Gizli Üye(18-24)+1 yılBunu sana baştan anlatması gerekirdi ama o seni kandırmayı seçmiş ve ne kadar anlaşma taraftarı birisin ki ikinci el alıp kullanmayı bile kabul etmişsin , sen onun nişanlısına alınan şeyleri kullanmak zorunda değilsin , resmen seni oldu bittiye getirmeye çalışmışlar ben öyle anladım , sanırım empati de kurmayı bilmiyor ya senin eski nişanlın alsaydı eşyaları o kabul eder miydi? Tabiki de etmezdi ve sen düzgünce kendini açıklamış en azından ikinci el alalım demişsin beyefendi prens ya kullanamazmış hiç hoş değil yaptığı aksine üste çıkmaya çalışıyor gibi ben değiştiremem falan, böyle bir kişiyle bir ömür geçeceğini sanmıyorum tabiki de bunu söylemek bana düşmez ama bence evlenmeden önce tekrar düşün aşık olabilirsin seviyor olabilirsin ama şu yaptığı şeyleri okuduktan sonra onun gözünde önemsiz birisin gibi geldi bana bari en başından açıklaymış aksine yalan söylemiş ve birde sanki üste çıkmaya çalışıyor gibi beyaz eşyaları değiştirmem falan, bilmiyorum böyle bir şey yaşamadığım için tam anlamıyorum empati kurabildiğim kadar işte ama tekrar düşün ciddi ciddi düşün bu adamla evlendikten sonra anlaşabilecek misin? Ve kararını ona göre ver
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence salağa yat kabullenmiş gibi davran şimdilik. zaten evlenince işleriniz ilerleyince maaşıda iyi olduğu için yenisini alırsınız beyaz esya da ya çürüyor ya bozuluyor elbet değiştirirsin tek tek. Hep aynısını kullanicsksin diye bişey yok. Bir bahane bulur değiştirirsin atıyorum çamasir makinesi için çok ses çıkarıyor yerinden oynuyor veya buzdolabı için buzlaniyor ya da yeterince soğutmuyor meyve sebze çürüdü gibisinden salla gitsin. Ne söylediğin değil nasil davrandigin önemli hep bu erkekler icin
00 Yorumla
+1 yılBelki yeni eşyalar olabilir ama sonuçta sen kendi evini, kendin dizeceksin ve kendine göre dizmek istersin, bunu bir erkeğin düşünmesi gerekir. Seni seven erkek bunun aslında farkında olması gerekir, belki cimrilik yapıp bunları satsam şimdi yarı fiyatına satar ne gerek var düşüncesine girmiş olabilir. Ama kesinlikle burada önemli olan maddiyat değil, sizin duygu ve istekleriniz olmalıydı. O sizi düşünmek yerine maddiyat kısmını düşünmeyi tercih etmiş. Kesinlikle haklısın bence kabul etme ve bu konuda net tavrın hep ortada olsun.
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler, ben soruyu 24 saat geçtikten sonra silmek istiyorum silebilirim değil mi?
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılBazıları silinemez diyor bağı kopar yazıyorlar ama ben tamamen silmek istiyorum.
Soran+1 yılSize sormak istedim bu yüzden
+1 yılben kullanmaktan keyif almam bu ama ekonomi konusu da var arada onu da göz ardı edemedim bir an 🥺 sen daha eşyaları kullanmadan böyle bir düşünceye girdiğin için hepsini değiştirmelisin bana kalırsa çünkü ortak şeyler yaşadığını düşünmek sinir bozucu olacaktır
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,4b cevap paylaştı.
u +1 yılDemekki ona verdiklerini geri istemiş
00 Yorumla Ya merak ettim, nisanlinin maddi durumu nasil? Dugun masraflidir, birde geliri cok deilse, durduk yere tonla masraf cikartirsin, ve yillarca borc icinde kalirsiniz, ev almak falam yillarca hayal olur. Maddi durumu iyi ise, esyalara bak, seversen kullan sevmezsen ben bunu istemiyorum de. Nisanlin seninle bir omur gecirmek istiyor yani evleneceksiniz. Yeni esya aldirirsan, o borclar seni de etkileyecek. Disarda yemek yiyelim desen, bu ayin odemesi yuzunden Evden cikamazsin. Duygularinla değil de mantiginla haraket etmen daha iyi bence. Kim ne derse desin, sizin borcunuzu onlar odemeyecek yani.
01 Yorumla
+1 yılASLA kabul etmeeee ASLA.
