Eşim neden böyle bana karsı?

Bir senedir evlıyız eşime hersey yapıyorum kadınlıgımı olsn fazlasıyla böyle gıyınme komıksın ne gerek var bi iş için bu kdar hazırlanmana normal gıyın dıyo hedıyeler alıyorum doğum gunu yapıyorm memnun olmadıgı gıbı moralımı bozuyo kavga edıyoz ben senden bısı ıstemıyorum kı sen nıye yapıyosun alma yapma dıyor bende mutlu huzurlu yuvamız olsn eşim benı sevsn ben onu bırbırımıze hedıyeler alalım mutlu olalım dıye ugrasıyorım dedım bısı demıyo telefonu elınden bırakmıyo yanına sokuluyorum benımle ılgılen dıye yok sabah aksam cılve yapıyom sıkılıyom yapma dıyo telefon oynuyo bende hıc ılgılenmıyo 2018 de ehlıyet aldm araba kullanıyom evlendm sonra onun arabayı kulanfm ben yenı model kullandıgımdan eskı arabaya gecınce zorlandm vıtes sert degıstırırken zorlanıyom sen panıksın yapamıyosun sen araba kullanamıyon dıyor bende kac senefır suruyorm senın araban sorun dedım 4x4 bıle kullandm yanı ama eşim arkadaslarının yanında vıtesı bı degıstırıyo yerınden cıkcak söyle boyle kullanıyo dıyo guluyolar calısmak ostıyorm dedım calısma otur evınde dıyo ama para vermıyo ıhtıyaclarımı almıyo bir senedir kişisel olarak harcadıgım onun parasıyla 1500 tl ondan bıle rahatsız oluyo harcadı dıye para yok dıyo aılem 50.100 tl arada verıyo sende var al ben sana verırım dıyo vermıyor

Eşim neden böyle bana karsı?