Beni aylardır kandırıyormuş meğer sevgilisi varmış?

Eski sevgilimle ayrılalı 2.5 ay oldu. Bu süre zarfında ailesi ile görüştüm ve cok acı cektiğin depresyonda olduğunu söylediler, depresyonda evden cıkmıyo vs dediler. keza cocukta sürekli aşk acısı çekiyormus gibi storyler atıyordu. Bende kendisini aradım ve onu hala sevdiğimi düzeltebileceğimizi her seyi söyledim ( onun ve benim hatalarımız vardı ve kötü dönemlerimizde bitirmiştik) oda beni cok sevdiğini söyledi, bırak acımı cekeyim, ben iyi değilim dağınık kalayım vs dedi müsait olunca sana döneceğim dedi ve umut vererek telefonu kapattı sonra ara ara hala seni unutamadm diye storyler atmaya devam etti storylerimede bakıyodu ve 3 haftadır beni aramıyordu. Bu süre zarfında ben bir tane erkekle bile konusmadan onu bekledim. Neyse arkadaşlsr yoğun stalklarım sonucu hayatında 2 aydır bir kız oldugunu ögrendim ve kız onu etiketleyerek instada story atmış. Aşkım diye cocugun arabasında hemde. Ve bu kız daha önce ayrılık yaşadığım dönemimizdede hayatında olan biriydi şimdi ona yine dönmüş. Gerçekten beni aylardır cepte tutmak için aşk acısı storyleri atıyormuş meğerse , muhtemelen o kızla olmayınca yine bana döncekti bende aşık sanıyorum hala daha. Hiç sevilmemişim meğerse bu kız hep cebinde varmış , allah mı kurtardı beni acaba. Hayatıma bakmaya calısıyorum Şu an ne kıza ne cocuga ulaştım. Ailesi ekliydi bende her yerden sildim sadece siz olsanız napardınız

Beni aylardır kandırıyormuş meğer sevgilisi varmış?