AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Adam gibi seven, karakterli kimse. Beni incitmeye kıyamayacak, güzel işler yapacak, örnek bir kişilik olacak. 😇
Evet canım katılıyorum sana
Ve elbette ben de öyle bir kişiye layık bir insan olmalıyım.
İnşallah her şey gönlünce olsun
Sessiz sakin, Normal çok özelliği olmayan sıradan bir kız. Temel yani.
Neden bu kadar basit? :)
@GurbetciKizi60 Fazlasında gözüm daha hiç olmadı Allah da göstermesin. kendimden taviz vermeyi pek sevmem. normal kız en ideal kızıdr. çok sarı saçlı, mavi gözlü şöyle böyle felan. normal olacak temiz olacak bu kadar. içi daha önemli.
Fazlasi derken dis görünüsten bahsetmemistim.. karakter olarak cilveli neseli bir kadin istemez miydin hayatinda? :) normal olmak cok skci..
😂😂😂
@GurbetciKizi60 O işte şans bu özelliği buldum yanına bu olsun diyemiyor ya insan. Neşeli ve Cilveli olursa ellbette çok güzel. Ama bizler Kaybederken Başkaları kazanıyor. işte bende ümidimi yitirdim...
Hmm.. anliyorum zor ya vallaha bak ben yurt disinda dogdum ve büyüdüm ama türkiyedeki kizlar cok zor hahah böyle kimse alinmasin ama abi cok egolular (hepsi icin demiyorum) ama bir cogu harbiden öyle ya :/ bari güzel olsalar...
@GurbetciKizi60 +1 Güzel değiller Ego tavanda, bizler yere bakıyoruz, Kekolar kızları götürüyor. Namus koruyalım evlenmeden olmaz diyoruz mükafat diyoruz sonra laf yiyoruz. yav bu kadar saçmalık mı olur. 1 defa Almanyaya gitme fırsatım oldu Abim orada yaşıyor. Ufkum genişledi resmen. Ego diye bir şey yok. Muazzamdı.
Hahahah evet gercekten de öyle :D kendimden biliyorum.. türkiye ye geldigimde kendimi cidden uzayli gibi hissediyorum o keko dedigin insanlarin bakislarindan rahatsiz oluyorum.. ama iste yapacak birsey yok..
@GurbetciKizi60 Garibanın yüzü gülür mü be... Biride çıkıp seni seçtim pikaçu demiyor ki hep 0
o da olur :) Hersey gönlünce olur insallah..
@GurbetciKizi60 Amin. seninde
Hele şükür insan halinden anlayan biri varmış 😉😉
😂😂
Iyi ki varsın hos geldin
Hoşbuldum 😂
Tkb😉
Bana bak tekrar düşün
😂😂😂 tipe görünüşe değil içine bakarım 😂
İlk gördüğün insanı yarıp bakıyomusun 😂
Konuşarak anlıyorsun ne m.. l olduğunu degilmi 😂
Ne demek istediğimi ya ben alatamadım ya da sen anlamadın 😂
aldatmasın adam gibi sevsin yeter :)
Adamsın 👏👏
💖💗
ve birde eğer biri hem güzellik algına uysun hem karakteri seninle aynı olsun istiyorsan ruh eşi derim biraz araştır ruh eşi konusunu merak etme her kulun hakkıdır ruh eşiyle karşılaşmak 😁
aynen benim icin de daha dogrusu onceligim degil
Doğal mavi gözlü olması
#Hükümdar
Ince yapili kizlari seviyorum
Köle ruhluyum. Dominant kadın seviyorum
Gel tanışalım
Bunu diyen yalan söylüyordur
😕😕
🤷♂️