Nişanlıyım, kaynanam bana ne alınsa kendine de alınsın istiyor. Nişanlım da alıyor, ne yapabilirim?

kaynanamın iki oğlu var ama benim nişanlım ona kıyamayıp ne istese aldığı için alışmış sürekli bir şey istiyor. İki maaşı var durumu gayet iyi ama bana bi sürpriz yapsa bişey alsa kendisi de hemen başka bişey istiyor. Evlenmek üzere olan insandan koltuk istenir mi onu bile istedi aldırdı. Nişanlım da kıyamıyor hiç. diğer oğluna da sürekli para harcar çocuğu var diye. Bunu nasıl çözebilirim şikayet etmek de istemiyorum kaynanam da bana karşı çok iyi davranıyor o yönden bir sorun yok ama bu konuda ne yapabilirim sizce?

Güncellemeler
+1 yıl
aslında özellikle bana alındığı için değil nişanlım ben yokken de annesi tek olduğu için ona ihtiyacı olan bir şey varsa hep almış. Ama artık evleneceğimiz için bu durumun değişmesi gerekmiyor mu annesinin önemli bir eksiği olursa tabiki alırız ama çok da gerek olmayan şeyleri almasını istemiyorum. çünkü ben kendimden kısıyorum gereksiz bir şey almıyorum. ama o gereksiz de olsa istiyor
Nişanlıyım, kaynanam bana ne alınsa kendine de alınsın istiyor. Nişanlım da alıyor, ne yapabilirim?