Arkadaşlarını çok dinleyen, sırf hava olsun diye hislero olduğu halde biraz olsun bir şeyler hissettiği kıza pişman olup geri döner mi?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Iyy en rezil ve örümcek beyinli erkek. Sorup durmaya devam etsin sen akıllı biriyle ol lütfen
Ay çok iyi dediniz gerçekten
Ama seviyorum ya
Öyle kolay olmuyor
Yani hala yüzüme bakıyor hatta arada böyle alttan alta sırıtıyor ama belli etmeden ne biliyim gelme imkanı olabilir mi diye düşünüyorum
Aslında pişman etmek de istiyorum sizce nasıl pişman edebilirim onu
Ya tabiki kolay olmaz ama böyle zihniyetli biriyle de olmaz. Nasıl olsa senin hislerinin olduğunu biliyo cepte görüyo. O yüzden rotayı yeniden oluştur. Yüzüne bakmayıp başka biriyle ilgilenmen ona zaten pişmanlık yaratır
Yani tabiki haklısınız
Hımm gerçekten yaratır mı acaba
Ya zaten yani yakin oturuyoruz hoşlandığım kişiyle de bu yaz da bizim mahalleden ortak atkadaşlardan görüp bana baya yazan oldu hatta birisiyle moralim bozuk olduğu için kafamı dağıtmak amacıyla konuşmuştum hatta o konuştuğum çocuğun kardeşi de hoşlandığım çocukla arkadaştı yani abisi bi kaç büyüktü benden yaşıt değildi benle
O şekilde haber gitse hani tanıdık biriyle mahalleden biriyle konuştuğumu görse acaba pişman olur mu
Arkadaşının aklıyla iş yapan erkek geri gelse ne olur sadece canını yakar üzülürsün
Ama seviyorum işte
Öyle dediğiniz gibi olmuyor
Ya belkide gerçekten anladı gerçek değerimi
Artık dinlemezse onları gelme imkanı var mıdır yani arkadaşlarından gizli adım atabilme imkanı var mıdır korkmadan
Vallahi kardeş öyle dediğim gibide oluyor tecrübe konuşuyor seni gerçekten seven seni bu konuma düşürmez zaten üstelik Sevgi dediğinde öyle kolay olmuyor seven adam arkadaş değil anne babayi dinlemiyor yeri gelince
Doğru evet haklısınız 😪
Yani hala yüzüme bakıyor hatta arada böyle alttan alta sırıtıyor ama belli etmeden ne biliyim gelme imkanı olabilir mi diye düşünüyorum
Aslında pişman etmek de istiyorum sizce nasıl pişman edebilirim onu
Sadece rkadaşlarını dinlediği için bu konuda çok kızgınım ona dediğiniz gibi seven insan kimseyi dinlemiyor
Ben hep kendi bildiğimi yaptım yeri geldi arkadaşlarımdan da fikir aldım ama o çok dinledi ya
Kardeş öyle insanı pişman edemezsin ya hiç uğraşma vaktine ve çabana yazık inan bana üzerinden zaman geçince kendine len ben bunu nasıl sevmişim ya diye kendi kendine güleceksin hayat uzun değerini bilen sana önem veren birini bul
Peki o zamann
Son bir şey daha sorabilir miyim size
Elbette sorabilirsin ağzıma kira istemiyorum 🙂
Tuttu ki geri döndü yazdı istek attı vs ne yapayım
Ya sil demeyin çünkü cidden bir şeyler söyleyip pişman olsun istemiyorum
Onun gibi sessiz kaldığımı düşünsün istemiyorum
Tamam çok güzel söylemişsin bak tuttu yazdı istek attı vb her neyse onunla konuş kendisinin bir birey olduğunu onun bunun aklıyla iş yapmamasi gerektiğini bunun dışardan çok kötü göründüğünü ilerde kendisinin bireysel olarak bir yuva kuracağını arkadaşlarının yanında ölene kadar olmayacağını ona belirt düzgün bir dille zaten aklı başına gelmişse makul cevaplar verecektir ama sana direk net olarak söylüyorum,
Ya ne alakası var
Ben onlardan ayrılamam
Saçmalama
Seni seviyorum ama onlar
Senden önce onlar vardı;
Gibi kelimeler sohbetin içinde geçiyorsa direk sohbeti bitir orada çünkü o akıllanmamistir
Ay çok iyi söyledinizz
Ya son küçük bir şey daha söyliycem
Benim onun arkadaşlarını dinlediğini bilmiyor olabilir ben başka ortak arkadaşlardan öğrendim yani onun arkadaşlarını tanıyan bi arkadaşımdan yani
