Sevgilimin 9 aydır söylediği her şey yalan çıktı? Mitomani?

Biz sosyal medya üzerinden tanıştık 4-5 defa görüşebildik bu 9 boyunca. Bana daha önce üni mezunu olduğunu, bir ablasını kazada kaybettiğini, o kazada kendisinin de yaralandığını (alın yarası var), ehliyeti olduğunu, işe gittiğini söylemişti. Ayrıca çevre mezunu olduğuna dair üzerine giydiği üniformayı görmüştüm. Her sabah günaydın der sonrada güya işe gittiğini haber verirdi. Tamaman tesadüf dün sabah fotoğraflardan tanıdığım annesini gördüm. Konuştuk ayaküstü dayısıyla hayvan bakmaya, çiftliğe gidiyor bazen yoksa evden çıkmıyor dedi. Kaç kardeşlerdi diye sorasım geldi o an ve bana tek çocuk olduğu söylendi. Laf almak için sordum yine mezuniyet ne oldu dedim ortaokuldan sonra gitmedi lise imtihanlarını açıktan vermeye çalışıyor biliyorsun dedi. Biliyorum dedim, kapıdaki araç sizin mi diye sordum bizim bizim ehliyetini alsın da gezdirsin seni dedi. Aynı zamanda bana bazen buluşuyoruz diye tanıttığı 3 yıllık dostum Şükran isimli kişinin Van'da yaşayan kuzeni olduğunu öğrendim. Bu çocuk neden böyle yaptı? Söylediklerine kendi de inandı ben hala şoktayım ve nasıl atlatırım?

Sevgilimin 9 aydır söylediği her şey yalan çıktı? Mitomani?