Benim annem Bekardı , evlenip boşanmış adam ile evlendi , babam demeye dilim varmıyor 1. karısının parmağından çıkardığı yüzüğü anneme takmış , damatlığı bile eski giydiği eşyalar da öyle keza..
Sonlarını yazmama gerek yok.
Boşandılar anne babam 1,5 yıl evli kalmışlar.
Bence nişanlını terk et.
Erkek kıtlığımı var?
Akıllı ol30 Yorumla
+1 yılYani seni daha hayatına almaya kabullenmemiş bir için dertleniyorsun sans açıklama gereği bile duymamış seni aptal yerinr koymuş şimdi de haklı gibi üste çıkıp trip atabiliyor siz nereden veriyorsunuz bu kadr tavizi eskisi seçmiş yenisi kabul etmek zorunda çok nahol olay seçmediğiniz yerde oturmayın efendim
10 YorumlaBir erkek sana deger vermiyorsa, sevdigini hissettirmiyprsa, fikirlerine saygı duymuyorsa bu gercekten öyle oldugu içindir. Erkekler ne hissederlerse yansıtırlar ve üzgünüm ama sanırım nişanlın seni o kadar da düşünmüyor. Bunları kabıl etmek zorunda değilsin. Gencecik tatlı bir kızsın anladıgım kadarıyla ve nişanlının sana yapmadıgı iyiligi saygıyı bir baskası elbet verecek. Cok gec olmadan, bir iki yıl sonra dul kalmadan simdiden kurtul gitsin. Kafanı sıyırmak yerine ayrıl ondan ve istersen bir süre inzivaya cekil üzül ama sonrasında seni bekleyen hayata geri dön. Ayrıca 19 yas evlenmek için cok erken bir yas yine de sen bilirsin bebegim en saglıklısını dilerim senin adına.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılHerşeyden önemlisi en başta digruyu söylememiş ve sanki nişanı bozulunca sırf yenilemek için alelade özensiz iş yapmış gibi. Söyleyiş tarzı bı kere yanlış. Degisteremm diyeceğimi dedim yerine güzelce aciklma yaparak da belki masraf olcagini belki gücünün yetmeyeceğini anlatabilirdi. Bunu tabiki bilir anlarsn ama kendisinin anlatmaya çalışması daha samimi olurdu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılsen eşyalara niye anlam yüklüyosun ki onların ağzı dili yok kimsenin bu konuda sana karsı bi garezi ya da kastı da yok ki haliyle kullanmadan atılacak da deyiller biraz empati kurman da lazım ekonomi çok zor bu yapılan fazla harcamalar sana karsı sinir sitres olarak geri dönecek belkide dahada kötü olacak aranız bozulcak falan bence karşı tarafıda üzmemek lazım
00 Yorumla
+1 yılKendini degersiz hissetme herkes annesinin birtanesi şalvara zorlamak saçma rahat hissetmediğin kıyafeti giyme balık baştan kokar üsevgi emek ister beyaz eşlar yeniyse yazık olur ekonomi berbat durumda kullan ziyan olmasın mobilyada değişecekmiş altında sıkıntı olmaz saatide takmazsın en büyük sorun kılık kıyafet baba ne alaka karışmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu soruyu başka bi sitede daha sordun mu tanıdık geldi. :/
Sonuna kadar haklısın. Maaş falan değil mevzu, başkasıyla, bir ömür beraber kullanma umuduyla aldığı eşyayı sen niye kullanasın ki? Sen de eski sevgilinden kalma ürünleri kullan bakalım tepkisiz kalıyor mu05 Yorumla
Soran+1 yılBen takılmam öyle şeylere diyor, ben daha 19 yaşındayım ve bende istiyorum ki beraber seçelim kullanalım her şeyi. Ben diyebileyim ki beraber seçtik.
Cevap sahibi+1 yılo takılmayabilir sen takılıyorsun. o evde sen daha fazla vakit geçireceksin muhtemelen o dolapla en çok sen ilgileneceksin, miden almadığında huzursuzluk çıkacak. kabul ediyor mu bunu
Soran+1 yılİster kabul et ister etme ailem orada git onlarla konuş diyor bana. Beni ikna etmeye hiç bir şekilde uğraşmıyor. Ben bu zamana kadar kalbi gönlü hiçbirinin kırılmasın diye köylerine gittiğimde bana eski nişanlısından kalma bilezikleri saati taktı herkesin önünde. Ben bekledim ki o saati bileziği ben bu kıza takmam gider beraber değiştiririz demesini bekledim ama aksine bunları takacaksın mecbur der gibi baktı bana.