Bunu bildiğimi ilk önce nasıl diyebilirim
Bunu bildiğini söyleme tabiki sadece sen ona şunu söyle adı her neyse hasan Mehmet neyse deki
Aslında sen bu şekilde bir insan değilsin bu verdiğin kararların senin kararin olmadığını düşünüyorum tıpkı su arkadaşın gibi davranıyorsun sen bu değilsin dersen o kendini sorgulayacaktir zaten
Ooff çok iyi cevap 😁
Ay çok teşekkür ederim
Gerçekten belkide bu cümlelerle biraz olsun akıllanmasını sağlayabilirim
Çok teşekkür ederiimm 🙏
Ya aklıma bir şey daha geldi son bir soru daha sorabilir miyim
Sana demiştim cidden tecrübe konuşuyor boşa yorum yazmam sırf laf olsun diye yazmam yani yardım edebildiysem ne mutlu bana
Ama şunu unutma erkek savunma mekanizması olan bir canlıdır hemen diyecekki mesela hayır ya bu benim işte kimseyi taklit etmiyorum diyecektir ki diyecek karşında küçük düşmemek için sende o zaman şöyle söyle dışarıdan şöyle efendi böyle nazik aklı başında görünüyorsun lütfen kendine bu davranışların yakışıp yakışmadığı konusunda bir düşünmeni rica ediyorum hatta bir kaç kişide benimle aynı fikirde arkadaşların gibi davranıyorsun onları taklit ediyormuş gibi de bırak kendini sorgulasin ki sorgulayacaktir neden dersen erkek takıldığı grupta her zaman farkındalık yaratmak ister farklılığı ile ön plana çıkmak ister kendini sorgulayıp çeki düzen verecektir hareketlerini takip et bu konuşmayı yaptıktan sonra durulma uzaklara dalma grupta sessizse düşünüyor demektir ama hala aynıysa üzgünüm sal gitsin onu
Yaa gerçekten çok iyi sözler teşekkür ederim eğer bi gün yazarsa cidden bunların aynısını söyliycem onaa 😊🙏
Rica ederim ne demek son bir soru daha var mı? 🙂🙂
Ya bi şey daha vardı sanki ama unuttum
Neyse hatırlarsan buradan ya da özelden mesaj atarsın sağlıcakla kal 🙂
Hatırlarsam sorarım veya aklıma başka bir şey takılırsa tekrardan çok teşekkürler sizde sağlıcakla kalın 😊🙏
Tekrardan rica ederim 🙂
Ya galiba hatırladım sorabilir miyim müsaitseniz
Tabiki sıkıntı yok 🙂
Böyle bi erkek muhtemelen bi kaç senedir uğraştığım için bana hiç yazan biri yok işte hani ondan başka erkek yok gibi düşüncesine girdi galiba
Böyle bi erkek derken yanlış dedim orada hoşlandığım kişi diycektim
Sonrasında şey yani böyle bi erkek bi konuştuğum flörtümün olduğunu duysa ne düşünür sizce? yani muhtemelen dediğim gibi %90 arkadaşlarına hava olsun diye bana pas vermedi çünkü başta takipleşiyoduk
Yani kıskandırma amaçlı değil yani bilerek yapmakla da ilgili değil sadece duysa kulağına gitse aniden yani bende sonuçta onu bekleyemiycem bu sürede elbette yeni insanlar çıkar karşıma ki konuştuğum insanlar oldu
Tahmin etmesi pek güç değil aslında hala çocuk akıllı biriyse bak bana geldi pas vermedim başkasını bulmuş sonunda kurtuldum diye hava bile atabilir öyle tiplerin sağı solu belli olmaz
Hımm doğru dediğiniz gibi de düşünebilir
Ama hisleri varmış yani başta öyle duymuştum ortak çevreden ama zaten bende yoruldum artık ne yaparsa yapsın pişman olsa da farketmez bu saatten sonra da olmasa da
Kardeş kendi ağzından duymadıktan sonra kimseye inanma ben bir Grup canım yüzünden 2 sene bir kıza duygular besledim meğerse arkadaşlarin uydurmasiymis
Ya evet doğru ama yani güvenebileceğim insanlar bana yanlış söylemez onlar yani bilmiyorum ama her şeu olabilir tabi haklısınız
Çok teşekkür ederim tekrardan cevabınız için 😉
Vallahi bu konuda ne desem yalan olur çevrendeki insanların nasılsın olduğunu bilmiyorum
Rica ederim tekrardan 😉
Tabiki yani kimse bilemez de :)
Hayırlı günler dilerimm
Hayırlı günler 🙂