Saçma sebepten reddeden erkek?

Merhaba arkadaşlar, arkadaşımın arkadaşı olan bir bey var ne kadar kendisini canlı görmesemde kendisinin fotoğrafını ya da videolarını görmemle bile içim ısındı ki normalde insanları tanımadan asla böyle olmam ama kendisinden baya pozitif enerji aldım ve tanışmak istedim. Benim en yakın arkadaşım olsun onun en yakın arkadaşı olsun bizim tam birbirimize göre olduğumuzu düşünürlerdi. Tabi bu beyin bundan haberi yok. Sonra cesaretimi toplayıp bu beye instagramdan istek attım ama ortak arkadaşlarımız kesin olur gözüyle bakıyordu hep. Sonra bir baktım bu bey isteğimi reddetmiş tabi hepimiz şaşırdık. Bunun en yakın arkadaşı olan kişi hayırdır diye sordu ve sebebi yeni mezun olduğu için iş bulma derdi aile derdi maddi sıkıntılar vs gibi konulardan kafası şu an kaldırmazmış. Tamamda ben bir insanın hayatını rahatlatıcak bir kadınken daha beni tanımadan böyle yapması ne kadar mantıklı sizce? Ve hani cidden çevremde beni isteyen o kadar insan var ki dış görünüş olarakta karakter olarakta çok beğenilirim genel anlamda ama daha beni tanımayan birinin böyle yargılaması canımı acıttı bir tık. Normalde hayırlısı nasip değilmiş der yoluma bakarım ama aşırı üzgün hissediyorum nedenini bilmediğim şekilde. Neyse sonuç olarak sizce yaptığı mantıklı mı ve sonrasında pişman olur mu? Özellikle erkeklerin bakış açısını merak ediyorumm.

Saçma sebepten reddeden erkek?