Soran+1 yılAilesi zaten özellikle babası giyimime karışıyor laf söylüyor. Köye gittiğimde zorla şalvar giydirmeye kafamı örtmeye çalışıyorlar her şeye saygı gösterip nişanlımı sevdiğim için hepsine katlandım. Ama o bütün bunlara rağmen bir eşyayı bana problem yapıyor.
Cevap sahibi+1 yılValla tek taraflı çabadan hiçbir şey olmaz yavrum çok üzgünüm ama.
+1 yıloha sana bunda yalan söyleyen daha arkandan ne iş çeviriyor acaba dön sen bence bu işten adam bildiğin cimri istese o eşyaları satar yenisini alırdı
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılsonuçta satılıp değerlendirile de bilir kabul etmeyebilirsin sinir olursun hep ama maddi durumlar nasıl bilemeyiz
10 Yorumla Kimse kabul etmez o masraftan kaçmak icn böyle yapio ağır bı şekilde tepkini koy ortaya
14 Yorumla
Soran+1 yılBu zamana kadar her şeyi kabul ettim, köylerine gittim, zorla şalvar giydirmeye çalıştılar giydim, kafamı kapatmaya çalıştılar kapattım. Sırf nişanlım mutlu olsun diye. Ama o sırf bir eşya yüzünden bunları diyor bana.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim cevabın için, ben soruyu silmek istiyorum ama silemiyorum neden?
+1 yılBende olsam kullanamazdım. Haklısınız. Orta yolu bulmuyorsa iş çirkinleşebilir. Hayırlı işlerin şeytanı çok olur derler. Aman dikkat.
00 YorumlaAslında ortada sorun yok kullanır geçersin de üslubu çok saygısızca ve çok soğuk yani itici bir üslubu var bu insanın canını sıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bir tık rahatsız oldum takıların sana takılmasına bak gücüme gitti burada
Kabul etme köpek herif milletin eşyası kullandıttırılmaz çok ayıp.
Seni eşeğin popon sokup çıkarmış bir de değiştirmem diyo
Sen onu değiştir00 Yorumla
+1 yılKabul etme asla satsın. O eşyaları senin için almaya niyetlenmesi gerek. Çabalasın bırak.
04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim, şimdi soruyu silmeye çalışıyorum ama silemiyorum. Yardımcı olur musun lütfen nasıl sileceğim. Bağı kopar yazıyor sadece ama ben tamamen silinmesini istiyorum.
- +1 yıl
Benim bildiğim kadarıyla belli bir süre geçtikten sonra sorunu silebilirsin. Nolur nolmaz moderatörlaere danış yine de
Soran+1 yılNasıl danışacağım yardımcı olur musun?
- +1 yıl
Soruna cevap veren bir moderatör olmamış ama bilge veya guru sıfatıyla anılan arkadaşlara sorabilirsin hemen nasıl silebilirim diye.
Yalan söylemesi hiç hoş ve etik bir davranış olmamış. Ben olsam bende kabul etmezdim ama seviyorsan beyaz eşya dursun madem gerisini değiştirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl18 Bin TL maaş aldığı yalan olduğunu söyleye bilirim. Sende oda biraz zorlasanız 3 aylık maaşı ile sıfırlarını alabilirsiniz o maaş 8 bindir bir araya kaynamıştır.
09 Yorumla
Soran+1 yılKendisi polis olduğu için maaşı o şekilde yalan değil, ama dediğiniz doğru evet. Ben ona rağmen istemedim eşya başında ama bana doğruyu söylememesine takıldım başında.
- +1 yıl
Ooo türk polislerine bak sen 18k
- +1 yıl
@çokdanickymde hangi polis 18 alıyormuş akademisyenler diş hekimleri bile o kadar almıyor
- +1 yıl
Ay bilmiyorum ki bizim burada 3k€ falan alıyorsun mesaiyle yükselebiliyor biraz daha polis olcam o yüzden şaşırdım 18’e
Cevap sahibi+1 yıl@çokdanickymde @bihterimmmm ya söylemeyeyim dedim de başkomiserler bile 15k alıyorlar. İşin içinde başka olaylar var gibi duruyor.
