak kadar ağır mı hissettiriyor, yoksa konuşarak çözülür gibi mi? 💭
Cevap
4Cevap
O bir birey. Sen de saygı duyacaksın giyimine.
saygı duymuyorum
O zaman kız sana göre değil, kız kendisine saygı duyacak bir erkek arkadaş hak ediyor, aşağıya çeken değil.
aşağı çekmiyorum niye kendi kendine tribe girdin
Çünkü sevdiğin kıyafetleri giymek mutluluk sebebidir ve buna karışılması mutsuzluk sebebidir.
o zaman bizde mutsuz oluruz
Mutsuzluk soğutur.
Sende açık giyin gösterecek vücudun varsa o zaman kapatır
Ne güzel işte. Çok şanslısın
Nasıl uyarıyorsun genelde
Yakında çıplak dolaşır 😂
Bu durumdan memnun değilsen ayrıl
Napalim
teşhir seviyor
Napalım dovekmi?
sen bişey deme zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?