- +1 yıl
Bana da öyle geldi açıkcası yoksa 18 mümkün değil
- +1 yıl
@Bihterimmmm polis en az 15 bin TL alıyor siz nerde yaşıyorsunuz ki normal doğru söylüyor polisin maaşı 15 20 arası
- +1 yıl
@AaronBenElijah beyefendi bizzat polis en yakın kuzenim maaşını biliyorum
- +1 yıl
Akademisyen doçent bile 20 alıyor diş hekimi yakın arkadaşım 14 bin alıyor siz nerede yaşıyorsunuz asıl
+1 yılIcine sinmiyorsa.. baska bir cözüm bulun..
Icine sinmeyen ve istemedigin bir seyi kabul etme.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Durum zor ise idare et tabi, senin kararın ama herhalukada absürt geliyor
00 Yorumla
+1 yılGarip bı durum ya , adam cidden galesiz mi ne? canım başta dese ya sana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen olsan kabul etmem kıskancım boyle bir seye kalkiştıgı içinde ayrılabilirim ne alaka eski nisanlisiyla seçtiği eşyalari kullanmak istemesi taviz verme ne halt ederse etsin
00 YorumlaBen istemezdim. Satın ikinci el veya ihtiyacı olan birine verin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. görende iç çamaşırlarını giydiriyor sanar kullan gitsin
00 YorumlaYalan söylemesi hiç hoş olmamış evlilik konusunu tekrar düşün derim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılEkonomi bu durumdayken bence böyle şeylere takılmayın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılParası olmasa hadi neyse de bir insan bu kadar mı duyarsız olur ya. Aynı şeyi sen ona yapsan ne hissederdi acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşya ile mi evleniyorsun sen, hayret bir şey. Geç bu sümüklü ağlak kız muhabbetini.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi düşüncesiz karılar yüzünden erkekler evlenmiyor. Biraz anlayışlı ol.
Cevap sahibi+1 yılSen ne düşüncesiz bir kadınsın.
Cevap sahibi+1 yılAdam ikide bir eşya mı alacak? Kadın değil misiniz, hepiniz aynısınız. Memnun etmesi zor yaratık. Allah, o çocuğa yardım etsin, sana da fikir ve vicdan versin.
Hayır tabiki hem ne diye ya saçmalık bunu teklif etmesi bile kabul etme sen artık kızı misin hayırdır seni ne diye alıyor kusura bakma ama acirsan tepeni cignerler senin içinden geçerler
00 YorumlaResmen onun yerini doldurmaya çalışıyorlar bende baya gerildim şu an beyaz eşya kullanılabilir ama bilezik saat diğer eşyalar ben olsam galiba kabul etmezdim
00 Yorumla
+1 yılSivastan adam mı çıkar demeyeceğim ciddi cevaplamak gerekirse. Ayrıldığı kızın kolundan saati sıyıran aile sana neler yapmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYorumlarını gördüm zorlama bitir bence benim ailem de beni kapatmays çalıştı ama zorla güzellik olmaz herkes yerini bilmeli ve sen çocuk değilsin bu kadar karismalari doğru değil
00 Yorumla
+1 yılkarsındaki kim olursa olsun seni bu sekilde asla assagılayamaz. insanların icinde rezil et ve ayrıl.
00 Yorumlaİpleri eline almalısın
10 Yorumla
+1 yılHayır Sakın etme saçmalık ❗
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı. Vur kafasına parçalansın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Neden öyle bir şey yapıyor?
00 Yorumla
+1 yılyenilerini aldır
bu saygısızlığı kabul etme00 Yorumla
+1 yılDemekki ona verdiklerini geri istemiş❗️
00 Yorumlakesinlikle hayır postala gitsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Haklısın itiraz etmekte
00 YorumlaBence bilerek yapıyor ayrılmak için ayril
00 YorumlaHiç bir şekilde kabul etme söylediklerini
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılben net atardım nişanı
00 Yorumla
+1 yılsafasfasfasfasfapfğlkğsaop
00 YorumlaHayır öyle bişey çok mantıksız
00 Yorumla
+1 yılEtme onu unutamismi gibi bisey hissedersin
00 YorumlaKabul etme sonu olmaz
00 Yorumla
+1 yılkabul edersen kendine saygın kalmaz aşkom
00 Yorumla
+1 yılKullanmam de
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. etme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılYok artik
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayir
00 Yorumla Ne olacak kullan sen de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEtmeyin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbir şey olmaz bence
00 Yorumlahayır asla
00 Yorumla
+1 yılBence etmemelisin
10 Yorumla
+1 yılkabul etme
00 Yorumla